Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

4 ay oldu
Şiş hissetmiyorum
Nefes sorunum da yok şükür

Siz beğendiyseniz inanlara takılmayın
Bazıları bazen saçmalıyor cunku

Ne güzel hep kötü şeyler okudum burda içim kararmıştı :) umarım 4 ayı ben de görürüm sağ salim nefes ala ala :))
Desteğiniz için de çok teşekkürler dediğiniz gibi ben sevdim eski burnumun düzeltilmişi gibi ameliyat olmamışım gibi görünüyor :) seviniyim ben

Kızlar ameliyat fiyatları ne kadar? Hangi fiyatlara yaptırdınız?

4 ay oldu
Şiş hissetmiyorum
Nefes sorunum da yok şükür

Siz beğendiyseniz inanlara takılmayın
Bazıları bazen saçmalıyor cunku
Merhaba sizle aynı dönem olmustul hemen hemen, benimkisi de 4 ay oldu. Kış aylarından ötürü burun akıntısı oluyor, sizinkisine sevindim açıkçası

Emin misiniz ya insallah .Benim ameliyattan sonra ki resmim gayet güzel.Ama burnum farklı bir şeye evriliyor resmen. Büyük baya .Bugün 16. Günüm .Umutla inmesini bekliyorum.

bu ara hapsurmalarim cogaldi. tabi ki agizim acik hapsuruyorum. acaba olumsuz etkileri olur mu buruna? burun ucunu dusurur mu?

terracortril kremini nekadar kullandiniz siz? benim doktorum 1 ay boyunca gunde 2-3 defa kullan dedi

Merhaba tekrar herkese .
Benim de 21.günüm .
Ameliyat sonrası fotoğraflarda burun ucum kalkık ama suan öyle değil. İnsanlar genel de kalkık burun ucundan şikayet eder ben de tam tersi keşke öyle kalsaymış diyorum değişir mi acaba ?

23. gunum ve benim burun ucumda baya normallesti. yani kalkik degil. benim hala tek bir sorunum var. ust dudagim hala sis ve gulemiyorum resmen. bu normal mi

Evet daha bu süreç ilerler. Kalkık olmasını mı istemediniz? Gecmis olsun
burnum suan gayet dogal gorunuyor ama yuzume baktigin zaman bi anormallik var gibi gorunuyo. bu ust dudak sis. konusamiyorum ve gulemiyorum normal. oysa digerleri baya baya konusuylr guluyor ve agizlarini hareket ettirebiliyo

burnum suan gayet dogal gorunuyor ama yuzume baktigin zaman bi anormallik var gibi gorunuyo. bu ust dudak sis. konusamiyorum ve gulemiyorum normal. oysa digerleri baya baya konusuylr guluyor ve agizlarini hareket ettirebiliyo
Kisiden kişiye değişir bu. Benim dudaklarım da çok şişmişti. Geciyor sonra, gülünce hala biraz kasılıyor mesela ama bu his de gececekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…