• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

Arkadaşınız madem ki şüpheleniyor kendi takip etsin ve bulsun kim olduğunu bence.

Hadi söylediniz diyelim elinizde kanıt yoksa siz kötü olursunuz onlar yine iyi olur.

=¤ decemBer ¤

Basitliğini her yorumunda daha iyi gösteriyorsun tatlım...

2ry5av7.jpg

neden sadece bu konulara takıyorsunuz gördugunuz uzere size ne yapmanız gerektigi konusundada yorum yapmıstım sanırım işinize yaramaz gördunuz millete laf yetiştiriosunuz evet yine söylüyorum eşlerini aldatan 2 kişi asla yayladaki restaurantlara gitmez

tabiki konumu dağıtmaya çalışanlara cevap vereceğim
size göre öyledir ama ben gördüğüme inanacağımöyle değil mi :)

tabiki konumu dağıtmaya çalışanlara cevap vereceğim
size göre öyledir ama ben gördüğüme inanacağımöyle değil mi :)

bende emin olduguma bildigime inanıyorum zaten siz hala cımbızla mesaj seçiyorsunuz burda konu dagıtan kim oluyor neyse size action dolu konunuzla iyi vakitler ama yine söylüyorum gitmezlerrrrrrrr
iyi akşamlar :umursamaz:

aslen nerelii bu kişilerrr merak etimm ....bide mersinden alatıyonuz konuyu adanamı deseydim demiisisnzzz örnekte yakın oldugu içinmi orasını dediziz merak etimm:sinifsinif:

canim sen takilma decembere arkadasimiz cok tatli biridirboshayallersmile
sen dön konuna nasil desek önce kime desek
yoksa kadinin kocasinami desek:hulya:

Valla tatlımıdır acımıdır bilemem ama
yaptığı çok ayıp ve saygısızlık...
konuyu dağıtıyor,madem saçma sapan resimlerle
kendini ifade edceksin hiç yollama daha iyi..

bende emin olduguma bildigime inanıyorum zaten siz hala cımbızla mesaj seçiyorsunuz burda konu dagıtan kim oluyor neyse size action dolu konunuzla iyi vakitler ama yine söylüyorum gitmezlerrrrrrrr

ya zeka seviyeleri düşükse bunu düşünemeyecek kadar aptallarsa giderler. ytani IQ ları 5 yaşında çocuk gibiyse giderler. yoksa asla:)

hıhı evet gitmezler :)
teşekkür ederim hoşçakal :OO

kadının kocası doğuluymus daha kötu olur diyor arkadas bence ikisinide sıkıstırsın itiraf etmek zorunda kalsınlar

doguluuu muu ya bence hiç fareketermii dogulu batılıı cnmm sonuçta erkek aldatmayaa kim ha<zmezetrekii:hulya:

ben dogulu arkadas dedi diye yazdim
yoksa erkeklerin sagi solu belli olmaz dogulu batili fark etmez
yalniz böyle durumlardan korkmuyorki kadin aldatabiliyo kocasini

aslen nerelii bu kişilerrr merak etimm ....bide mersinden alatıyonuz konuyu adanamı deseydim demiisisnzzz örnekte yakın oldugu içinmi orasını dediziz merak etimm:sinifsinif:

Zehra* eskişehirli
eşi mersinli
Esra*da G.antepli
eşi diyarbakırlı

evet örnekte adana yakın olduğu için söyledim.

Allah iyligni versin, canimi cektirdin, dur bende yakayim:delphin:

Bak güzelim, böyle birseyin ablanin basina geldigni düsün.
Ablanin kardesinin bir akrabanin böyle göz göre göre aptal yerine konulmasini istermisin?
Ben istemem sahsen, ve kim benim esimi böyle bir durumda görse, delikanli gibi gelip bana söylemesini isterim.

Zaten kadinda aptal degil, anliyormus zaten, seziyormus.....yani aslinda oda biliyor aldatildigni ama elinde kanit yok.

ben asıl şu noktayı anlamadım adam sizi görünce esra yı tanıdığınızı bilmiyor mu? o durumda esra yı göstermemeye felan çalışırdı ne bileyim kadın saklamaya çalşırdı kendini..uluorta davranmaları da bir garip...

eğer gerçekten böyle bişeye şahit olduysanız
arkadaşınla gerçekten arkadaşsanız
onu bi şekilde uyuduğu uykudan uyandırmalısınız
bu sizin arkadaşlık göreviniz...

Back
X