Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Tamponlariniz kacinci gun cikti ve nefes almaniz kolaylasti mi
6. günde çıktı benimkiler. Nefes aldım ama sonra yine tıkanmıştı. Koku da aldım tampon çıkınca, akıntım pek olmadı benim genel olarak.
Bugün mü çıktı sizinki?
Merhaba ameliyattan oncede dokuluyodu simdide dokuluyo ama daha fazla olarak dokulmuyo benim :) siz nasilsiniz
Daha iyiyim teşekkür ederim canım. Saç için iğne varmış orayı uyaran belki öyle birşey yapar. Cuma öğrenicem
Cuma ayrıca ilk ay kontrolü var. Ekstra bir şey oluyor mu birinci ay kontrolünde?

Icine bakti disardan bi bakti sislik var hala dedi resim cekti video cekti baska bisey olmadi

Kızlar selam, burnumun üstünde/ ucunda böyle küçücük bir sivilce çıkmıştı. Pek ellemedim. Bugün dokundum bana sanki orda ipin ucu çıkmış gibi geldi. Minicik ucu çentik gibi elime batıyor. misina gibi olan o ipin ucu ordan çıkmış olabilir mi sizce?
Cuma sorayım belki de ölü deri sertleşmiştir orda öyle

Hafif çek gelir belki. Korkma içerde kalanlar zaten eriyen ipler. Doktorum dışarıdaki tüm ipleri kesti. Benimde burnumun içinde hemen kenarda elime geliyor. Kaşınıyor orası.. Bana onlar kendi düşer dedi. Birini de dün ben çektim.. hemen geldi elime.

Teşekkür ederim canım, beni rahatlattı yorumun. Cuma yine de bir sorayım. Böyle pozitif olduğun için de ayrıca sağol
Bazen burda öyle acımasız yorumlar oluyor ki

Kızlar ben de burun estetiği olacağım fakat cok korkuyorum ameliyat sonrası cok ağrı sızı oluyor mu?
Ağrı sızı hiç olmadı bende. Ama garip bir psikolojim var, bana ağır geldi ameliyat. İyileşme süreci de çok şükür iyi ama yine de değer miydi diye çok düşündüm sonradan.
Aslında tamamen ruh haliyle alakalı, bir arkadaşım benden bir hafta sonra oldu ama o benim gibi drama queenlik yapmadı mesela

Burun ici silikon aparat verdi mi doktorunuz? Cildinizi korumak icin neler yapiyor sunuz ? Tatile gidecek misiniz?keske diyorum nisan ayinda olacaktim isten dolayi erteledim o zaman olsaydim ameliyati diye dusuncelerim var en azindan sizler 1 ayi geride biraktiniz

Bana vermedi retainer, aslında düşünmüş çünkü bir burun deliğimde şişlik vardı. Sonradan biraz indi, öyle olunca gerek olmadığını söyledi doktorum.
Cildim için avéne güneş kremi aldım. Kireç gibi yalnız, makyaj yapmak istemiyorum bu sıra haliyle fondöten ya da bb krem filan üstüne suürmeyince beyaz beyaz kalıyor. Yine de koruyucu olduğuna güveniyorum canim.

Tatile daha var ama deniz suyu iyi gelecek diye umuyorum. Bu arada ben ipek yüz kesesi aldım, çok ama çok narince banyoda ikidir kullanıyorum. Bastiramadigim için pek işe yarıyor diyemem ama eskisinden iyi duruyor burun derim. Hala ölü deriler duruyor biraz üstünde ona kafayı takıyorum

Avene yillarca kullandim yuzde oyle bir goruntu olusturuyor ben de Missha'nin 50 faktorluk gunes koruycusu normalde bu yaz onu kullaniyordum umarim koruyuculugu iyidir

Avene yillarca kullandim yuzde oyle bir goruntu olusturuyor ben de Missha'nin 50 faktorluk gunes koruycusu normalde bu yaz onu kullaniyordum umarim koruyuculugu iyidir
Misshayi herkes çok övüyor. BB kremine iltifatlar ediyordu daha dün bir arkadaşım. Hiç denediğim bir marka değildi benim. Memnun kalırsın umarım canim.
Biraz indi mi senin alerji durumları nasıl oldu? Bir de meme iyileşmesi mi daha zahmetsiz yoksa burun mu? Bunu ne zamandır soracaktım sana canım Ben küçültmek istiyordum da artık bu dan sonra Allah korusun zorunda kalmadıkça ameliyat olmam heralde.

Bu arada bugün doktora gittim, o çıkan ip için çok normal dedi. Dikiş tekniklerinden kaynakliymiş. İyileşmesine de iyi dedi.
Yalnız teramisin gibi antibiyotikli bir krem kullan dedi, biraz pembe dikiş yerim. Teramisin göz kremi değil miydi kızlar sonradan aklıma geldi soramamiş oldum

Burun daha kolay kesinlikle. Meme küçültmesinin büyütme kadar zor olacağını sanmıyorum.. yüzümdeki alerji geçti çok şükür. Kortizon vücuttan atılınca bitti gitti akne sürüsü. Ben güneş kremi olarak Daylong kullanıyordum. Ama bu yaşadığım alerjiden sonra doktorum Laroche Posay güneş kremini önerdi. Hemen aldım bir haftadır kullanıyorum.. şu an memnunum mat bitişli, ışıl ışıl yağlı bir görüntü yapmıyor, gözenekleri tıkamıyor.. mesela daylong yüzüme güneş kremi sürdüğünü belli ediyordu resmen. Misshayı duymuştum. Hatta ciltteki renk tonunu güzel eşitliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…