- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
Arkadaşlar merhaba. Ben size bir konuda danışmak istiyorum. Bundan yaklaşık 1.5 sene önce birisiyle tanıştım. Her açıdan bana uygun olduğunu düşündüm. Çok da beğeniyordum. O da bir hevesle istekle başladı ilişkiye. Daha 1-2 ay bile olmadan ilgisizliğe başladı. Ben de bu tarz şeylere asla katlanamayan biriyim. Yani ilgisizse mesela bunun neden olduğunu anlamalıyım, çözmeliyim. Sonu bitirmek demek olsa bile. Velhasılıkelam ben bunu sıkmaya başladım ilgisizsin diye. Ve ayrıldım işin benim için berbat yanı burada başlıyor ayrıldıktan sonra tekrar barışmak istedim önce kabul etti ama sonra soğudum o hareketinden dolayı dedi ama ben çok ısrar ettim barışalım diye bir sürü mesaj attım. Onun da egosu inanılmaz kabardı bana çok kötü davrandı. En yakın arkadaşıma bile anlatamadığım şeyler söyledi. En son söylediği şeyle zaten barışsak da yüzüne bakamam diye ben de bıraktım ipin ucunu. Ve unuttum. Bu ilişkiyi kendim için kötü bir tecrübe sayıp yoluma devam ettim. Ama o 5-6 ay sonra beni İnstagramdan ekledi. Tekrar konuşmaya başladık ama ben artık unutmuştum. Umursamaz davrandım. O da yazmadı bir zaman sonra. Aradan 2-3 ay geçince tekrar yazdı. Bu sefer yüz yüze de görüştük ve sevgiliyiz şu an. O benimle evlenmek istediğini söylüyor hatta 2019 Mart ayında aileler tanışsın filan diyor. Ama arkadaşlar o kadar korkuyorum ki ya biraz zaman geçince eski ilgisizliğine dönerse, tekrar bırakırsa canım yanarsa diye. Hani bana hiç dönmemeliydin neden döndün yerine şu an içinde bulunduğum durumu değerlendirelim. Bu adam şimdi o kadar zamandan sonra dönüp beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söyleme konusunda ciddi midir? O zaman sevmedi, şimdi sevme ihtimali var mı? Böyle bir şey mümkün mü?