Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Size de geçmiş olsun. Süreciniz nasıl ilerliyor?
Tesekkurler oncelikle. Benim surecim iyi ilerliyor. Agrim sizim yok. Sislik falan da abartili olmadi ki doktorum cok cok ince ciltlisin cok sisligin olabilir demisti. Tek canimi sıkan ben biraz kavisli istemistim burnumu, doktirum cok duz yapmis.

Ya anneme söyledim uykuda el nasıl çarpar diyo. Ya bi de feci acıdı sadece ucuna bakıyorum yamuk mu diye bişey de anlaşılmıyo korkuyorum
Cok dikkatli olmamiz gerektigi icin boyle degisik seyler oluyo bence kac kere carpti 1. Ay kontrolumde bisey demedi doktor demekki olmamis zaten gorunurde bisey yok

Tesekkurler oncelikle. Benim surecim iyi ilerliyor. Agrim sizim yok. Sislik falan da abartili olmadi ki doktorum cok cok ince ciltlisin cok sisligin olabilir demisti. Tek canimi sıkan ben biraz kavisli istemistim burnumu, doktirum cok duz yapmis.
Boşverin kavis sonrasında solunum sıkıntısı ve çökme yapıyor. Doğal kavis daha iyi emin olun. Doğal bi kavis vermiştir

İçim rahatladı biraz sağ olun. Diyorum nerden bulaştım bu işe.
Valla iciniz rahat olsun. Ben burnuma dokunmaya kiyamiyordum, doktor kontrolde oyle bir kurcaladi ki... Burun sirtimi falan kaziyarak temizledi. :) ben geceden krem surup sabaha kadar kendi haline birakiyordum soyulsun diye. Maskeyi bile elimle tutuyordum, o kadar da hassas davranmana gerek yok dedi. :)

Kızlar pazartesi ameliyat olup cuma günü işe başlayabilir miyim? Sıcaklarda zorlanır mıyım? Cuma günü geleceğim fakat hafta sonu tatil olacak.

Gerçekten mi (( o gün işe gelmem gerekiyor uzaktan halledebileceğim bir iş değil masa başı çalışıyorum çok mu zorlar beni (
Biraz da cilt yapınca filan bağlı. Morarma şişme vs. 5inci günde hala çoktu mesela bende. Bir de çalışırken başını eğecek bir işin varsa seni zorlar. Yazı yazmak bile zor olmuştu, akıntılar oluyor mesela. Saatlik bakımlar var. Nefes alamayabilirsin örneğin tıkanmalar oluyor. Çok zor bana kalırsa hemen işe başlamak, kendini zora hazirlamalisin. Kolay çıkarsa şansına

Gerçekten mi (( o gün işe gelmem gerekiyor uzaktan halledebileceğim bir iş değil masa başı çalışıyorum çok mu zorlar beni (
Ya şöyle bugün 7. Günüm burnumdan akıntı şeklinde sızıntı oluyo eğilince akıyo sürekli silmek zorundasın sümük gibi değil tutamıyosun anide süzülüyo başta kan sızıntısı çok oldu bende 3 gün sonra da böyle su gibi sarımsı bişey akıyo. Yüz ödemim falan 3. Gün pik yaptı mesela azaldı sonra. Göz altımda morluk var herkeste olmayabilir ama çoğu kişide oluyo. Burnumu nerdeyse saatlik temizliyorum kremliyorum falan 4. Gün çalışamazdım yaa dün bile yürümeye çıktım dışarı burnum çıkacak yerinden diye korktum bi de maske takman falan gerekir şimdi zor bence

Tam 1 sene önce ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum. Burunlarınız yarı yarıya küçülecek arkadaşlar.
Ne güzel bir seneyi tamamlamışsınız, ödemler gitmiş. Zaman geçmiyor gibi şimdilik, bir sene sonunda kaygılarım azalır diye çok umitliyim.

Bir de birşey sorayım, ne zaman yüz üstü yatmaya başladınız? Çok özledim öyle uyumayı

Bir ay sonra başladım. Ne güzel diyorsunuz da haftaya revizyonum var. Burun ucum hafif düştü :) Yan yatınca ödemler o tarafa doğru toplanıyor. O yüzden pek istenen bir şey değil yoksa uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…