Bir hayalin panoramasi!...

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
kendimi bildim bileli hayalim sadece uc heceydi:okumak

Babam herzaman bizi yani 4 kardesim birde beni okutmak icin ugrasirdi.Heralde kendisi annemi ezdiginden olacakki ezilmeyin kendi paranizi kazanin derdi...
liseden sonra meslek liselerinin onu kapatildigi icin 2 yilliga gitmek zorunda kaldim.Universitemin ikinci senesinde evlendim.yas 19.Acelen neydi derseniz kader diyelim gitsin.Esim devam etmemi istermi acaba okuluma derken aldigim cevap suydu"bende hic olmazsa karim yuksek okul mezunu derim"dedi.Evlendim.Esim ogretmen oldugu icin gitti.Ben kaynanamla birlikte kaldim.Bu zamandada okuluma devam ediyordum.Zor bela bitirdim.O yaz gocum gidecekti.ve kpss sinavi vardi.Esim calis kpss ye dedi.Okadar yorgundum ki ruhen calisamadim.Ben hem ogrenci,hem gelin,hem es,ve kendimdim.Calismadim.oylesine girdim.67 puanla kalakaldim.Bir sene sonra dgs sinavi vardi ona hazirlandim.Bu arada insanlar bizden cocuk bekliyor.Ama ugrasmamiza ragmen yok.Neyse dgs ye girdim.Kazanamadim.Evde yanlizliktan depresyona girdim.Sonra esiminde israri ile 2008 kpss ye hazirlanmaya basladim.Yazin bile kaynanamgilde ders calisiyordum.Bu arada kaynanamgilde ana baba gunu oyla kalabalik.Firsatini buldugum da calisiyordum.insanlarin lafina,sozune aldirmadim.veee 88.767 puan aldim ilk atamalarda da yerlestim.yas oldu 22.artik bende bir memur adayiyim.bu kadar zorlu mucadelelerin ardindan basarabilneyi bana nasip eden allah sukurler olsun.sizinlede paylasmak istedim.Darisi bebisee.oda olunca bir panorama daha yaparim sizee:utangac:
Ben gidiyorum... nereyemi....esyalarimi toplamam gerek.....somestir tatilinde calisacagim yere gocum gidecekkkdelikafadulden

Valla helal olsun hayırlı olsun ne güzel artık memursun ve kimse seni ezemez artık darısı başıma :1rolleyes:

ben artık ümidimi kaybettim.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çalış çalış bir sonu yok
çalışmaktan yoruldum
ha çalışmaktan değil elbette çalışmaktan kimse yorulmaz
ben boşuna çalışmaktan ve karşılığını alamamaktan yoruldum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

azmin elinden bu zaman kadar
hiçbirşey kurtulamamış...
sizi tebrik ediyorum...inanın takdir edilecek bir
davranış...insan her zaman çıtasını yüksek tutmalı,istemeli..
boşuna dememişler,""istemek,yarı yarıya elde etmektir"" diye...
inşallah iş hayatınız boyunca da hep başarılara imza atarsınız...
evliliğinizde mutluluklar diliyorum...
herşey gönlünüzce olsun...
sevgiler...

Tebrik ederim canim, ama dahada cok esini tebrik ederim seni bu kadar desteklemis bu arka cikmis...şutarafagitti

Ne güzel, inan sanslisin allah mutlulugnuzu bozmasin:nazar:

senin adına cok sevindim. Yazılarını okurken böyle bir şey beklemiyodum acıkcası.
:1closedeyes:

inş. oda olur:1hug:

canım benim seni çok iyi anladım, tam 9 sene her memuriyet sınavına girdim hepsini kazandım hep son aşamada elendim.1.yedek oldum yada kurum içi sınavdan 1,5 puan yüzünden giremedim.Ama benimde hayallerim 4 sene önce gerçek oldu.Üstelik beni eşim isteye isteye desteklemedi.Ama çok şükür Rabbim tam zamanında belkide iplerin en gerildiği anda mucize yarattı.Seni tebrik ediyorum ve Yüce Rabbim den tüm mucize bekleyenlerin hayallerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum.

kutlarım :lepi:,güçlü kızmışsın.inşallah emeklerinin karşılığı,güzel bir şekilde sana geri döner :Saruboceq::nazar:.

Back
X