Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

3 ay filan sürdü o fasıl, bazen iyi bazen kötü nefes aldım. Şimdi daha iyiyim tabi. İnşallah gecer senin de.
Anlatılan dan zor bir ameliyat kesinlikle. İyileşmesi de zamana bakıyor üstelik
İnşallah geçer biran önce 😕 ben de tamponlar alınınca iyileşiyor sandım ne bileyim. Hem zamana bakıyor hem garantisi yok ne saçma yahu 😒

Catlovecat Catlovecat hidennisko hidennisko S Spagettisever S selcnfrhtchngr burunburun burunburun B byfeyzaby
Dear ladies selam herkese ☺️
Bir merhaba demek istedim, nasılsınız? Nasıl gidiyor? Zaman geçtikçe burunlarimiza alıştık pek yazmaz olduk di mi, az önce Instagram'da dolaşırken doktorumun yeni yaptığı bir burna denk geldim. O ilk zamanları düşündüm, aklıma da hemen siz geldiniz 🥰 umarım herkes iyidir, burunlar da iyidir 😄😄😇

İyiyiz çok şükür, artık alıştık bir nevi. İlk başlarda takıntılıydık ama çok şükür atlattık iyiyiz. Bir de 6 ay oldu Covid Testi yaptırabilir miyim

İyiyiz çok şükür, artık alıştık bir nevi. İlk başlarda takıntılıydık ama çok şükür atlattık iyiyiz. Bir de 6 ay oldu Covid Testi yaptırabilir miyim
Evet canım çok şükür zor aylar geçti. Bir de şöyle bir seneyi doldursak müthiş olacak 🤩
Yaptirabiliyoruz covid testi, geçmiş olsun belirti varsa umarım negatif çıkar.
Bir de maskeler beni artık çok yoruyor, tam bizi buldu bu burunlarimizin üstüne takmak ayrıca bir eziyet bence

Catlovecat Catlovecat hidennisko hidennisko S Spagettisever S selcnfrhtchngr burunburun burunburun B byfeyzaby
Dear ladies selam herkese ☺️
Bir merhaba demek istedim, nasılsınız? Nasıl gidiyor? Zaman geçtikçe burunlarimiza alıştık pek yazmaz olduk di mi, az önce Instagram'da dolaşırken doktorumun yeni yaptığı bir burna denk geldim. O ilk zamanları düşündüm, aklıma da hemen siz geldiniz 🥰 umarım herkes iyidir, burunlar da iyidir 😄😄😇
Merhabalar.. gayet iyiyim çok şükür yalnız arada burun tıkanıklığı yaşıyorum. Sizde de oluyor mu?

Kizlar benim de burnum 3 haftalik. Benim de şöyle bir sıkıntım var belki aynı durumu yasayan varsa bilgi almak icin yazayim dedim. Ameliyat sonrasi takilan atel, bant vs. bende alerji yapti ve orada bakteri üremesi oldu. Kendi doktorumun verdigi kremler ise yaramadi cildiyeye görün dedi. Bugün gittim alerji yaptigini söyledi , gece ve gündüz kremleri verdi. Bunlar direk bakteri ve mikrop öldüren kremler , prospektüste öyle yaziyor. İnsallah bir an evvel gecer. Kızarıklıktan yeni burnumun tadini cikaramadim henüz 🙂
Mrb acaba nerede oldunuz öğrenebilir miyim bende düşünüyorum da şuan hiç bir araştırma yapmadım 😔

Kızlar amelitiyattan sonra ödemler inince ilk zamanlar şiş, ödemli oluyor ya inince burun küçülüyor mu?

Back
X