Bir iç dökme seansı

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Biraz dertleşmek istiyorum çünkü kendimi yalnız hissediyorum kendimi . Ve kendimi burda buluyorum .
Ben gezmeyi seven bi insanım . İsterdim ki çok iyi bi dostum olsun hadi çay demledim gel diyen yada hadi çarşıya gidelim dolaşalım diyen candan bi dost . Ama yok . En yakın arkadaşım yeni nişanlandı çok soğudum ondan çünkü resmen gözünü para bürümüş . Her aradığında nişanlısyla olan ilişkisini değilde kayınbabasının ona diş teli taktıtacağı , ona bir hesap açacağı , isten çıktıığını artık maaaş gibi kayınbabasının para vereceğini ... kısacası para para para sıkıldım . Başkada öyle yakın arkadaşım yok özeniyorum benim yaşımda olup gezip tozanlara şehir şehir gezenlere hayatını yaşayanlara.
Uzun süredir işsizdim istediğim iş oldu çok mutluyum aslındalise mezunu hemşireyim kendi mesleğimi yapcam aibu ay başında başlıycam işe . Ama ben üniversiteye gidemedim içimde bi ukte düşünüp duruyorum artık hep çalışcam içimde kalcak diye sanırım biraz şükürsüzüm .
Uzun süredir çalıştığım ve boş bir günüm olmayan sınavıda atlatınca boşluğa düştüm En yakın arkadaşımın nişanlanması bende eski nişanlıma olan özlemimi depreştirdi aklım hep eskide bu aralar her bir anı tekrar canlanıyo rüyalarıma giriyo kendimi çok yalnız hissediyorum. Cevremde karşı cinsten kimse yok beni seven biri . Artık birini sevmeyi özledin birinin beni sevmesini ben eski duygularımı özledim ama tekrar aynı şeyleri hissedermiyim bilmiyorum ...

Daha 23 yaşındasın, önünde uzun bir hayat var ,elbette yeniden sevip aşık olacaksın .
hayat sadece geçmişten ibaret değil gelecekte seni neler bekliyor allah bilir ,
güzel bir mesleğin var ona odaklan

Henuz cok gencsin.Yasayacak ne kadae guzel gunler var kimbilir..belki daha cok seveceksin .belki sen herkesten daha mutlu olacaksin .Allah simdi seni boyle siniyor.zaman zaman boyle hissedebilir herkes.Bence dua et,sukret, sabret..sonra seyret hayatinda olan guzel gelismeleri..

Sorma bende canım bildiğim en yakın arkadaşımdan gol yedim.
Şoku atamadım daha üstümden.
Kime güvencem artık kardeş bildiğim böyle yaparsa..
Neyse aile candır boşver kimse olmasın

O nasil bi arkadasmis oyle be.
Nisanlisinin babasi??

Daha hayat yeni başlıyor, ne sıkılması!
Ah o dertsiz, tasasız, sıfır sorumluluk ve kimsenin bana bağlı olmadığı yaşlara dönebilseydim...
Şöyle pijamalarımı çıkarmadan 2 gün tv kahve yapabilseydim...
Bu günleri arayacaksınız emin olun.

Nisanliyken esimin babasinin verdigi parayla diş yaptiracak kadar şuurumu kaybetsem babam beni mahvederdi.

Evliyim gerci hala kpden para alip harcamam. Bunu ovunmek icin mi anlatiyor.

Nisanliyken esimin babasinin verdigi parayla diş yaptiracak kadar şuurumu kaybetsem babam beni mahvederdi.

Kayınpeder bayramda çocuklara harçlık verince bile eğile büküle alıyorum, millet ne tuhaf yahu!

Mesleğinizde başarılar diliyorum yeni ortamlar yeni insanlar hayatının prensini bulana kadar daha çok kurbağa göreceksiniz eğitimine çalışırken deddevam edebilirsin ben hemşireler kadar becerikli bir meslek grubu görmedim hep tanıdığım hemşireler gece nöbet tutar gündüz okula giderlerdi güçlü fedakar sabırlı insanlardı yeni ortamlar yeni çalışma arkadaşları size iyi gelecek

Daha yaşın çok küçük , üniversite sınavına hazırlan .. arkadaşım 35 yaşında hemşire ve hukuk fakültesini kazandı 2 çocukla .. bence sende bugünlerini ders çalışarak değerlendirebilirsin ..

Sormayın gerçekten çok soğudum ve paranın bu kadar insanların hayatında olduğunu bilmezdim bide bunu ballandıra ballandıra anlatması yok mu aileside çok memnun zaten sırf durumları iyi diye verdiler
O nasil bi arkadasmis oyle be.
Nisanlisinin babasi??

Sormayın gerçekten çok soğudum ve paranın bu kadar insanların hayatında olduğunu bilmezdim bide bunu ballandıra ballandıra anlatması yok mu aileside çok memnun zaten sırf durumları iyi diye verdiler

o arkadasınızdan kurtuldugunuz iyi olmus bence. boyleleri gormemişler gibi ınsanın enerjisinide alır

kendimden örnekvereyim, çalışma yıllarımın başı çok çok güzeldi. hem sınav sorumluluğu bitmişti, kendi paramı kazanıyordum, hem işyerinde aynen bahsettiğin gibi bir kankam olmuştu. birlikte yurtdışını bile gezdik. çok keyifliydi.
lütfen karamsarlığa kapılma, bak ne güzel işin olacak, yeni ortama gireceksin, belki benim gibi bir kanka yapıp yurtdışı gezeceksin.
arkadaşına takılma, insanlar büyürken farklı yönlere doğru eğiliyorlar, belki bugüne kadar çok güzel vakit geçirdiniz ama artık yetişkin olarak hayat görüşünüz, eğiliminiz düşünceleriniz birbirinden farklı olabilir, daha iyileri daha keyiflileri yeni çevrende çıkacaktır karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…