- 12 Mart 2021
- 2.327
- 4.528
- 83
Akma cok var miydi peki burundaTamponlar cikinca nefeste aldim kokuda aldim :)
Burnunu yıkamayı ihmal etme. Normale dönecektir..Nefes aliyorum ama koku yok henuz
Akıyordu.. burun tamponlar varken onu yabancı cisim olarak algılıyor ve sümükle atmaya çalışıyor.. tampon çıkınca hepsi geçiyor..Akma cok var miydi peki burunda
Tamponlar ciktiktan sonra baya kan geldi bende ne ile temizliyosunuz burnunuzuAkma cok var miydi peki burunda
Nasatol ileTamponlar ciktiktan sonra baya kan geldi bende ne ile temizliyosunuz burnunuzu
6. günde çıktı benimkiler. Nefes aldım ama sonra yine tıkanmıştı. Koku da aldım tampon çıkınca, akıntım pek olmadı benim genel olarak.Tamponlariniz kacinci gun cikti ve nefes almaniz kolaylasti mi
Daha iyiyim teşekkür ederim canım. Saç için iğne varmış orayı uyaran belki öyle birşey yapar. Cuma öğrenicemMerhabaameliyattan oncede dokuluyodu simdide dokuluyo ama daha fazla olarak dokulmuyo benim :) siz nasilsiniz
Icine bakti disardan bi bakti sislik var hala dedi resim cekti video cekti baska bisey olmadi6. günde çıktı benimkiler. Nefes aldım ama sonra yine tıkanmıştı. Koku da aldım tampon çıkınca, akıntım pek olmadı benim genel olarak.
Bugün mü çıktı sizinki?
Daha iyiyim teşekkür ederim canım. Saç için iğne varmış orayı uyaran belki öyle birşey yapar. Cuma öğrenicem
Cuma ayrıca ilk ay kontrolü var. Ekstra bir şey oluyor mu birinci ay kontrolünde?
Spreyimi yoksa kit olarakta varmis onunlamiNasatol ile
Hafif çek gelir belki. Korkma içerde kalanlar zaten eriyen ipler. Doktorum dışarıdaki tüm ipleri kesti. Benimde burnumun içinde hemen kenarda elime geliyor. Kaşınıyor orası.. Bana onlar kendi düşer dedi. Birini de dün ben çektim.. hemen geldi elime.Kızlar selam, burnumun üstünde/ ucunda böyle küçücük bir sivilce çıkmıştı. Pek ellemedim. Bugün dokundum bana sanki orda ipin ucu çıkmış gibi geldi. Minicik ucu çentik gibi elime batıyor. misina gibi olan o ipin ucu ordan çıkmış olabilir mi sizce?
Cuma sorayım belki de ölü deri sertleşmiştir orda öyle
Ben bir kere ağrı yaşamadım burnumdan.. Çok rahat geçirdim.. ama çok ağrılı geçirenlerde var.. bünyeye göre değişiyor demekki..Kızlar ben de burun estetiği olacağım fakat cok korkuyorum ameliyat sonrası cok ağrı sızı oluyor mu?
Teşekkür ederim canım, beni rahatlattı yorumun. Cuma yine de bir sorayım. Böyle pozitif olduğun için de ayrıca sağolHafif çek gelir belki. Korkma içerde kalanlar zaten eriyen ipler. Doktorum dışarıdaki tüm ipleri kesti. Benimde burnumun içinde hemen kenarda elime geliyor. Kaşınıyor orası.. Bana onlar kendi düşer dedi. Birini de dün ben çektim.. hemen geldi elime.
Ağrı sızı hiç olmadı bende. Ama garip bir psikolojim var, bana ağır geldi ameliyat. İyileşme süreci de çok şükür iyi ama yine de değer miydi diye çok düşündüm sonradan.Kızlar ben de burun estetiği olacağım fakat cok korkuyorum ameliyat sonrası cok ağrı sızı oluyor mu?
Bana vermedi retainer, aslında düşünmüş çünkü bir burun deliğimde şişlik vardı. Sonradan biraz indi, öyle olunca gerek olmadığını söyledi doktorum.Burun ici silikon aparat verdi mi doktorunuz? Cildinizi korumak icin neler yapiyor sunuz ? Tatile gidecek misiniz?keske diyorum nisan ayinda olacaktim isten dolayi erteledim o zaman olsaydim ameliyati diye dusuncelerim var en azindan sizler 1 ayi geride biraktiniz
Avene yillarca kullandim yuzde oyle bir goruntu olusturuyor ben de Missha'nin 50 faktorluk gunes koruycusu normalde bu yaz onu kullaniyordum umarim koruyuculugu iyidirBana vermedi retainer, aslında düşünmüş çünkü bir burun deliğimde şişlik vardı. Sonradan biraz indi, öyle olunca gerek olmadığını söyledi doktorum.
Cildim için avéne güneş kremi aldım. Kireç gibi yalnız, makyaj yapmak istemiyorum bu sıra haliyle fondöten ya da bb krem filan üstüne suürmeyince beyaz beyaz kalıyor. Yine de koruyucu olduğuna güveniyorum canim.
Tatile daha var ama deniz suyu iyi gelecek diye umuyorum. Bu arada ben ipek yüz kesesi aldım, çok ama çok narince banyoda ikidir kullanıyorum. Bastiramadigim için pek işe yarıyor diyemem ama eskisinden iyi duruyor burun derim. Hala ölü deriler duruyor biraz üstünde ona kafayı takıyorum
Misshayi herkes çok övüyor. BB kremine iltifatlar ediyordu daha dün bir arkadaşım. Hiç denediğim bir marka değildi benim. Memnun kalırsın umarım canim.Avene yillarca kullandim yuzde oyle bir goruntu olusturuyor ben de Missha'nin 50 faktorluk gunes koruycusu normalde bu yaz onu kullaniyordum umarim koruyuculugu iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?