- 30 Kasım 2021
- 66
- 32
- 18
- 41
İnşallah geçer biran önce3 ay filan sürdü o fasıl, bazen iyi bazen kötü nefes aldım. Şimdi daha iyiyim tabi. İnşallah gecer senin de.
Anlatılan dan zor bir ameliyat kesinlikle. İyileşmesi de zamana bakıyor üstelik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah geçer biran önce3 ay filan sürdü o fasıl, bazen iyi bazen kötü nefes aldım. Şimdi daha iyiyim tabi. İnşallah gecer senin de.
Anlatılan dan zor bir ameliyat kesinlikle. İyileşmesi de zamana bakıyor üstelik
Evet canım çok şükür zor aylar geçti. Bir de şöyle bir seneyi doldursak müthiş olacakİyiyiz çok şükür, artık alıştık bir nevi. İlk başlarda takıntılıydık ama çok şükür atlattık iyiyiz. Bir de 6 ay oldu Covid Testi yaptırabilir miyim
Merhabalar.. gayet iyiyim çok şükür yalnız arada burun tıkanıklığı yaşıyorum. Sizde de oluyor mu?Catlovecat
hidennisko S Spagettisever S selcnfrhtchngr
burunburun B byfeyzaby
Dear ladies selam herkese
Bir merhaba demek istedim, nasılsınız? Nasıl gidiyor? Zaman geçtikçe burunlarimiza alıştık pek yazmaz olduk di mi, az önce Instagram'da dolaşırken doktorumun yeni yaptığı bir burna denk geldim. O ilk zamanları düşündüm, aklıma da hemen siz geldinizumarım herkes iyidir, burunlar da iyidir
![]()
Nerede oldunuz acaba bende öğrenebilir miyimKaç gün oldu canım? Nasıl gidiyor? Ben biraz zorlanıyorum nefes alamamaktan
Mrb kızlar bende düşünüyorum nerede oldunuz acaba bende öğrenebilir miyimMerhabalar.. gayet iyiyim çok şükür yalnız arada burun tıkanıklığı yaşıyorum. Sizde de oluyor mu?
Mrb acaba nerede oldunuz öğrenebilir miyim bende düşünüyorum da şuan hiç bir araştırma yapmadımKizlar benim de burnum 3 haftalik. Benim de şöyle bir sıkıntım var belki aynı durumu yasayan varsa bilgi almak icin yazayim dedim. Ameliyat sonrasi takilan atel, bant vs. bende alerji yapti ve orada bakteri üremesi oldu. Kendi doktorumun verdigi kremler ise yaramadi cildiyeye görün dedi. Bugün gittim alerji yaptigini söyledi , gece ve gündüz kremleri verdi. Bunlar direk bakteri ve mikrop öldüren kremler , prospektüste öyle yaziyor. İnsallah bir an evvel gecer. Kızarıklıktan yeni burnumun tadini cikaramadim henüz![]()
Evet oluyor nadiren sebepsiz ama özellikle hastaysam filan. Doktor doğal bu demişti. Yine de çok şükür iyi oluyor günden güneMerhabalar.. gayet iyiyim çok şükür yalnız arada burun tıkanıklığı yaşıyorum. Sizde de oluyor mu?
Özel de oldum.. Ankara da..Mrb kızlar bende düşünüyorum nerede oldunuz acaba bende öğrenebilir miyim
Ankara'da canım sen hangi şehirdesin?Nerede oldunuz acaba bende öğrenebilir miyim
Ben İstanbulAnkara'da canım sen hangi şehirdesin?
İstanbulda olsaydım Ahmet Dilberi tercih ederdim.. Ben kendisini uzuuunnnn zaman takibe almıştım...Ben İstanbul
Konyada oldum ben, düşünüyorsaniz beni takipte kalabilirsiniz. Çünkü burnun oturmasi 1 seneyi buluyor o zaman memnuniyet belli olur.Mrb acaba nerede oldunuz öğrenebilir miyim bende düşünüyorum da şuan hiç bir araştırma yapmadım![]()
Nerede tam olarakİstanbulda olsaydım Ahmet Dilberi tercih ederdim.. Ben kendisini uzuuunnnn zaman takibe almıştım...
Devlet mi özel miKonyada oldum ben, düşünüyorsaniz beni takipte kalabilirsiniz. Çünkü burnun oturmasi 1 seneyi buluyor o zaman memnuniyet belli olur.
Merhaba burnunuz nasıl oldu acaba?suan biraz daha iyi. gercekten akisina birakmak gerek ama inan insanin sinirleri bozulabiliyo bu surecte. cok korkmustum bosuna mi ameliyat oldum diye
Evet küçülüyor, güzelleşiyorKızlar amelitiyattan sonra ödemler inince ilk zamanlar şiş, ödemli oluyor ya inince burun küçülüyor mu?
Acı bademde yapıyordu en son. İnstagramdan takip edebilirsiniz..Nerede tam olarak