- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi PamukBulutlar
-
Hakkı helal etmek tamamen biriyle görüşmeyeceğin zaman olmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum? Hakkı helal edersin bir daha görüşmezsin ya biri beni aydınlatsın
Eltimle de genel olarak bir sorunum yok, lakin benden haz almadıgini gayet iyi bilirim.
Benim gelmemi istemeyişi aşikar, bende orada kalmak istemiyorum. Eşim ve kaynımı kıramıyorum.
On gün kalmak gercekten fazla. Yilda bir kez kullandıgim tatilimi ailem dururken neden orada kalayim ki? Bende istemiyorum. Bunu az cok eltimde biliyor. Benim degil eşinin ısrariyla orada kaldıgimi cok iyi biliyor.
Hiç mantıklımı şu yazdığınız yaa,öyle her hocanın söylediği doğru olsaydıı ooo yanmıştık.Bir akrabam gelsin haz etmediğin halde evimde kalsın bir ton hakkım geçsin,sonra o helal et dedi diye hiç hakkım kalmasın mantık işimi bu sizce..Hak böyle bişey değil açın okuyun,okuyarak bilerek konuşun..sabah spor yaparken tekrar yayın nurseliin mutfagı mıydı neydi yeni sezon ona denk geldim. cemalnur hoca vardı, hoca diyordu ki siz bu kelimeyi ağzınıza alıp söyledğiniz an karşısındaki kişinin hakkı size helaldır, o cevap veriri ya da vermez diye. boşver gitsin.
Ben buna inanmiyorum. Insanlar başkalarına neler çektiriyorlar. Adam vurmuş kırmış öldürmüş bu helalliginde bi önemi var. Adam yapsın etsin sen zarar gör sonra helal olsun. Ben inanmiyorum.sabah spor yaparken tekrar yayın nurseliin mutfagı mıydı neydi yeni sezon ona denk geldim. cemalnur hoca vardı, hoca diyordu ki siz bu kelimeyi ağzınıza alıp söyledğiniz an karşısındaki kişinin hakkı size helaldır, o cevap veriri ya da vermez diye. boşver gitsin.
Evin haniminin istemedigi yere gitmeyin sizin istemediginiz birisi size gelse hosunuza gidermiMerhaba kk üyeleri.
Ailemden uzak, şehir dışında yaşiyorum.
Senelik bir kaç hafta tatilimi cocuklari alır, ailemin yanında geciririm. Gittigim zamanda kaynımın ısrarı ile on güne yakın onlarda kalırım.
Kaynimla gayet iyi anlaşırız. Eltimle de genel olarak bir sorunum yok, lakin benden haz almadıgini gayet iyi bilirim.
Giderken hicbir zaman elim boş gitmem. Hepsinin hoşuna gidecegini düşündügüm hediyeler alırım. Kizlarini benimkinden ayri tutmam. Kendi kızima ne aldıysam aynisindan alırım. Orada kalırken ev işlerini beraber halleder, yemegi beraber yaparız. Alışverise cıktıgimda evde eksik seyler varsa onlari tedarik ederim.
Gel gelelim vedalaşma zamanına. Eltime hakkını helal et dedigimde cevap vermedi ve ben bunu takınti haline getirdim. Gecen yil da sormustum, cevap vermedi ve duymadigini düşünmüştüm. Bu sene yine aynısı oldu.
Benim gelmemi istemeyişi aşikar, bende orada kalmak istemiyorum. Eşim ve kaynımı kıramıyorum.
Siz olsaydınız umursamaz mi takilırdıniz, yoksa benim gibi sebebini kendinizce sorgularmıydinız?
Hic de degil.sabah spor yaparken tekrar yayın nurseliin mutfagı mıydı neydi yeni sezon ona denk geldim. cemalnur hoca vardı, hoca diyordu ki siz bu kelimeyi ağzınıza alıp söyledğiniz an karşısındaki kişinin hakkı size helaldır, o cevap veriri ya da vermez diye. boşver gitsin.
Yahu kadın hediyesini de yardımını da istemiyor demekki üstüne gidipte birde yayılmak ne demekSen de gittiğinde hediye alma, yay bi tarafını giderken de hoşçakal de çık. Yani millete de yaranılmıyor, sen yaptığınla kalıyorsun, sinirleniyorsun, kafaya takıyorsun. Kaynın da çok istiyorsa kalkıp size gelsin.
Hakkı helal etmek tamamen biriyle görüşmeyeceğin zaman olmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum? Hakkı helal edersin bir daha görüşmezsin ya biri beni aydınlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?