Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkece arabesk olmayanı dışlıyoruz galiba
Var tuhaf bi düzen
Anlayamadım
Mizah görünce rahatsız olunuyor 😂

Siz başlattınız ya başkasına alakasız yorum yapmayı
Size karışılınca sizin rahatsız olmanız daha komik o yüzden
Karar mercii:ben 😂
Mavi anne giggles örnek al ve lütfen hormonlarını bende tatmin etme hxhshdjs Şu saate hiç çekemeycemm.

Ben ayni şeyi yaşasam bunu bu kadar laubali bir sekilde kaleme almam.Normalde iyi bir kiracı isem ve zaten bu gecikme dediğiniz gibi 2 günse düzgün bir üslup ile ev sahibine durumu anlatırım.Diyelim ev sahibim gercekten sizin anlattığınız gibi cok kötü birisi o zamanda bu durumu burada trendyol kargosu sandim,yok esim Doğulu falan diye gereksiz bir sekilde sulandırmam.Yasa kim haklı onu gösterir zaten.Ama ben zaten kiracidan memnun degilsem zaten rahatsızsam mal benimdir istediğimi yaparım.
ya yazdigi cevaplari gormuyor musun boyle bir insanim durumunu duzgun anlatmasi mumkun mu ? bide diyoki ohh iyi yapmisim 😂😂😂

Yani ev sahibinin de kendine gore odemesi vardır. Ne demek bir bucuk yil kirayi gec yatırdık hep napak yeaa tarzı konusmanız empatiden uzak ve bencilce
Cok guzel konustunuz cok bencilce konusiyor bu uye ya kendini turk malindaki abiye sandi sanirsam

Bir buçuk yıl kirayı yatırmamak konunun neresinde geçiyor kuzum, konuyu nasıl okuyorsunuz siz böyle?
"Yanlış anlamışım ben pardon" filan demek yok, gelmiş yazım tarzı eleştiriyor böyleleri de. Pess. Ay önce bi asgari sağlıklı iletişim kurmayı öğrenin, madem konuşma tarzı eleştireceksiniz.

Ahahashsh konu ne imiş ne olmuş.
Du konuyla ilgili bi şeyler de yazayım konu dışından gitmeyeyim:
Bi şey çıkacak gibi görünmüyor.

O sizsiniz ama bu da ben. Sıkıntı yok isteyen istediğini yazabilir. Herkesin her şeyi yapış şekli bir olacak diye bir kural yazmıyor değil mi?
Zabanan görmeniz çok iyi olmuş , ayılmışsınızdır.

Aminnnnnnnnnn🙆‍♀️
bırdaha konu acarken lutfen sinir krızı gecırır mısın :D
ay guldum gulmemelıydım suan cok cıddı yazıyorum cok cıddıyım

Merabaynnn sevgili hanım kardeşlerim.
Bugün her zaman ki gibi zabanan gözümü açtım. Zabanan dediysem 6.30 da. Sonrasında rutin işlerime başladım.
Derkennn kapı çaldı ve bir postacı geldi. Ben tabi trndyl kargosudur diye sevinerek kapı açmaya gittim :KK70: adama kutu nerede dedim ne kutusu İCRA geldi dedi. Yüzüm bi anda solu verdi 🥀
Sonra bir açtım ki zarfı aç gözlülükte level atlamış ev sahibimiz bizi icraya vermiş.
Kiralarını eksiksiz yatırmamıza rağmen , kafasına göre faiz eklemiş. Ben bir kaç kez gün atlayarak yatırdım.
Her neyse bizden 15 bin talep ediyor :KK70: Sinirden epey bir güldüm. Sonra suratım 5 karış olarak eşime gösterdim. O da epey sinirlendi ve avukatımızı aradık. Bir şey olmaz , karşı dava açacağım dedi. Kirayı geç yatırma sebebimiz eşimin o dönem iş yeri kapalıydı (1,5 yıl kapalı kaldı) benimde bir gelirim var ama gelirimin geldiği yeri de korona vurdu ( cümleyi anlayana 💕)
Bu durumda ne acebaa ?
Çocumlaa , goccamla sokakta kalır mıyız 😬
neden komik olmaya çalıştınız ki? yeni hobimiz bu sanırım surekli herkes ya ayar vermeye ya espri yapmaya çalışıyor.
kapıma icra kağıdı gelse bu kadar "değişik" yazmam sanırım.
neyse, bir şey olmaz o kağıttan.

Buna katılmıyorum kesinlikle. Memur bakış açısıyla bakıyorsun. Ticaret yapan insanlar bunlar, dükkan dediğin ha deyince kapanmaz, kapatınca masrafı bitmez. Zaten ha düzeldi ha düzelecek diye idare etmeye çalışır insan. Orta gelirli değil yüksek gelirli işler/insanlar bunlar. Araba dediğin zaten lüks değil ihtiyaç.
okuduğunu farklı anlamışsın kudra araba elbette ihtiyaç en önemli ihtiyaçlardan hatta ama son kuruşa kadar arabaya yatırmayı doğru bulmuyorum ben.kazanırken elbette ev araba alacağız ama kötü gün fonu da yapacağız altın dolar borsa ne olursa artık.ticareti de biliyorum yakınlarımdan .zordur masrafı çıktısı çoktur.ama kazanırken işte savurmayıp aksilikleri de hesaba katıp plan yapılmalı.vayy çok kazanıyoruz deyip en pahalı arabayı en lüks evi alırsak pandemi gibi bir aksilik olduğunda da ödeyemeyip kara kara düşünürüz.zaten dükkanları niye 3 tane açtınız arabayı neden aldınız da demedim orada.yapılmış zaten dedim.ben sağlamcıyımdır.1 sene sonrasını da düşünürüm valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X