bir hediye mevzusu

nasıl geri vermeliyim?

• bozulduğunu belli et, hemen ver

OY: 16 59,3%
  • bir kaç ay sonra güleryüzle ver

OY: 10 37,0%
  • geri verme

OY: 3 11,1%

• Ankete Katılan
    27
Boşver hiiiç vermeye çalışma.
hatta severek giy ve çık karşısına.
senden daha çok bana yakıştı de :KK53:
hee geri lsterse de hevesini aldığını söyle ve iade et.
Böyle tiplere böyle muamele :KK62:

selam arkadaslar,
size yazdıktan sonra gelen bir akraba dolayisiyla yine kayinvalidemde toplandık. giderken bluzu yanıma almayi unutmuşum aksi gibi. eltime bir pantolon almışlar. üstüne ne alsak bunun diye düşünüyorlardı, görümcem fırsatı kacirmadi ve dedi ki “leyla sana verdiğim bluzun renklerinde bir bluz uyar di mi” ben de gülümsedim “kesinlikle çok güzel olur, zaten bana olmadı gibi, getireyim. gerçi siz etiketi üstünde, yeni bir şey alın ama bunu da ekstra olarak verirsiniz x’e” dedim. ikisi birden yok canim olur mu öyle şey, sen kullan, getirme vs vs. ben de kullanamadım iste tam olmadı bana dedim. görümcem de “du bi bahar gelsin tam mevsimi o zaman yakıştırirsin” dedi... anlamıyorum bu ısrar niye. şimdi götürsem de eltiyi çekemedi filan diyecekler diye korkuyorum. çünkü o pantalona ben yeni bakmıştım anlatmıştım “yeni çıkmış çok sık” vs diye. gitmişler almışlar aynısını. (eltim yurtdışında yaşıyor. annesi yanina gidecek. bizimkiler de bi kaç hediye ayarlıyorlar.)
kesinlikle götür kv. bırak direkt diğer eltiye verirler zaten.
ben de kıyafetlerimi toplar veririm bir tanıdığa, üzerinde görürken de hiç ses etmem.
hatta o da demişti bi defa bak pantolonun güzel durmuş mu diye. şaşırmıştım tanımamıştım bile.
doğru olanı yapıyormuşum :)

yalnız bu kıyafet olayı çok sıkar.
elti mesela duysa ki bir ton insanda gezinmiş, o bluzu giyer mi?
resmen elimde kalmasın diye vermeye uğraşıyor çünkü

kesinlikle götür kv. bırak direkt diğer eltiye verirler zaten.
ben de kıyafetlerimi toplar veririm bir tanıdığa, üzerinde görürken de hiç ses etmem.
hatta o da demişti bi defa bak pantolonun güzel durmuş mu diye. şaşırmıştım tanımamıştım bile.
doğru olanı yapıyormuşum :)

yalnız bu kıyafet olayı çok sıkar.
elti mesela duysa ki bir ton insanda gezinmiş, o bluzu giyer mi?
resmen elimde kalmasın diye vermeye uğraşıyor çünkü
ben hiç giymedim bluzu görümce de giymemiş. yanı elden ele durum yok. bu arada ben sukur olsun ihtiyaç sahibi değilim. yengem evlendiğinde ben ergen bir genç kızdım. o gün bugun bana ve kardeşime bu konuda yardım eder. maddi açıdan değil, onun işi gereği böyle. ellerine çok hediye ve ya normal kıyafet geciyor önemli firmalardan. hatta kardesime yine bir sürü kıyafet vermiş malum sitelere koyup satacak kardeşim. parasını yengeme verecek. yengemde durum bu ıkea gorumcem bu denklemde işgüzarlık etti.

e madem durumun iyi huyunu da biliyosun, alma. sana yolladgi verdigi seyleri kabul etme. yani hem alip hem huyundan dert yanman garip oluyor.

Back
X