• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hödükle evli olmak

Bu sitede her karı koca konusuna istisnasız yapılan bir yorum var: kocan tedavi olmalı, kesin hasta. Bence artık bazı insanların bazı insanları pek de umursamayıp kötü davrandığını kabul etmeliyiz.

Eğer eksik anlatmıyorsanız sizin bir kabahatiniz yok. Eşiniz belli ki size tahammül edemiyor, ne yapsanız batıyor. Yapabileceğiniz tek şey onu görmezden gelmek.

Onun benzer modelinden bende de var canım sal ipini gitsin kendi haline bırak biraz ne halt ederse etsin biraz düzeldi benim ki öyle olunca

Bu sitede her karı koca konusuna istisnasız yapılan bir yorum var: kocan tedavi olmalı, kesin hasta. Bence artık bazı insanların bazı insanları pek de umursamayıp kötü davrandığını kabul etmeliyiz.

Eğer eksik anlatmıyorsanız sizin bir kabahatiniz yok. Eşiniz belli ki size tahammül edemiyor, ne yapsanız batıyor. Yapabileceğiniz tek şey onu görmezden gelmek.
Görmezden gelmeye çalışiyorum daha da calisacagim. Maalesef giden yıllara acıyı kalan anları heba edemem inş en yakın sürede ya o düzelir ya benim şartlarım da biter gider. Bebeğim böyle bir ortamda büyümeyi haketmiyor.

Onun benzer modelinden bende de var canım sal ipini gitsin kendi haline bırak biraz ne halt ederse etsin biraz düzeldi benim ki öyle olunca
İnan saldım aslında. Yani isterse dugunumuzu,hayatımızı maddi menevi zehir eden ailesiyle görüşsün hatta evlerinden çıkmasın ama benden uzak olsun çene yapmasın. isten eve evden isedir,sukrederdim ama bundan bile bezdim.

Bazı erkekler düzen bozulmasın diye mutsuz olsa da devam ediyor evliliğine.Bunun en yakın örnegi babam bizde de.
Birşeyler degişmiş olmalı ki doğumdan sonra,böyle düşüncesiz ve kaba bir kişiliğe bürünmüş.Bunun sebebini siz az çok daha iyi bilirsiniz.
Güzelce konuşamıyorsanız,kabalığa devam ediyorsa yapacak birşey yok malesef.Zoraki evlilik yürütmek eşiniz gibi sizinde psikolojinizi darmaduman eder çünkü.

Son düzenleme:
Bazı erkekler düzen bozulmasın diye mutsuz da olsa da devam ediyor evliliğine.Bunun en yakın örnegi babam bizde de.
Birşeyler degişmiş olmalı ki doğumdan sonra,böyle düşüncesiz ve kaba bir kişiliğe bürünmüş.Bunun sebebini siz az çok daha iyi bilirsiniz.
Güzelce konuşamıyorsanız,kabalığa devam ediyorsa yapacak birşey yok malesef.Zoraki evlilik yürütmek eşiniz gibi sizinde psikolojinizi darmaduman eder çünkü.
İyiyken çok iyiyiz ama artık her an diken üstünde panikteyim. Evde devamli söylenen birisi. Devamlı açık arıyor eksik arıyor. Doğumdan sonra ameliyat acısı çektiğimi kabullenemeyerek başladı. Bana bebek arabasını apartmana taşıtmaya çalışır her dışarı çıkıp dönerken bunun kavgası olur. D25 vitaminim çok düşük çıktı halim yok ama anlamıyor. Cinsel açıdan bana iyi davrandığı yani onu arzuladığı sürece kısıtlama getirmedim ama o algilayamiyor gündüz canima okuduğunda akşam 2 iyi davranması isleri degistirmez. Ya ne desem boş o çözüm aramıyor kendi ailesini örnek alıp bu şekilde ömür boyu katlanirim sanıyor.

Bosanalim desem kapı orda der işi ciddiye götürmeye kalkmama müsade etmez
Ben de şunu anlamıyorum. Boşanmak için müsade etmiyor ne demek? Sen davayı açtın da silah zoruyla geri mi çektirdi?

Konu karmakarışık olmuş, anlaşılan tek şey sizin anlaşamadığınız. Aile terapistine gidin. Çocuğunuzu devamlı kavga dövüş, bağırış çağırış olan yerde büyütmemek adına ikiniz de adım atmalısınız.

Ben de şunu anlamıyorum. Boşanmak için müsade etmiyor ne demek? Sen davayı açtın da silah zoruyla geri mi çektirdi?

Konu karmakarışık olmuş, anlaşılan tek şey sizin anlaşamadığınız. Aile terapistine gidin. Çocuğunuzu devamlı kavga dövüş, bağırış çağırış olan yerde büyütmemek adına ikiniz de adım atmalısınız.
Yani oturup ciddi konuşmaz ayrılığı. Ya tabii niyeti olana kimse dur diyemez de suan yeni dogum yaptım isim yok. Babam bu sene emekli olacak baktım düzelmiyor onlarla sahil kasabasina döner orda daha uyguna yaşarım. Burda geçinemem

Back
X