- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
- Konu Sahibi PamukBulutlar
-
eşin yokken mi kalıyorsun eltinde?
eğer öyle ise bence o kadar kalma
eşine de durumu şikayet eder gibi değil de içine sinmiyormuş gibi anlat, süreyi kısalt
yani eltinden helallik istediğini, duyduğu halde cevap vermediğini söyleyebilirsin, yakınır gibi değil, içine sinmiyormuş gibi
kalma bence 10 gün, en fazla 2-3 gece yeter
Merhaba kk üyeleri.
Ailemden uzak, şehir dışında yaşiyorum.
Senelik bir kaç hafta tatilimi cocuklari alır, ailemin yanında geciririm. Gittigim zamanda kaynımın ısrarı ile on güne yakın onlarda kalırım.
Kaynimla gayet iyi anlaşırız. Eltimle de genel olarak bir sorunum yok, lakin benden haz almadıgini gayet iyi bilirim.
Giderken hicbir zaman elim boş gitmem. Hepsinin hoşuna gidecegini düşündügüm hediyeler alırım. Kizlarini benimkinden ayri tutmam. Kendi kızima ne aldıysam aynisindan alırım. Orada kalırken ev işlerini beraber halleder, yemegi beraber yaparız. Alışverise cıktıgimda evde eksik seyler varsa onlari tedarik ederim.
Gel gelelim vedalaşma zamanına. Eltime hakkını helal et dedigimde cevap vermedi ve ben bunu takınti haline getirdim. Gecen yil da sormustum, cevap vermedi ve duymadigini düşünmüştüm. Bu sene yine aynısı oldu.
Benim gelmemi istemeyişi aşikar, bende orada kalmak istemiyorum. Eşim ve kaynımı kıramıyorum.
Siz olsaydınız umursamaz mi takilırdıniz, yoksa benim gibi sebebini kendinizce sorgularmıydinız?
Onlar bazi sebeplerden dolayı gelemiyorlar.10 gerçekten çokmuş ya, o gelip sizde kalıyor mu peki bu kadar?
Bir daha teklif ettiklerinde böyle söyleyin.
dedikodusunu yapıyor olduğunuzu düşünüyor olabilir mi ?Merhaba kk üyeleri.
Ailemden uzak, şehir dışında yaşiyorum.
Senelik bir kaç hafta tatilimi cocuklari alır, ailemin yanında geciririm. Gittigim zamanda kaynımın ısrarı ile on güne yakın onlarda kalırım.
Kaynimla gayet iyi anlaşırız. Eltimle de genel olarak bir sorunum yok, lakin benden haz almadıgini gayet iyi bilirim.
Giderken hicbir zaman elim boş gitmem. Hepsinin hoşuna gidecegini düşündügüm hediyeler alırım. Kizlarini benimkinden ayri tutmam. Kendi kızima ne aldıysam aynisindan alırım. Orada kalırken ev işlerini beraber halleder, yemegi beraber yaparız. Alışverise cıktıgimda evde eksik seyler varsa onlari tedarik ederim.
Gel gelelim vedalaşma zamanına. Eltime hakkını helal et dedigimde cevap vermedi ve ben bunu takınti haline getirdim. Gecen yil da sormustum, cevap vermedi ve duymadigini düşünmüştüm. Bu sene yine aynısı oldu.
Benim gelmemi istemeyişi aşikar, bende orada kalmak istemiyorum. Eşim ve kaynımı kıramıyorum.
Siz olsaydınız umursamaz mi takilırdıniz, yoksa benim gibi sebebini kendinizce sorgularmıydinız?
Kaynımı kıramıyorum kalıyorum ne demek ya. 10 gün çocuklu kadının evine gidilir mi, hem de çocuklu halinizle? Kaynınız mı temizliğe girişiyormuş siz gittikten sonra? Yazık eltinize üzüldüm, geçen sene cevap vermeyerek size belli etmiş zaten hala ısrarla bu sene de gitmişsiniz. Gidilen eve eli boş gidilmez zaten ama en fazla 1-2 gün kalınır. Gelen misafir isterse dünyayı yığsın önüme, 10 gün istemediğim halde kalıyorsa ben de sevmem.
Olabilir:)dedikodusunu yapıyor olduğunuzu düşünüyor olabilir mi ?
sabah spor yaparken tekrar yayın nurseliin mutfagı mıydı neydi yeni sezon ona denk geldim. cemalnur hoca vardı, hoca diyordu ki siz bu kelimeyi ağzınıza alıp söyledğiniz an karşısındaki kişinin hakkı size helaldır, o cevap veriri ya da vermez diye. boşver gitsin.
Hem kaynım hem esim.
Kaynim yegenlerimi gorup vakit gecirmek istiyorum diyor. Ailemle onların evi arasi 1.5 saate yakın. Her istedigi vakit gelip goremedigi icin. Onlarda kalmamizi istiyor.
+1Kadin bariz sekilde istemiyor sizi acikcasi brn gitmezdim , zaten 10 gun yatili misafirlik gercekten cok uzun
Kaynimi esimi kiramiyorum diyorsunuz ama o evin hanimi olan eltiyi kiriyorsunuz
O da esine sesini cikaramiyor demek ki
Burda bu sekilde tonla konu okuyoruz biliyorsunuz , brn sahsen istenmedigim yere gitmezdim
sabah spor yaparken tekrar yayın nurseliin mutfagı mıydı neydi yeni sezon ona denk geldim. cemalnur hoca vardı, hoca diyordu ki siz bu kelimeyi ağzınıza alıp söyledğiniz an karşısındaki kişinin hakkı size helaldır, o cevap veriri ya da vermez diye. boşver gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?