Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle aynen bende katılıyorum buna inkar edicekler ve senin iftira attığını söylicekler ama söylesinler eşin yanındaydı senin ayrıca zehra hanginizle daha eski arkadaştı bu durumda önemli yani
Gerçekler acıdır, Zehra size inandığı için bu kadar tepkili zaten,konunuzun da baştan beri fake olmadığını savundum ,son durumda herseyi açıklıyo zaten guclubacismile
anladım canım bak bu iyi en azından sakinleşince kime inanacağını bilir offf çok kötü bir durum allah yardımcısı olsun zehra nın eminim kendine gelince teşekkür eder sana gözünü açtığın için sen rahat ol artık doğru olanı yaptın en azından vijdanın rahat olucak zehrada anlicaktırüçümüzde yaklasık aynı zamandan tanıyoruz birbirimizi
herzaman zehrayla ben daha çok görüşürdük ve iyi anlasırdık ama
bana daha düşkündür.1 gün görmesin hemen arar sorardı nerdesin iyimisin diye
dogru olanı yaptın ama daha üstüne gıtme msj amtıssın ,atmazsa bır dha msj yazma mesela
ne bıleyım tepkısı sana degıl ..
ınsallah sen ve evlılıgın yara almadan kurtulursunuz
teyzem yaşadı böle bişeyi ve teyzem kötü oldu.iki kadın kankiler görüşüyolar biliyomusunuz
teyzem yaşadı böle bişeyi ve teyzem kötü oldu.iki kadın kankiler görüşüyolar biliyomusunuz
evet işin bide bu tarafı var onlar kanki olcaklar bak esra kandırcak zehrayı ..gerizekalı kadın sinir oldum ya..