Burada çok fazla güncel ameliyat olmuş olacak arkadaşlar var. Arkadaşlar herkes ameliyatıni kaça oldu.. hangi doktora oldu. Memnun kaldı mı yazsa da biz ameliyat olmayı düşünenler faydalansak.ne güzel olur ?
O kadar memnun kalmamış kişileri görünce30 Ağustosa ameliyat tarihi aldım fakat ameliyat günü yaklaştıkça acaba vaz mı geçsem diye düşünmeye başladım. Ya eski burnuma şükreder hale gelirsem, ya istediğim gibi olmazsa, ya ameliyat sonrası nefes problemim yokken bir de nefes problemi çıkarsa... gibi bir sürü olumsuz düşünce beynimde dönüp dolanıyor. Yüzüme bakıldığında çok kötü bir burnum yok fakat bir bayana göre biraz büyük gibi. Olmasan da olur diyor herkes hatta herkes şaşırıyor, ben olmak istiyorum tabi ama gün yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum. Ameliyattan önce aynı psikolojide olan var mı?
Ayy insallah ya... Olmasi gereken de aslinda bu. Aklima takildi, huzurumu kacirdi simdi. :))Benimkinde ödenmiyor büyük ihtimalle birçok doktorda ödenmiyordur cunku zorunlu kontroller bunlar
Hayirr odenmiyorKizlar aklima takildi... 1-6-12 ay kontrollerinde ekstra ucret oduyor musunuz? :/
Hayir burnuna zarar vercegini dusunmuyorum ama geniz akintisi icin ilac kullanAmeliyatımın 2. Haftası dolmak üzere
Çok fazla geniz akıntım var buna bağlı olarak geceleri çok şiddetli öksürüğüm başlıyor
Sizce öksürmem burnuma zarar veriyor mudur ?
Kiraz yesilcay aspirin bnzeri seyleri 1 hafta oncesinde kullandirmiyolarKızlar 3 hafta sonra ameliyatım olacak. Ameliyat öncesi beslenmeye nasıl dikkat edebilirim? Sanki burda ameliyat öncesi yenmemesi gereken yiyecekleri yazmıştı biri. Karpuz aklımda ama diğerlerini hatıryalamadım:) Ya da ameliyat öncesi dikkat etmem gereken herhangi bir durum var mı?
Bu bana verdikleri liste bakabilirsinizKızlar 3 hafta sonra ameliyatım olacak. Ameliyat öncesi beslenmeye nasıl dikkat edebilirim? Sanki burda ameliyat öncesi yenmemesi gereken yiyecekleri yazmıştı biri. Karpuz aklımda ama diğerlerini hatıryalamadım:) Ya da ameliyat öncesi dikkat etmem gereken herhangi bir durum var mı?
Ameliyat olduktan sonra bende uyurken cok carptim elimleMerhaba ben de geçen salı ameliyat oldum. Bu gece burnumda bi ağrıyla uyandım baktım elim burnumun üstündeydi ya bişey olur mu şu an ağrımıyor ama. Atel var hala Çarşamba çıkacak
Ya anneme söyledim uykuda el nasıl çarpar diyo.Ameliyat olduktan sonra bende uyurken cok carptim elimlenormalde oyle seyler olmuyodu ama nasil oluyosa hergece elim burnuma carpiyodu cok sukur bisey olmadi
Benim sadece ucu kalın üst kısmı ince deriliymiş. Ucı şiş ama bizimkiler bu hali eski burnundan küçük diyo bakalkm nasolSelamlar herkese. Ben de gecen hafta persembe ameliyat oldum. Tampon ve alcim hala duruyor. Carsamba ya da persembe cikacak. Yuzumde cok fazla sislik vs olmadi cok ince ciltli oldugum halde ama burun ucum baya sis farkediyorum. Bir de biraz kavis istemistim ama doktorum duz yapmis. Ameliyat fotografinda gordugum kadariyla tabii.Hepinize gecmis olsun. Umarim herkes istedigi ve saglikli burunlara kavusur
Umarim istediginiz gibidir. Ne zaman ameliyat oldunuz?Benim sadece ucu kalın üst kısmı ince deriliymiş. Ucı şiş ama bizimkiler bu hali eski burnundan küçük diyo bakalkm nasol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?