- 30 Kasım 2021
- 66
- 32
- 18
- 41
4 ay oldu
Şiş hissetmiyorum
Nefes sorunum da yok şükür
Siz beğendiyseniz inanlara takılmayın
Bazıları bazen saçmalıyor cunku
Merhaba sizle aynı dönem olmustul hemen hemen, benimkisi de 4 ay oldu. Kış aylarından ötürü burun akıntısı oluyor, sizinkisine sevindim açıkçası4 ay oldu
Şiş hissetmiyorum
Nefes sorunum da yok şükür
Siz beğendiyseniz inanlara takılmayın
Bazıları bazen saçmalıyor cunku
Merhaba ben 20 bin TL ye oldum 20 gün önce :-/Kızlar ameliyat fiyatları ne kadar? Hangi fiyatlara yaptırdınız?
Memnun musunuz?Merhaba ben 20 bin TL ye oldum 20 gün önce :-/
Şuan görüntüde pek sıkıntı yok gibi çok şiş altından ne çıkacak kestiremiyorum tabii :)Memnun musunuz?
Kaç ay oldu. Çoğu doktor bir sey olmaz demişti. Geçmiş olsunbu ara hapsurmalarim cogaldi. tabi ki agizim acik hapsuruyorum. acaba olumsuz etkileri olur mu buruna? burun ucunu dusurur mu?
tesekkur ederim. 18. gunum bugunKaç ay oldu. Çoğu doktor bir sey olmaz demişti. Geçmiş olsun
4 ay oldu terramycn kullanıyorum halen. Geceleri sürüyorumterracortril kremini nekadar kullandiniz siz? benim doktorum 1 ay boyunca gunde 2-3 defa kullan dedi
doktorunuz mu oyle onerdi size?4 ay oldu terramycn kullanıyorum halen. Geceleri sürüyorum
Aynı durum ben de de var.Ameliyatta gayet kalkık şimdi düşüyor gibi
Evet daha bu süreç ilerler. Kalkık olmasını mı istemediniz? Gecmis olsun23. gunum ve benim burun ucumda baya normallesti. yani kalkik degil. benim hala tek bir sorunum var. ust dudagim hala sis ve gulemiyorum resmen. bu normal mi
burnum suan gayet dogal gorunuyor ama yuzume baktigin zaman bi anormallik var gibi gorunuyo. bu ust dudak sis. konusamiyorum ve gulemiyorum normal. oysa digerleri baya baya konusuylr guluyor ve agizlarini hareket ettirebiliyoEvet daha bu süreç ilerler. Kalkık olmasını mı istemediniz? Gecmis olsun
Kisiden kişiye değişir bu. Benim dudaklarım da çok şişmişti. Geciyor sonra, gülünce hala biraz kasılıyor mesela ama bu his de gececekmişburnum suan gayet dogal gorunuyor ama yuzume baktigin zaman bi anormallik var gibi gorunuyo. bu ust dudak sis. konusamiyorum ve gulemiyorum normal. oysa digerleri baya baya konusuylr guluyor ve agizlarini hareket ettirebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?