Doktoruma sormuştum. Bişi olmaz dedi. Aradan baya zaman geçti cunku
Sizler daha önce oldunuz benden hatta
Evet yarı yarıya indi diyelim:) daha çok yeniSurrender nasılsınız sıslıklerınız ınmıstır sekıl meydana cıkmaya baslamıstır bnmde revızyonum haftaya cok stres oldum
Covıd testı yaptırabılırsınız bn ıkı ay sonra yaptırmıstım doktorumu arayıp hıcbı sıkıntı yok dedı kı yurtdısından gelen hastalar amelıyat olup 1. Hafta donerken yaptırıp gıdıolar demıstı
Teşekkür ederim ikinize deDoktoruma sormuştum. Bişi olmaz dedi. Aradan baya zaman geçti cunku
Sizler daha önce oldunuz benden hatta
Ben Ankara'da oldum. Ama istanbul için önerisi olan arkadaşlarim vardı burdaİstanbul dayım canım sayfalarda doktor isimleri oluyo ama ama pek amaliyat olmuşlar olmuyor canım
Ahmet islama olacagımEvet yarı yarıya indi diyelim:) daha çok yeni
2 ay 9 gün olmuş:)
Kime olacaksınız?
Çok dogeu secim:)Ahmet islama olacagım
Merhaba Özmen kara ya mı okdunuzKızlar şu an hastane odasında ameliyat saatimi bekliyorum henüz heyecanlı değilim ama hislerim de çok karışık. Bana şans dileyin
Merhaba benim de 14. Günüm .Been beenMerhaba herkese Sırf böyle bir konu bulabilmek için üye oldum 17. Günüm nefes alamıyorum, uyuyamıyorum, habire buradaki konuları okuyorum sabaha kadar ne zaman düzelecek
Ödemleri çabuk atabilmek için bir ilaca başladım . Bakalım memnun kalırsam yazarım buraya dbenimde 7. Günüm. Yarın tamponum çıkacak. Şişlikler iniyor hızla. Hiçbir ağrım olmadı. Sadece burnuma dokunamıyorum. Çok hassas hemen acıyor. Tampon nasıl çıkacak diye stres olmaya başladım
Benim 17 gün oldu tıkanıklık baya azaldı ,sürekli temizliyorum burnumu nasorinse ile bir de nazalnem diye bir sprey var o nemli tutuyor burnunun içini kuruluğu önlüyor o beni çok rahatlattı .Ben de 1,5 aylık olacağım bi kaç gün sonra hala nefes alamıyorum burnumun içi sanki yapışık normal mi bu bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?