Benim doktorum sadece ilk gün koy sonraki günler koyma dedi bende onu dinledim3 gün boyunca saat başı buz uygulaması yaptınız mı? Ne kadar yorucu bir şey o
İlk gün hicbir şey olmadı.Benim doktorum sadece ilk gün koy sonraki günler koyma dedi bende onu dinledim
Ne çok şişliğim ne de morluğum olmadı
Benim doktorum ameliyat sonrası 9 saat buz uygulaması önemlidir. Sonrasında fayda ya da zarar görmezsin dedi. Ben koymadım. Burnum için değil ama sıcaklar sebebi ile göz altlarim çok şişiyor benim (operasyon dolayısıyla) arada buz koymak rahatlatiyor3 gün boyunca saat başı buz uygulaması yaptınız mı? Ne kadar yorucu bir şey o
Merak etmeyin. İkisinin kapandigi bile oluyor ama geciyor. Hergun bir yeni soruna uyaniyoruz. :)) hatta benim bir iki gundur ozellikle aksama dogru burnumun ici sisiyor, geriliyor.Bugun alçım çıktı tamponum vs yokmuş , sol taraftan nefes alabiliyorum ama sağ hiçbir şekilde çalışmıyor doktorum şiştendir dedi ama bu kadar etkiler mi? Biraz bile alamıyorum hiç çalışmıyor
Sizce bu normal mi? Çok üzgünüm bilgilendirirseniz sevinirim
Tamponsuz mu?Bugun alçım çıktı tamponum vs yokmuş , sol taraftan nefes alabiliyorum ama sağ hiçbir şekilde çalışmıyor doktorum şiştendir dedi ama bu kadar etkiler mi? Biraz bile alamıyorum hiç çalışmıyor
Sizce bu normal mi? Çok üzgünüm bilgilendirirseniz sevinirim
İnanın çok rahatladım çok teşekkür ederim yorumunuz icin :) geçici bir şey ise çekilir zaten görüntü icin değerMerak etmeyin. İkisinin kapandigi bile oluyor ama geciyor. Hergun bir yeni soruna uyaniyoruz. :)) hatta benim bir iki gundur ozellikle aksama dogru burnumun ici sisiyor, geriliyor.
8.günüm evet hiç tampon takılmamış banaTamponsuz mu?
Burun içi tuzlu su krem nemlendirici kullanıyor musunuz? Kaçıncı gün bugün?
İÇÇıkabil başlasa bile kremler ve sular açardı aslında. Doktorunuz ne diyor?8.günüm evet hiç tampon takılmamış bana
Sol tamamen açık sağ tıkalı
Antibiyotikli krem ve tuzlu su da kullanıyorum
Doktorum şişlikten dolayı normal olduğunu söyledi ama tatmin olamadım maalesefİÇÇıkabil başlasa bile kremler ve sular açardı aslında. Doktorunuz ne diyor?
Şuan zaten yapabileceğiniz bisi yokDoktorum şişlikten dolayı normal olduğunu söyledi ama tatmin olamadım maalesef
İnşallah geçici bir süredirŞuan zaten yapabileceğiniz bisi yok
Doktorunuza güvenmekten başka çareniz de yok. Üzmeyin kendinizi
Her bunye farklıdır
Ve gerçekten kötüye odaklanmayınİnşallah geçici bir süredir
Teşekkür ederim :)
O an ne güzel bir andırTamponlar alındı bugün:) bolca tuzlu kullanıcam
Krem
Ve burun icin nemlendirici ver-di.
Tamponlar delikli olmasına rağmen, çıkarıldığı ya suan
Kendine geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?