Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Bir ay sonra başladım. Ne güzel diyorsunuz da haftaya revizyonum var. Burun ucum hafif düştü :) Yan yatınca ödemler o tarafa doğru toplanıyor. O yüzden pek istenen bir şey değil yoksa uyuyun
Şimdiden geçmiş olsun, ben her şey yolunda zannettim ondan öyle yazdım. Benim ödemler şimdilik burnumun iki yanında sabit ☺️☺️ umarım her şey güzel gider.
Aynı doktor mu yapacak ameliyatınızı?

Tam 1 sene önce ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum. Burunlarınız yarı yarıya küçülecek arkadaşlar.
Merhaba inşallah revizyon istediğiniz gibi sonuçlanır. Burun ucumun hafif kalkık olmasını istemiştim doktorumdan şimdi belirgin kalkık istediğimden fazla. Ama bu şekilde daha çok hoşuma gitti. Doktoruma sordum 10 derece falan düşmez milim belki oynar bu şekilde kalor dedi. Çok üzüldüm keşke daha kalkık deseydim diye. Çok farkediyo mu ödemler inince?

Biraz da cilt yapınca filan bağlı. Morarma şişme vs. 5inci günde hala çoktu mesela bende. Bir de çalışırken başını eğecek bir işin varsa seni zorlar. Yazı yazmak bile zor olmuştu, akıntılar oluyor mesela. Saatlik bakımlar var. Nefes alamayabilirsin örneğin tıkanmalar oluyor. Çok zor bana kalırsa hemen işe başlamak, kendini zora hazirlamalisin. Kolay çıkarsa şansına
Burun içi temizliğini kulak çöpü ile mi yaptınız?

Silikonlar 6.gunde çıktı benim. Ondan sonra hemen kulak çubuğu kullanamadim(krem sürme işini yapmıştım sadece onunla) spreylerle idare ettim. Sonra da nazal yıkama + kulak çubuğu ( hala da devam buna)
Ya ben sürekli peçete ile alma ihtiyacı duyuyorum. Acaba bir zararı olur mu ki? Cevabınız için teşekkür ederim.

Merhaba inşallah revizyon istediğiniz gibi sonuçlanır. Burun ucumun hafif kalkık olmasını istemiştim doktorumdan şimdi belirgin kalkık istediğimden fazla. Ama bu şekilde daha çok hoşuma gitti. Doktoruma sordum 10 derece falan düşmez milim belki oynar bu şekilde kalor dedi. Çok üzüldüm keşke daha kalkık deseydim diye. Çok farkediyo mu ödemler inince?
görüntü olarak aynı yani şekil değiştirmiyor ama hacimce azalıyor özelden eski ve yeni halimi atabilirim

Merhaba arkadaslar. Bugun alci ve tamponlarim cikti. Goruntu korkunctu. Suratimin ortasinda eskisinden daha buyuk ve sekilsiz bir burun vardi ama dert etmedim biliyorum ki odem. Sislikler indiginde kuculucektir. Tabii yine de tampon cikar cikmaz cok guzel burunlar goruyorum. Bu nasil oluyor diye dusunmedim degil.

Bende de sürekli akıntı oluyor. Ben kulak çubuğu kullanıyorum yalnız zararı oour mu acaba iç kısımlarını kremliyorum
Ay bende aynı şeyi merak ediyorum, umarım bir zararı yoktur. Ama biraz tedirgin olduğum için kremleri sürmek dışında kulak çöpü, peçete vs ile çok temizlememeye çalışıyorum.

Ameliyatımın 2. Haftası dolmak üzere
Çok fazla geniz akıntım var buna bağlı olarak geceleri çok şiddetli öksürüğüm başlıyor
Sizce öksürmem burnuma zarar veriyor mudur ?
Öksürmemenız gerek
Ameliyat olduktan sonra bende uyurken cok carptim elimle 😆 normalde oyle seyler olmuyodu ama nasil oluyosa hergece elim burnuma carpiyodu cok sukur bisey olmadi😊
Korkularımdan biri. Seyehat yastığı al dedi doktor. Aldım. Ama bazen bir bakıyorum cıkmış boynumdan.
Uykularım haram 😀korkuyla dolu

Arkadaşlar bu arada zamanla kalkıklık azalır mı ben çok beğendim bu açıyo. Doktor değişmez milim azalır belki ama bi anda 10 derece inmez mesela dedi. Sadece tampon atel çıkınca azaldı hafif

Ben de hala temizleme işini kulak çubuğu ile yapıyorum. Ama sürekli burnumda rahatsızlık hissi var,hep birsey varmış gibi.
Parmağımı sokup temizleyememek çok kötü ya 😂😂

Ayrıca dün 3 ay doldu. Burnumun ödemi bencr çok yok , fakat en başından beri sağ tarafta şişlik vardı hala var ve burnumdaki eğrilik gitmiyor bir türlü. Bence yavaş yavaş düzelmesi gerekir. Hatta karşıdan bakıldığında güldüğum zaman sol delik görünmüyor sağ delik görünüyor. Alttan cektigimde çok belli , karşıdan o kadar değil

Eklentiler

• IMG_20210813_131115.webp
    IMG_20210813_131115.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2021-08-13-13-13-14-15_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2021-08-13-13-13-14-15_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 87
Ben de hala temizleme işini kulak çubuğu ile yapıyorum. Ama sürekli burnumda rahatsızlık hissi var,hep birsey varmış gibi.

Ayrıca dün 3 ay doldu. Burnumun ödemi bencr çok yok , fakat en başından beri sağ tarafta şişlik vardı hala var ve burnumdaki eğrilik gitmiyor bir türlü. Bence yavaş yavaş düzelmesi gerekir. Hatta karşıdan bakıldığında güldüğum zaman sol delik görünmüyor sağ delik görünüyor. Alttan cektigimde çok belli , karşıdan o kadar

Ayrıca dün 3 ay doldu. Burnumun ödemi bencr çok yok , fakat en başından beri sağ tarafta şişlik vardı hala var ve burnumdaki eğrilik gitmiyor bir türlü. Bence yavaş yavaş düzelmesi gerekir. Hatta karşıdan bakıldığında güldüğum zaman sol delik görünmüyor sağ delik görünüyor. Alttan cektigimde çok belli , karşıdan o kadar değil
Doktorun ne diyor canım? Belki geçicidir. Bozmamaya çalış moralini. Hem o kadar da belli değil, dikkatli bakınca sadece

Back
X