Krem terramcyn mi? Kaç gün oldu? Geçmiş olsun, masaj yapıyor musunbirde burnuma cok az neydeyse hic dokunmuyorum. korkuyorum bise olur egrilir falan diye. kulak copuyle burnumu bazen temizliyor ve burun icine hafif doktorun verdigi kremi suruyorum
tesekkurler evet terramcyn kremi. bugun 16. gunum. hayir masaj yapmiyorum. doktorum masaj yap demedi bana. gunde 2-3 defa kremi kullaniyorum ve bunu 1 ay boyunca kullanmaliyim diye tavsiye edildi. 3. haftamda iz kalmasin diye ayri bir urun verildi onu kullanacagim. sen kacinci gunundesin ve sonuclar nasil suanKrem terramcyn mi? Kaç gün oldu? Geçmiş olsun, masaj yapıyor musun
demin aynaya baktim ve fotograflar cektim yan profilden ve ciddi anlamda bir mahlukata benziyorum
haha evde soruyorum nasil gorunuyorum diye hic kimse cevap vermiyor. ben bu halimle disari cikmak istemiyorum ve haftaya isim gucum kaldigi yerden devam edecek inanin gidesim yok boyle. rezillik yaniGüldürdünüz beni siz de çook gülün :)) az önce bir arkadaş geldi ameliyattan sonra ilk kez gördü donup kaldı ben sorunca ameliyat olmuş hali bu mu ucu çok top dedi :-/ ben de o an sizin düşündüğünüz gibi düşündüm herhalde bir mahluka benziyorum dedim o “tepki” karşısında :-/ hayırlısı bakalım biraz geçince ne olacağız :))
haha evde soruyorum nasil gorunuyorum diye hic kimse cevap vermiyor. ben bu halimle disari cikmak istemiyorum ve haftaya isim gucum kaldigi yerden devam edecek inanin gidesim yok boyle. rezillik yani
evet gercekten oyle. suan sen kacinci gunundesin?Valla o kadar sıkıntıdan sonra (ki hala devam ediyor) kötü görünürse ben de çok üzülürüminşallah düzelirya elden bişey de gelmiyo en azından doğru düzgün nefes alabileyim şuan en çok istediğim o
evet gercekten oyle. suan sen kacinci gunundesin?
peki sen isten gucten nekadar izin aldin? bazilari ikinci haftasinda calismaya basliyor ama bana cok erken geldi yaYarın 3 hafta olacak :-/
peki sen isten gucten nekadar izin aldin? bazilari ikinci haftasinda calismaya basliyor ama bana cok erken geldi ya
bende de var o. aksama kadar oturuyorum yatiyorum yemek yiyorum dizi film izliyorum. ya aslinda memnun oldugumu fark ettim bunlari yazinca. keyifim yerinde yaNeyseki çalışmıyorum ama çalışsaydım daha mı kolay atlatırdım diye düşünmedim değil. Ama hiç bir şey yapasım gelmiyor ki :-/ bi heves kalktım saçlarımı boyadım yeter bu kadar hasta numarası dedim ama uzun sürmedi isteksizlik devam oturdum kendimi dinliyorum :-/ psikolojim alt üst oldu sanki bi bezginlik bi mutsuzluk :-/
bende de var o. aksama kadar oturuyorum yatiyorum yemek yiyorum dizi film izliyorum. ya aslinda memnun oldugumu fark ettim bunlari yazinca. keyifim yerinde ya
aynen oyle. agizim acik nefes almaya alistim resmen suanAman iyi olun ben sıkıntı yaptım biraz nefes alamamaktan ötürü, geçer inşallah da bakıp güleriz burada yazdıklarımıza :))
Selam kızlar, aradan baya zaman gectı memnun musunuz burunlarınızdan.
Çok şükür ben çok memnunum
Okka gibi oldu burnum
Kötü olsaydi bence eş ve anneniz söylerdiBen sevmiştim burnumu eşimle annem de beğenmişti ama bugün gelen arkadaşın tepkisinden sonra herhalde üçümüzün gördüğü gibi görünmüyorum diye düşündüm :) içinize sinsin sizin adınıza çok sevindim güle güle kullanın :))
Kötü olsaydi bence eş ve anneniz söylerdi
Anlardınız bir sekilde. Bugün gelen arkadaş kim?
4 ay olduİşyerimizde çalışanlardan bir arkadaştı. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı acaba nefesiniz nasıl şişlikleriniz nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?