- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
=¤ decemBer ¤
Basitliğini her yorumunda daha iyi gösteriyorsun tatlım...
Melısdenız hehe bızım o iş dündü kuzu , sen gıt asıl aklinialirimsmile
neden sadece bu konulara takıyorsunuz gördugunuz uzere size ne yapmanız gerektigi konusundada yorum yapmıstım sanırım işinize yaramaz gördunuz millete laf yetiştiriosunuz evet yine söylüyorum eşlerini aldatan 2 kişi asla yayladaki restaurantlara gitmez
kadının kocası doğuluymus daha kötu olur diyor arkadas bence ikisinide sıkıstırsın itiraf etmek zorunda kalsınlar
hehe bızım o iş dündü kuzu :kedi: sen gıt asıl aklinialirimsmile
kızz heeltikk oişi bizz dün:)))Melısdenız hehe bızım o iş dündü kuzu , sen gıt asıl aklinialirimsmile
tabiki konumu dağıtmaya çalışanlara cevap vereceğim
size göre öyledir ama ben gördüğüme inanacağımöyle değil mi :)
canim sen takilma decembere arkadasimiz cok tatli biridirboshayallersmile
sen dön konuna nasil desek önce kime desek
yoksa kadinin kocasinami desek:hulya:
bende emin olduguma bildigime inanıyorum zaten siz hala cımbızla mesaj seçiyorsunuz burda konu dagıtan kim oluyor neyse size action dolu konunuzla iyi vakitler ama yine söylüyorum gitmezlerrrrrrrr
iyi akşamlar :umursamaz:
valla o kocasini aldatmadan önce düsünecekti kadin biliyordur heralde kocasinin dogulu oldugunu demi, demekki göze almis:umursamaz:
s.ö.y.l.e
bende emin olduguma bildigime inanıyorum zaten siz hala cımbızla mesaj seçiyorsunuz burda konu dagıtan kim oluyor neyse size action dolu konunuzla iyi vakitler ama yine söylüyorum gitmezlerrrrrrrr
iyi akşamlar :umursamaz:
kadının kocası doğuluymus daha kötu olur diyor arkadas bence ikisinide sıkıstırsın itiraf etmek zorunda kalsınlar
doguluuu muu ya bence hiç fareketermii dogulu batılıı cnmm sonuçta erkek aldatmayaa kim ha<zmezetrekii:hulya:
aslen nerelii bu kişilerrr merak etimm ....bide mersinden alatıyonuz konuyu adanamı deseydim demiisisnzzz örnekte yakın oldugu içinmi orasını dediziz merak etimm:sinifsinif:
Zehra* eskişehirli
eşi mersinli
Esra*da G.antepli
eşi diyarbakırlı
evet örnekte adana yakın olduğu için söyledim.