Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Burada çok fazla güncel ameliyat olmuş olacak arkadaşlar var. Arkadaşlar herkes ameliyatıni kaça oldu.. hangi doktora oldu. Memnun kaldı mı yazsa da biz ameliyat olmayı düşünenler faydalansak.ne güzel olur ?

Doktor önce buruna bakıp muayene ediyor sonra fiyat veriyor. Yani fiyatlar kişiye göre değişebiliyor.

Benim 7. Günüm bugün pazartesi atel çıkarılıp dikişler alınacak

23 bine oldum ben bu arada

Maşallah hicbir zorluk çekmedim
Ne kan
Ne kusma
Ne bulantı ( bulantı icin iğne yaptılar ilk yemek ıcın)
Burun deliklerimde tıkanmadı

Doktorun söylediği her şeyi yapıyorum eksiksiz

Kişinin yapısına da bağlı bence

30 Ağustosa ameliyat tarihi aldım fakat ameliyat günü yaklaştıkça acaba vaz mı geçsem diye düşünmeye başladım. Ya eski burnuma şükreder hale gelirsem, ya istediğim gibi olmazsa, ya ameliyat sonrası nefes problemim yokken bir de nefes problemi çıkarsa... gibi bir sürü olumsuz düşünce beynimde dönüp dolanıyor. Yüzüme bakıldığında çok kötü bir burnum yok fakat bir bayana göre biraz büyük gibi. Olmasan da olur diyor herkes hatta herkes şaşırıyor, ben olmak istiyorum tabi ama gün yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum. Ameliyattan önce aynı psikolojide olan var mı?

O kadar memnun kalmamış kişileri görünce
İnsan çekiniyor tabii.

Ama ben şunu fark ettım, burnu guzel yapılan bıle begenmıyor
Bu biraz da kişinin ne istediğine bağlı.
Ben tabii ki guzel olan bir burundan bahsediyorum

Benim doktorum " olumsuz düşünme " demıstı

Ameliyatımın 2. Haftası dolmak üzere
Çok fazla geniz akıntım var buna bağlı olarak geceleri çok şiddetli öksürüğüm başlıyor
Sizce öksürmem burnuma zarar veriyor mudur ?

Burnumda bu şekilde bir topcuk var elledigimde de sert bi dokuda
Sizce bu nedir ? Doktoruma sorduğumda daha çok erken dönemdeyiz böyle şeylere takılma dedi ama yine de kafamı kurcaladı benzer bir şey yaşayan var mı?

Kızlar 3 hafta sonra ameliyatım olacak. Ameliyat öncesi beslenmeye nasıl dikkat edebilirim? Sanki burda ameliyat öncesi yenmemesi gereken yiyecekleri yazmıştı biri. Karpuz aklımda ama diğerlerini hatıryalamadım:) Ya da ameliyat öncesi dikkat etmem gereken herhangi bir durum var mı?

Kiraz yesilcay aspirin bnzeri seyleri 1 hafta oncesinde kullandirmiyolar
Dikkatlik baska bisey yok aslinda

Bu bana verdikleri liste bakabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20210809-121403_Gallery.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba ben de geçen salı ameliyat oldum. Bu gece burnumda bi ağrıyla uyandım baktım elim burnumun üstündeydi ya bişey olur mu şu an ağrımıyor ama. Atel var hala Çarşamba çıkacak

Merhaba ben de geçen salı ameliyat oldum. Bu gece burnumda bi ağrıyla uyandım baktım elim burnumun üstündeydi ya bişey olur mu şu an ağrımıyor ama. Atel var hala Çarşamba çıkacak
Ameliyat olduktan sonra bende uyurken cok carptim elimle normalde oyle seyler olmuyodu ama nasil oluyosa hergece elim burnuma carpiyodu cok sukur bisey olmadi

Burnunun bir tarafi diger tarafa gore daha asagida olan var mi? Odem kaynakli midir acaba bu?

Selamlar herkese. Ben de gecen hafta persembe ameliyat oldum. Tampon ve alcim hala duruyor. Carsamba ya da persembe cikacak. Yuzumde cok fazla sislik vs olmadi cok ince ciltli oldugum halde ama burun ucum baya sis farkediyorum. Bir de biraz kavis istemistim ama doktorum duz yapmis. Ameliyat fotografinda gordugum kadariyla tabii.Hepinize gecmis olsun. Umarim herkes istedigi ve saglikli burunlara kavusur

Ameliyat olduktan sonra bende uyurken cok carptim elimle normalde oyle seyler olmuyodu ama nasil oluyosa hergece elim burnuma carpiyodu cok sukur bisey olmadi
Ya anneme söyledim uykuda el nasıl çarpar diyo. Ya bi de feci acıdı sadece ucuna bakıyorum yamuk mu diye bişey de anlaşılmıyo korkuyorum

Benim sadece ucu kalın üst kısmı ince deriliymiş. Ucı şiş ama bizimkiler bu hali eski burnundan küçük diyo bakalkm nasol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…