- 2 Haziran 2015
- 153
- 290
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslında ilk dönmek istediğinde hiç yüz vermedim faceten eklediğinde engellemiştim bile. Ama işte özür filan dileyince...Yanlış anlamayın ama eninde sonunda sizin ona geri döneceğinizin farkında bence, siz uzaklaşınca tekrar egosunu kabartmak istemiş gibime geldi yine de en iyisini siz bilirsiniz, siz tanıyorsunuz onu ama bence temkinli davranın eskisi gibi kaptırmayın
Adam gezmis tozmus her cicekten bal almis en son size gelmis. Bana guvensiz biri gibi geldi evlilik ciddi bir konu boyle adamlarla hayatinizi mahvetmeyin lutfen. Duzgun aklibasinda tutarli adamlarla evlenin sonra hayatiniz biterArkadaşlar merhaba. Ben size bir konuda danışmak istiyorum. Bundan yaklaşık 1.5 sene önce birisiyle tanıştım. Her açıdan bana uygun olduğunu düşündüm. Çok da beğeniyordum. O da bir hevesle istekle başladı ilişkiye. Daha 1-2 ay bile olmadan ilgisizliğe başladı. Ben de bu tarz şeylere asla katlanamayan biriyim. Yani ilgisizse mesela bunun neden olduğunu anlamalıyım, çözmeliyim. Sonu bitirmek demek olsa bile. Velhasılıkelam ben bunu sıkmaya başladım ilgisizsin diye. Ve ayrıldım işin benim için berbat yanı burada başlıyor ayrıldıktan sonra tekrar barışmak istedim önce kabul etti ama sonra soğudum o hareketinden dolayı dedi ama ben çok ısrar ettim barışalım diye bir sürü mesaj attım. Onun da egosu inanılmaz kabardı bana çok kötü davrandı. En yakın arkadaşıma bile anlatamadığım şeyler söyledi. En son söylediği şeyle zaten barışsak da yüzüne bakamam diye ben de bıraktım ipin ucunu. Ve unuttum. Bu ilişkiyi kendim için kötü bir tecrübe sayıp yoluma devam ettim. Ama o 5-6 ay sonra beni İnstagramdan ekledi. Tekrar konuşmaya başladık ama ben artık unutmuştum. Umursamaz davrandım. O da yazmadı bir zaman sonra. Aradan 2-3 ay geçince tekrar yazdı. Bu sefer yüz yüze de görüştük ve sevgiliyiz şu an. O benimle evlenmek istediğini söylüyor hatta 2019 Mart ayında aileler tanışsın filan diyor. Ama arkadaşlar o kadar korkuyorum ki ya biraz zaman geçince eski ilgisizliğine dönerse, tekrar bırakırsa canım yanarsa diye. Hani bana hiç dönmemeliydin neden döndün yerine şu an içinde bulunduğum durumu değerlendirelim. Bu adam şimdi o kadar zamandan sonra dönüp beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söyleme konusunda ciddi midir? O zaman sevmedi, şimdi sevme ihtimali var mı? Böyle bir şey mümkün mü?
Yeniden görüşüp ilişki başlayalı ne kadar oldu da evlilik laflari ediliyor?Ben de değişebileceğine inanmıyorum. Sıkıntı da burada haklısınız.
Neler söylediğini dile getiremiyorum. Dediklerini unutmadım. Geri döndüğünde bana ama sen de beni çok bunalttın üstüme geldin hak ettin dedi. Bu fikri değişene kadar affetmedim. Çok özür diledi. Evet heyecanım var, hatta seviyorum diyebilirim. Bunlar sağlıklı duygular mı onu da merak etmiyor değilim. Evet asla acele etmeyeceğim. Hayatımı mahvetmek istemiyorum. Teşekkür ederim.Bence kesinlikle onu çok bunaltmış ve ego yapmış kendisi , sen unutunca da geri dönmüş sana , merak ettim sana neler söyledi ve sen nasıl unutabildin (kesinlikle yargılamıyorum ) onun dışında merak ettiğim hala ona karşı heyacanın var mı? Ek olarak madem tekrar barıştınız asla ve asla acele etme ayrılmak boşanmaktan daha kolay
Ya işin komik yanı artık düzenli bir hayat istediğini söylüyor. Herhalde bu zamana kadar yaşadığı hayatın hep devam etmeyeceğini görüyor. Gerçekten ciddi bir adam değil.Adam gezmis tozmus her cicekten bal almis en son size gelmis. Bana guvensiz biri gibi geldi evlilik ciddi bir konu boyle adamlarla hayatinizi mahvetmeyin lutfen. Duzgun aklibasinda tutarli adamlarla evlenin sonra hayatiniz biter
İkimiz de 26 yaşındayız. Yaş itibarıyla ilişkiye evlilik amaçlı başladık. Ama o ilk tanıştığımızda da evlilik lafları ediyordu. O yüzden güven vermiyor bana zaten.Yeniden görüşüp ilişki başlayalı ne kadar oldu da evlilik laflari ediliyor?
