Canim acin hala taze boyle olman anlasilir bir durum ama bir anne olarak yaziyorum bunu: En cok istedigim sey ben öldukten sonra cocugumun mutlu olmasi, gulmesi, ayaklarini saglam basmasi olurdu. Hayati en guzel sekilde yasamasini ve iyi bir insan olmasini isterdim.
başın sağ olsun ,şuna inan bi annenin babanın en önemli varlığıdır evlatları ve nasıl bu dünyadayken yaptığın her şeyi hissediyor seninle üzülüyor ya da seviniyorsa şimdi de öyle...bazen kötü bişey yaptığımda babam geliyor rüyama suratı öyle kızgın oluyor ki ama ne zaman güzel bişey yapsam gülümseyerek geliyor,sen de inan buna ve hep güzel şeyler yap iyi yerlere gel annen bunu hissedicek çünkü
Anneniz sizi boyle görmek istemezdi,bu durumun,icinde bulundugunuz ruh halinin sorumlusu da olmak istemezdi...Sizi nasil gormek isterdi,uzaktan izledigini düşunmek size iyi gelebilir belki...
Allah rahmet eylesin,bir gün bu aciyi yasamak en buyuk korkum ama keskelerimin olmasi daha da buyuk bir korku olusturuyor dusundukce..Annemle boyle guzel bir iliskim olmadi ....En cok bu zor gelir sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?