- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi bubendegilim
- #301
Bence de kendiniz Gibilerle uğraşsanız çok daha isabet olurAy senin gibilerle uğraşamam tarzım değilsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de kendiniz Gibilerle uğraşsanız çok daha isabet olurAy senin gibilerle uğraşamam tarzım değilsin
Gule guleBence de kendiniz Gibilerle uğraşsanız çok daha isabet olur![]()
Mavi anne giggles örnek al ve lütfen hormonlarını bende tatmin etme hxhshdjs Şu saate hiç çekemeycemm.Ülkece arabesk olmayanı dışlıyoruz galiba
Var tuhaf bi düzen
Anlayamadım
Mizah görünce rahatsız olunuyor
Siz başlattınız ya başkasına alakasız yorum yapmayı
Size karışılınca sizin rahatsız olmanız daha komik o yüzden
Karar mercii:ben![]()
Hormon işi yalan anacımMavi anne giggles örnek al ve lütfen hormonlarını bende tatmin etme hxhshdjs Şu saate hiç çekemeycemm.
Ben ondan sıkıldım ve cevap yazmadım. Bazı insanlar sıkıcı oluyor. Allah etrafındakilere yardım etsin.Bence de kendiniz Gibilerle uğraşsanız çok daha isabet olur![]()
Sende olmaya bilir çünkü piremses değilsinHormon işi yalan anacım![]()
Değişmedim bence ben ama yine de en objektif yorumu etrafımdakiler yapar sanırımSende olmaya bilir çünkü piremses değilsinBak bunlara azıcık yüklen hemen gebeyim ügüühügügühüühügügü derler
![]()
Asıl party doğumdan sonra bebekDeğişmedim bence ben ama yine de en objektif yorumu etrafımdakiler yapar sanırım![]()
En iyisini yaparsın canım.Gittiği yere kadar Tosunvalla bizim avukat cidden işinde çok başarılı. Emsal karar var dedi. Bakalım ne olacak.
Ama o işi ne kadar yokuşa sürerse bende o kadar süreceğim.
Sağlık olsun gerisi tekrar kazanılır cicim.Kudra eşim aşırı dirayetliymiş. Başkası olsa inan dayanamazdı. Giden 2 dükkanımız oldu.
Siz aynı şeyi yaşasanız nasıl kaleme alırdınız şeklinde bir soru görmedim ben konuda.Ben ayni şeyi yaşasam bunu bu kadar laubali bir sekilde kaleme almam.
ya yazdigi cevaplari gormuyor musun boyle bir insanim durumunu duzgun anlatmasi mumkun mu ? bide diyoki ohh iyi yapmisimBen ayni şeyi yaşasam bunu bu kadar laubali bir sekilde kaleme almam.Normalde iyi bir kiracı isem ve zaten bu gecikme dediğiniz gibi 2 günse düzgün bir üslup ile ev sahibine durumu anlatırım.Diyelim ev sahibim gercekten sizin anlattığınız gibi cok kötü birisi o zamanda bu durumu burada trendyol kargosu sandim,yok esim Doğulu falan diye gereksiz bir sekilde sulandırmam.Yasa kim haklı onu gösterir zaten.Ama ben zaten kiracidan memnun degilsem zaten rahatsızsam mal benimdir istediğimi yaparım.
Cok guzel konustunuz cok bencilce konusiyor bu uye ya kendini turk malindaki abiye sandi sanirsamYani ev sahibinin de kendine gore odemesi vardır. Ne demek bir bucuk yil kirayi gec yatırdık hep napak yeaa tarzı konusmanız empatiden uzak ve bencilce
kendine şahika koçarslankiyi ornek aliyor parodi hesapCok guzel konustunuz cok bencilce konusiyor bu uye ya kendini turk malindaki abiye sandi sanirsam
bırdaha konu acarken lutfen sinir krızı gecırır mısınO sizsiniz ama bu da ben. Sıkıntı yok isteyen istediğini yazabilir. Herkesin her şeyi yapış şekli bir olacak diye bir kural yazmıyor değil mi?
Zabanan görmeniz çok iyi olmuş , ayılmışsınızdır.
Aminnnnnnnnnn![]()
neden komik olmaya çalıştınız ki? yeni hobimiz bu sanırım surekli herkes ya ayar vermeye ya espri yapmaya çalışıyor.Merabaynnn sevgili hanım kardeşlerim.
Bugün her zaman ki gibi zabanan gözümü açtım. Zabanan dediysem 6.30 da. Sonrasında rutin işlerime başladım.
Derkennn kapı çaldı ve bir postacı geldi. Ben tabi trndyl kargosudur diye sevinerek kapı açmaya gittimadama kutu nerede dedim ne kutusu İCRA geldi dedi. Yüzüm bi anda solu verdi
Sonra bir açtım ki zarfı aç gözlülükte level atlamış ev sahibimiz bizi icraya vermiş.
Kiralarını eksiksiz yatırmamıza rağmen , kafasına göre faiz eklemiş. Ben bir kaç kez gün atlayarak yatırdım.
Her neyse bizden 15 bin talep ediyorSinirden epey bir güldüm. Sonra suratım 5 karış olarak eşime gösterdim. O da epey sinirlendi ve avukatımızı aradık. Bir şey olmaz , karşı dava açacağım dedi. Kirayı geç yatırma sebebimiz eşimin o dönem iş yeri kapalıydı (1,5 yıl kapalı kaldı) benimde bir gelirim var ama gelirimin geldiği yeri de korona vurdu ( cümleyi anlayana
)
Bu durumda ne acebaa ?
Çocumlaa , goccamla sokakta kalır mıyız![]()
Ne kadan da laubalisinbırdaha konu acarken lutfen sinir krızı gecırır mısın
ay guldum gulmemelıydım suan cok cıddı yazıyorum cok cıddıyım
okuduğunu farklı anlamışsın kudra araba elbette ihtiyaç en önemli ihtiyaçlardan hatta ama son kuruşa kadar arabaya yatırmayı doğru bulmuyorum ben.kazanırken elbette ev araba alacağız ama kötü gün fonu da yapacağız altın dolar borsa ne olursa artık.ticareti de biliyorum yakınlarımdan .zordur masrafı çıktısı çoktur.ama kazanırken işte savurmayıp aksilikleri de hesaba katıp plan yapılmalı.vayy çok kazanıyoruz deyip en pahalı arabayı en lüks evi alırsak pandemi gibi bir aksilik olduğunda da ödeyemeyip kara kara düşünürüz.zaten dükkanları niye 3 tane açtınız arabayı neden aldınız da demedim orada.yapılmış zaten dedim.ben sağlamcıyımdır.1 sene sonrasını da düşünürüm vallaBuna katılmıyorum kesinlikle. Memur bakış açısıyla bakıyorsun. Ticaret yapan insanlar bunlar, dükkan dediğin ha deyince kapanmaz, kapatınca masrafı bitmez. Zaten ha düzeldi ha düzelecek diye idare etmeye çalışır insan. Orta gelirli değil yüksek gelirli işler/insanlar bunlar. Araba dediğin zaten lüks değil ihtiyaç.