Bir hobi olarak yemek yemek

salinger29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
640
1.537
33
34
İyi geceler hanımlar,

Siz bu satırları okurken ben gene peynirdi,salçaydı Allah ne verdiyse içeren gece öğünümü yemiş bulunuyorum. Hanımlar, ben çılgınlar gibi yemek yiyiyorum son 3 aydır.. Tamam onun öncesinde de zayıf biri değildim, kabul ediyorum ama şu an olaylar iyice çığrından çıktı. 6 ay önce yurt dışına taşındım, ilk dönemler kilo bile verdim. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum ama gün içerisinde beynimde yankılanan en önemli soru: 'ne yesem?'.. depresyonda olmadığımı tahmin ediyorum (inşaallah değilimdir..). İnsan ister istemez yeni kültürün içinde yalnız kalıyor eski hayatına göre, o sebeple mi yemeğe sardım bilmiyorum.
Dizilerde, filmlerde en dikkatimi çeken sahneler yemek sahneleri, verirken paraya kıymadığım tek şey de yemek.. Eşimi yatırıp sonra koştur koştur mutfağa gidip, dizi izlerken bişeyler tırtıklıyorum. Eskiden suçlu hissediyordum artık o da yok. Kendime neler yaptığımın da farkındayım, mesleğim gıda,yiyecek,içecek üzerine ama zerre önemsemiyorum. Buzdolabımın üzerine dr.nowzaradan resmi yapıştırdım, 3 gün frenledi, 4.gün o da yok.. nasıl motive olacağım ben:'(

Bildiğim tek çare su.
Bışeyler atıştırmak istediğimde kendimi suya vuruyorum. Kural bu. Çikolata istiyorsan önce 3 bardak su içeyim sonra yerim diyorum. Mide kaldırmıyor. Günde 5 litreyi bulup böbrek sancısı çektiğimi bilirim öyle bir atıştırma aşığıydım.
Zamanla aman simdi kim 5 bardak su içecek diye atıştırmayı da bıraktım. ( Yalnız okuyunca dikkatimi çekti kendime eziyet olarak varım resmen.)

Tutmasam kendimi daha beterim ben. Her kilo alış-verişim gardırobumu yenilememi gerektirdiği için kendimi tutmak zorundayım. Ev hanımı olsam kesin 100 kilonun üstünde olurdum

Tutmasam kendimi daha beterim ben. Her kilo alış-verişim gardırobumu yenilememi gerektirdiği için kendimi tutmak zorundayım. Ev hanımı olsam kesin 100 kilonun üstünde olurdum
Bu yuzden dolabimda 36 bedenden 42 ye kadar kiyafet vardir. Gebelikler vs olunca birde..3 gebeliktede bi kac gebelik kiyafet aldim ama farkli bedenler oldugu icin dolapta bunalmadim hic. Suanda son 15 yilda oldugum en zayif halimdeyim. Simdide birsuru sey bol geliyo. Genede dolapta bir cok sey varmis

Eve almamakta cozum ama kafada bitmedikten sonra anlamsiz. Bi bakiyorum biskuvi var cirpiyorum bi krema hopp pasta:)) baktim kedi dili var, tiramisu yapiyorum.. kek yapiyorum.. yani o da cozum degil her zaman kafada bitcek

Ben kilo aldığımdaki kıyafetlerimi zayıflayınca hemen başkasına veriyorum ki bir daha kilo almayayım diye :)

Ben kilo aldığımdaki kıyafetlerimi zayıflayınca hemen başkasına veriyorum ki bir daha kilo almayayım diye :)
Ama hayat ole bise degilki:)) benim gorumcede 2 beden kucuk kiyafet alirki zatiflayinca giyerim diye:) ama hic giyemedi daha:)) yani ödül olarak dese su kiloya dusunce su kadarlik alisveris yspcam daha motive edici olur.

al benden de o kadar dünyayı yesem daha yok mu diyeceğim heralde,
5 gündür ödem atan dukan birası içiyorum, kilo verme amaçlı değil de "birşeye de sadık kalıp devamlılık gösterebilecek miyim acaba" diye
yeşilçay, soda, limon
beni tıkadı bu içecek
içerken sürekli detokslarla yaşayan, yeşillerle beslenen kendine dikkat eden güzel hatunları düşünüyorum, sende tut bi ucundan diyorum, motive oluyorum

Aynı ben
İhtiyaç için değil zevk için yiyorum bende.
Açlık tokluk hissi yok.
Sevdiğim bir şey gördüm mü hobaa

Ben de dizi film seyrederken en çok yemek sahnesine odaklanıyorum. Sonra bir daha yiyorum
Henüz kendime çaresini bulamadım

Ama hayat ole bise degilki:)) benim gorumcede 2 beden kucuk kiyafet alirki zatiflayinca giyerim diye:) ama hic giyemedi daha:)) yani ödül olarak dese su kiloya dusunce su kadarlik alisveris yspcam daha motive edici olur.
Gardıropta duran kıyafetlere güvenerek rahat olmamak adına yapıyorum bunu :) Görümceniziin mantık da süper :)))

Kac kilosunuz buarada?zayifsaniz isiniz kolay fakat kilolu iseniz kendinize yazik etmeyin sagliginiz bozulur

Hicbir yemegin tadi aynada kendimi fit,saglikli gördügüm an kadar zevk vermiyor bana.

Bunu düsünüp yemegi yemekten vazgeciyorum.Bir anlik zevk sonrasi pismanlik cünkü...

Bir suredir abur cubur yemegi kestim.Gecen en sevdigim cikolatayi yiyp kendimi odullendireyim dedim. Tadi o kadar yapay ve sekerli geldi ki bunu mu seviyomusum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…