- 24 Aralık 2016
- 33
- 53
- 3
- Konu Sahibi PamukBulutlar
-
Hayir oyle olmuyor :)Hakkı helal etmek tamamen biriyle görüşmeyeceğin zaman olmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum? Hakkı helal edersin bir daha görüşmezsin ya biri beni aydınlatsın
Hakkı helal etmek tamamen biriyle görüşmeyeceğin zaman olmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum? Hakkı helal edersin bir daha görüşmezsin ya biri beni aydınlatsın
Anladım teşekkür ederim :)Hayir oyle olmuyor :)
Birinin maddi manevi hakki olduysa uzerinizd3 o zaman da denir misal konudaki gibi birinin evinde 10 gun kalirsaniz
yola giderkende helallik alinir canim. Yedik ictik evinde kirildiysan helal et veya yemegini yedim helal et denir. Yolda kimsenin basina ne gelecegi belli olmazHakkı helal etmek tamamen biriyle görüşmeyeceğin zaman olmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum? Hakkı helal edersin bir daha görüşmezsin ya biri beni aydınlatsın
On gün kalmak gercekten fazla. Yilda bir kez kullandıgim tatilimi ailem dururken neden orada kalayim ki? Bende istemiyorum. Bunu az cok eltimde biliyor. Benim degil eşinin ısrariyla orada kaldıgimi cok iyi biliyor.Kadin bariz sekilde istemiyor sizi acikcasi brn gitmezdim , zaten 10 gun yatili misafirlik gercekten cok uzun
Kaynimi esimi kiramiyorum diyorsunuz ama o evin hanimi olan eltiyi kiriyorsunuz
O da esine sesini cikaramiyor demek ki
Burda bu sekilde tonla konu okuyoruz biliyorsunuz , brn sahsen istenmedigim yere gitmezdim
belli ki sizi eşinden kıskanıyor.
o yüzden helallik istemeyin siz de :)
Tamm onu anladim ama iste sizde kendi esinizi ikna edin 3 gun kalin , 10 gun kim gelirse gelse cok uzun bir sure , benim kendi kardesim grlse 10 gun kalicam dese kal derim ama bunalirim da 10 gun boyuncaOn gün kalmak gercekten fazla. Yilda bir kez kullandıgim tatilimi ailem dururken neden orada kalayim ki? Bende istemiyorum. Bunu az cok eltimde biliyor. Benim degil eşinin ısrariyla orada kaldıgimi cok iyi biliyor.
Merhaba kk üyeleri.
Ailemden uzak, şehir dışında yaşiyorum.
Senelik bir kaç hafta tatilimi cocuklari alır, ailemin yanında geciririm. Gittigim zamanda kaynımın ısrarı ile on güne yakın onlarda kalırım.
Kaynimla gayet iyi anlaşırız. Eltimle de genel olarak bir sorunum yok, lakin benden haz almadıgini gayet iyi bilirim.
Giderken hicbir zaman elim boş gitmem. Hepsinin hoşuna gidecegini düşündügüm hediyeler alırım. Kizlarini benimkinden ayri tutmam. Kendi kızima ne aldıysam aynisindan alırım. Orada kalırken ev işlerini beraber halleder, yemegi beraber yaparız. Alışverise cıktıgimda evde eksik seyler varsa onlari tedarik ederim.
Gel gelelim vedalaşma zamanına. Eltime hakkını helal et dedigimde cevap vermedi ve ben bunu takınti haline getirdim. Gecen yil da sormustum, cevap vermedi ve duymadigini düşünmüştüm. Bu sene yine aynısı oldu.
Benim gelmemi istemeyişi aşikar, bende orada kalmak istemiyorum. Eşim ve kaynımı kıramıyorum.
Siz olsaydınız umursamaz mi takilırdıniz, yoksa benim gibi sebebini kendinizce sorgularmıydinız?
On gün kalmak gercekten fazla. Yilda bir kez kullandıgim tatilimi ailem dururken neden orada kalayim ki? Bende istemiyorum. Bunu az cok eltimde biliyor. Benim degil eşinin ısrariyla orada kaldıgimi cok iyi biliyor.
Merhaba kk üyeleri.
Ailemden uzak, şehir dışında yaşiyorum.
Senelik bir kaç hafta tatilimi cocuklari alır, ailemin yanında geciririm. Gittigim zamanda kaynımın ısrarı ile on güne yakın onlarda kalırım.
Kaynimla gayet iyi anlaşırız. Eltimle de genel olarak bir sorunum yok, lakin benden haz almadıgini gayet iyi bilirim.
Giderken hicbir zaman elim boş gitmem. Hepsinin hoşuna gidecegini düşündügüm hediyeler alırım. Kizlarini benimkinden ayri tutmam. Kendi kızima ne aldıysam aynisindan alırım. Orada kalırken ev işlerini beraber halleder, yemegi beraber yaparız. Alışverise cıktıgimda evde eksik seyler varsa onlari tedarik ederim.
Gel gelelim vedalaşma zamanına. Eltime hakkını helal et dedigimde cevap vermedi ve ben bunu takınti haline getirdim. Gecen yil da sormustum, cevap vermedi ve duymadigini düşünmüştüm. Bu sene yine aynısı oldu.
Benim gelmemi istemeyişi aşikar, bende orada kalmak istemiyorum. Eşim ve kaynımı kıramıyorum.
Siz olsaydınız umursamaz mi takilırdıniz, yoksa benim gibi sebebini kendinizce sorgularmıydinız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?