Hayır asla şiddet olmadı. Ama dediğiniz çok doğru. Kendisine de dedim. Bir insanın karakteri bu değilse ne olursa olsun hakaret edemez diye. Hatta böyle konuşabilen bir insan evlendikten sonra şiddet uygulayabilir mi diye düşünmüyor da değilim.Sadece hakaretle mi kaldı yoksa fiziksel şiddet de yaşandı mı??
Bir insanın tarzı, tavrı bu değilse bu şekilde davranamz.
Ben çok kızgın boşandım ama hiç hakaret etmedim.Hiç hakaret edilmedim.
Birbirimizi eleştirirken, kavga ederken bile aşağılamadık.Evliliğimiz boyunca da hiç
birbirimize hakaret etmedik.Çünkü ikimizde ailelerimizde görmedik.Günlük hayatımızda
kimseye karşı böyle bir tavrımız olmadı.
Bilmem anlatabildim mi?
Yüzüne bakamam demiş nasıl bakıyor acaba suan?Hayır yüzüne bakamam demesinin hesabını sorarım önce ben..Arkadaşlar merhaba. Ben size bir konuda danışmak istiyorum. Bundan yaklaşık 1.5 sene önce birisiyle tanıştım. Her açıdan bana uygun olduğunu düşündüm. Çok da beğeniyordum. O da bir hevesle istekle başladı ilişkiye. Daha 1-2 ay bile olmadan ilgisizliğe başladı. Ben de bu tarz şeylere asla katlanamayan biriyim. Yani ilgisizse mesela bunun neden olduğunu anlamalıyım, çözmeliyim. Sonu bitirmek demek olsa bile. Velhasılıkelam ben bunu sıkmaya başladım ilgisizsin diye. Ve ayrıldım işin benim için berbat yanı burada başlıyor ayrıldıktan sonra tekrar barışmak istedim önce kabul etti ama sonra soğudum o hareketinden dolayı dedi ama ben çok ısrar ettim barışalım diye bir sürü mesaj attım. Onun da egosu inanılmaz kabardı bana çok kötü davrandı. En yakın arkadaşıma bile anlatamadığım şeyler söyledi. En son söylediği şeyle zaten barışsak da yüzüne bakamam diye ben de bıraktım ipin ucunu. Ve unuttum. Bu ilişkiyi kendim için kötü bir tecrübe sayıp yoluma devam ettim. Ama o 5-6 ay sonra beni İnstagramdan ekledi. Tekrar konuşmaya başladık ama ben artık unutmuştum. Umursamaz davrandım. O da yazmadı bir zaman sonra. Aradan 2-3 ay geçince tekrar yazdı. Bu sefer yüz yüze de görüştük ve sevgiliyiz şu an. O benimle evlenmek istediğini söylüyor hatta 2019 Mart ayında aileler tanışsın filan diyor. Ama arkadaşlar o kadar korkuyorum ki ya biraz zaman geçince eski ilgisizliğine dönerse, tekrar bırakırsa canım yanarsa diye. Hani bana hiç dönmemeliydin neden döndün yerine şu an içinde bulunduğum durumu değerlendirelim. Bu adam şimdi o kadar zamandan sonra dönüp beni sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini söyleme konusunda ciddi midir? O zaman sevmedi, şimdi sevme ihtimali var mı? Böyle bir şey mümkün mü?
Kendisi de farkinda yani daha once dengeziz bir hayati oldugunun. Egri kalemden dogru cizgi cikmaz derler cok iyi dusun cokk .Ya işin komik yanı artık düzenli bir hayat istediğini söylüyor. Herhalde bu zamana kadar yaşadığı hayatın hep devam etmeyeceğini görüyor. Gerçekten ciddi bir adam değil.
Ben ilk ayrıldığımızda barışmak istemiştim sadece. Sonra devamlı o yazdı.Ayrılıp ayrılıp kimseyi bulamadıkça karşılıklı “bir x vardı yoklama çekeyim bakayım” demişsiniz gibi geldi
Barışalım diye işleri berbat ettiğimi söyledim zaten. Birilerini bulma konusunda hiç sıkıntı yaşamıyor. Maalesef fazla talep gören bir insan.Kürkçü dükkanı diyorsun !
Dönüp dolaşıp birlerini bulamadikca sana geliyor gibi .hiç güven vermedi bana ..yarın yine ilgisiz davranacak ,sen yine onu darlayacaksın ve yine ayrılık ..kendini bu kadar hirpalamana gerek var mı ? Ayrıca bazi davranışların çok itici .bana da biri barışalım diye yalvarsa barışmam .ayrıca barışma teklifini kabul etmeyip belirli aralıklarla geri dönmesi başta söylediklerimi destekliyor .kullanılma ,anı yaşa ..
Daha önce rengini belli ettiği doğru. Kaptırmamaya çalışacağım.O da ölmek mi dersin? Demeye geldim
Bana yokluktan gelmiş yerini garantiye almak için de evlenme vaadi veriyor gibi geldi.Daha önce rengini belli etmiş bence kendinizi kaptırmayın.