Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Doktoruma sormuştum. Bişi olmaz dedi. Aradan baya zaman geçti cunku
Sizler daha önce oldunuz benden hatta
Teşekkür ederim ikinize de

Arkadaşlar rinoplasty olalı 75 gün oldu, sümkürme işlemini nasıl yapabilirim? Hali hazırda havalarda soğudu, burun da sızlıyor ister istemez sümkürme durumuda oluşuyor. Yorumlarını bekliyorum

Kızlar bana bi yardım ne olur psikolojim alt üst oldu. Benim zaten kalkık burnum vardı doktorda iyice kaldırmış bi kaç gün sonra bir ayım dolucak. Kirpi burnu gibi aşırı kalkık burun deliklerim gözüküyordu. Şimdi biraz düştü ama daha düşer mi milletin tepkileri beni daha çok üzüyor ama ben de onlar gibi düşünüyorum aynaya bakamıyorum daha düşer mi gercekleri duymak istiyorum

Eklentiler

• 0FF5C9B8-A4E8-43BD-B787-D63829835E87.webp
    34 KB · Görüntüleme: 90
benimde 7. Günüm. Yarın tamponum çıkacak. Şişlikler iniyor hızla. Hiçbir ağrım olmadı. Sadece burnuma dokunamıyorum. Çok hassas hemen acıyor. Tampon nasıl çıkacak diye stres olmaya başladım

Been been Merhaba herkese Sırf böyle bir konu bulabilmek için üye oldum 17. Günüm nefes alamıyorum, uyuyamıyorum, habire buradaki konuları okuyorum sabaha kadar ne zaman düzelecek

Been been Merhaba herkese Sırf böyle bir konu bulabilmek için üye oldum 17. Günüm nefes alamıyorum, uyuyamıyorum, habire buradaki konuları okuyorum sabaha kadar ne zaman düzelecek
Merhaba benim de 14. Günüm .
Yastığımın üzerine boyun yastığıyla yatıyorum ,çok rahat ettiriyor beni.
Ayrıca burnumu temizledikten sonra nazalnem spreyi sıkıyorum ,yağ gibi bir şey zaten burun içi kuruluğu önlediği için daha rahat nefes alıyorum.

Ben de öyle iki bazen üç yastık koyuyorum sürekli burun temizliği yapıyorum, sol tarafımdan nefes alıyorum aslında ama yetmiyor bir panik sarıyor yataktan fırlıyorum nefes nefese kalbim kulaklarımda atıyor resmen çok zorlanıyorum psikiyatriden randevu alıp sakinleştirici bir ilaç vermesini istemeyi bile düşündüm durduk yere iş açtım başıma sanki

benimde 7. Günüm. Yarın tamponum çıkacak. Şişlikler iniyor hızla. Hiçbir ağrım olmadı. Sadece burnuma dokunamıyorum. Çok hassas hemen acıyor. Tampon nasıl çıkacak diye stres olmaya başladım
Ödemleri çabuk atabilmek için bir ilaca başladım . Bakalım memnun kalırsam yazarım buraya d

15. gunum bugun ve agizimdan nefes aliyorum burnumun icine doktorun yazdigi kremi surdugum icin. dudaklarim komple sismis. normal gulemiyorum, konusamiyorum da agizimi hareket ettirerek. hala iki yastikla uyuyorum. aslinda bu tamponlari ameliyatimin 3. gunu cikarinca baya bi rahatlamistim. tamponlari kendim cikardim evde ve baya hosuma gitti cikarirken. tabi hosuma gitmesi kendi degisikligim diyelim. bu surecte hic aci hissetmedim

birde burnuma cok az neydeyse hic dokunmuyorum. korkuyorum bise olur egrilir falan diye. kulak copuyle burnumu bazen temizliyor ve burun icine hafif doktorun verdigi kremi suruyorum

Ben de 1,5 aylık olacağım bi kaç gün sonra hala nefes alamıyorum burnumun içi sanki yapışık normal mi bu bilen var mı?

Ben de 1,5 aylık olacağım bi kaç gün sonra hala nefes alamıyorum burnumun içi sanki yapışık normal mi bu bilen var mı?
Benim 17 gün oldu tıkanıklık baya azaldı ,sürekli temizliyorum burnumu nasorinse ile bir de nazalnem diye bir sprey var o nemli tutuyor burnunun içini kuruluğu önlüyor o beni çok rahatlattı .

Ya kış ayları burun ile ugrasmak zor oluyor. Burnun akması bir dert, rahat rahat temizleyememen bir dert. Saka gibi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…