- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Apartman kapısı,balkon kapısı açıktır daha da bağırır, dışarı çıkılır (poposunu saatler saatler sonra kaldırmaya ikna edersem) en ufak bişeye sinirlenir bağırır çağırır hatta hakaret eder,ozguvenimi kırar,artık yemek siparisimi tek veremem kekelerim yine bağırır bişeyi de becer diye. Dışardan nazik, yakışıklı biri gihi görünür,kavga ederken ki bu günde en en en az 48 kere olur,sesi mahallenin cirkeflerine döner incelir, kustahlasir. Bosanalim desem kapı orda der işi ciddiye götürmeye kalkmama müsade etmez,ciddiye almaz. Tüm bunlardan sadece bi iki dk sonra askimli konuşmaya şaka yapmaya kalkar. Mahallenin delisi gibi bişey kısaca.
2009 dan beri ayrılıp barisip sonunda evlenen bir ciftiz. Yaşlar suan 26-28.
O ilkokul mezunuydu benim ısrar ve destegimle suan 2 farkli açıktan üniversite okuyor ve benim mezun olduğum bölümü beğenmiyor. En son olay biraz önce Eğin anahtarını verdim ise giderken,seninki evde zaten bişey olur falan al dedim,apartman icinde biraz bagirarak "bilerek yapıyorsun ya" dedi gitti. Sanırım bahsettiği ise geç kalması ve benim onu 2 saniye tutmam. Hay senin saniyene de saatine de. Telefonunda bişey de yakalayamiyorum ne oldu da böyle zivanadan çıktı çok meraktan etmiyorum artık,tek ettiğim arada beddua kurtulmak için. Ona da ne amin der ne Allah korusun... öyle işte . Bide bana casus program mi ne yuklediyse ben nette ne aratsam,kimi arasam onun telefonunda da çıkıyor nasıl yapabildiyse, bu guvensizlikte kendinden bilir işi olayina dönebilir,kendimi takipteyim.
2009 dan beri ayrılıp barisip sonunda evlenen bir ciftiz. Yaşlar suan 26-28.
O ilkokul mezunuydu benim ısrar ve destegimle suan 2 farkli açıktan üniversite okuyor ve benim mezun olduğum bölümü beğenmiyor. En son olay biraz önce Eğin anahtarını verdim ise giderken,seninki evde zaten bişey olur falan al dedim,apartman icinde biraz bagirarak "bilerek yapıyorsun ya" dedi gitti. Sanırım bahsettiği ise geç kalması ve benim onu 2 saniye tutmam. Hay senin saniyene de saatine de. Telefonunda bişey de yakalayamiyorum ne oldu da böyle zivanadan çıktı çok meraktan etmiyorum artık,tek ettiğim arada beddua kurtulmak için. Ona da ne amin der ne Allah korusun... öyle işte . Bide bana casus program mi ne yuklediyse ben nette ne aratsam,kimi arasam onun telefonunda da çıkıyor nasıl yapabildiyse, bu guvensizlikte kendinden bilir işi olayina dönebilir,kendimi takipteyim.