Merhaba canım hangi merhemi kullandınız ve kaçıncı gün başladınız acaba. Benim 9. günüm sadece teramicin kullanıyorum.Geçmiş olsun ameliyat oldunuz sanırım.. burnunuzu doktorunuzun verdiği sprey ile yıkadıktan sonra kulak çubuğunun ucuna merhemin mercimek kadar alıp burun deliklerinin etrafında yuvarlayıp sürün. Burun dışındaki dikiş yerlerine de sürün mutlaka..böyle kullanıyorum
Canım resim ekleyemedim ama treny...'da arama kısmına mudi maske aparatı yazınca ilk çıkanlar. Kaç günlük ameliyatlisin, nasıl gidiyorBide kızlar burun için aparat demişsiniz hangisi acaba görselini atmanız mümkün mü
Sağol canım 9. Günüm salıya alçı çıkacak çok şükür kolay geçti benim ilk 3-4 gün haliyle dinlenerek geçirdimCanım resim ekleyemedim ama treny...'da arama kısmına mudi maske aparatı yazınca ilk çıkanlar. Kaç günlük ameliyatlisin, nasıl gidiyor
Merhaba thiocilline merhem, göz merhemi aslında ama antibiyotikli. Kulak çubuğunun ucuna mercimek kadar alıp burun içinde yuvarlıyoruz. Dikişlere sürmüş oluyoruz.Birde burun ortası dikişli benim oraya sürüyorum.. benim doktorum bu merhemi verdi teramisin vermedi.. ameliyatın ertesi gün önce kendi sürdü doktorum, nasıl yapmam gerektiğini gösterdi.. günde 2 kere sürüyorum..Merhaba canım hangi merhemi kullandınız ve kaçıncı gün başladınız acaba. Benim 9. günüm sadece teramicin kullanıyorum.
Tamponlar sıkıntılı gerçekten. Neyse ki ilk onları alıyorlar. Sırt üstü yatmayı ben de sevmezdim ama şimdi bir sürü yastıkla kendime taht gibi bir şey yapıp öyle uyuyorumSanirim 3 saat kadar surdu Izmitte oldum hic bir ameliyat kolay degil ama bu da baska bir psikoloji sonuclarimiz guzel olsun kac gunde toparlandiniz suan az sislik var morluk yok rahatlikla dolasiyorum ama burun ici tampon falan bir an once ciksin istiyorum sirt ustu yatmayi da sevmemistahimdan da huc bir sey kaybetmedim ameliyat sonrasi resmen yemek icin saat saydim
Nerede kime olmuştunuz? Umarım düzelir ve ödemler yüzündendir. Doktorunuz ne dedi? Birinci ay kontrolünde belki içinizi rahatlatacak bir açıklama yapar. Ödemdendir belki de, hangi vücut nasıl tepki verecek belli olmuyorBenim yarın 1 ay olacak , eğrilik hala geçmedi, canım çok sıkkın. Herkes neden yamuk burnun diye soruyor. Bu geçer mi? Videolar izliyorum insanlar 13-13. Günde cillop gibi burunlar koymuşlar
Alerjin nasıl oldu canım, biraz daha iyi misin? Dermatoloji gördü mü? Ben de randevu aldım saç dökülmesi için gidicem.Merhaba thiocilline merhem, göz merhemi aslında ama antibiyotikli. Kulak çubuğunun ucuna mercimek kadar alıp burun içinde yuvarlıyoruz. Dikişlere sürmüş oluyoruz.Birde burun ortası dikişli benim oraya sürüyorum.. benim doktorum bu merhemi verdi teramisin vermedi.. ameliyatın ertesi gün önce kendi sürdü doktorum, nasıl yapmam gerektiğini gösterdi.. günde 2 kere sürüyorum..
Ersin Ülküre oldum ameliyatımı, İstanbul da. Doktorum gayet normal dedi , daha zamanın var odemlerin tam geçmeden belli olmaz dedi.Tamponlar sıkıntılı gerçekten. Neyse ki ilk onları alıyorlar. Sırt üstü yatmayı ben de sevmezdim ama şimdi bir sürü yastıkla kendime taht gibi bir şey yapıp öyle uyuyorum
Nerede kime olmuştunuz? Umarım düzelir ve ödemler yüzündendir. Doktorunuz ne dedi? Birinci ay kontrolünde belki içinizi rahatlatacak bir açıklama yapar. Ödemdendir belki de, hangi vücut nasıl tepki verecek belli olmuyor
Bence de belli olmaz, henüz hepimiz için çok erken. İlk aşamada mutlu olanlar sonradan aksilik yaşayabilir ya da tam tersi mutsuzken her şey düzelebilir. Doktora baktım prof.muş hem de, vardır bir bildiği canım şimdiden üzme kendiniErsin Ülküre oldum ameliyatımı, İstanbul da. Doktorum gayet normal dedi , daha zamanın var odemlerin tam geçmeden belli olmaz dedi.
Dermatoloji gördü yoğun bir akne tedavisi verdi. Ameliyatta kullandıkları tek dozluk ilaç bu akneyi tetikliyormuş maalesef. Herkeste yapmıyormuş tabi ama bana denk geldiAlerjin nasıl oldu canım, biraz daha iyi misin? Dermatoloji gördü mü? Ben de randevu aldım saç dökülmesi için gidicem.
Bir de sivilce çıkacak gibi burnumda. Ergenliğe geri döndüm resmenne sürülür acaba sivilceye
Sen ve ben ne diyelim adına, nadir yan etkiler yaşayanlardanız canım sanırım.Dermatoloji gördü yoğun bir akne tedavisi verdi. Ameliyatta kullandıkları tek dozluk ilaç bu akneyi tetikliyormuş maalesef. Herkeste yapmıyormuş tabi ama bana denk geldibugün daha iyiyim biraz söndü akneler. Jel, krem, temizleyici, antibiyotik vb. tedavim şu an için. Güneş koruyucum çok güzeldi ama onu da değiştirdi doktorum. Bakalım biraz zaman alacak ama düzelecek..
Sende saç dökülmesini ihmal etme. Covid geçirdin mi geçen aylarda o da çok yoğun saç dökülmesi yapıyormuş..
Canım evet yan etkiler maalesef.. ilacın adını biliyordum ama şu an hatırlamıyorum. Doktorum söylemişti. Hatırlayınca yazacağım sana. Ben şöyle düşünüyorum en zoru ameliyattı ve anesteziden uyanmaktı, biz bunları yaptık gerisi geçip gidecek.. güzellikler zorluklardan sonra gelir FitFilizSen ve ben ne diyelim adına, nadir yan etkiler yaşayanlardanız canım sanırım.
Çok geçmiş olsun, umarım kolay atlatırsınAmeliyatta yan etki yapan ilacın adını biliyor musun? Ya da bize kortizon dan başka neler verdiler acaba ameliyatta? Sen bu konuda daha bilgilisin benden
Saç işini çok araştırdım bugün. Öyle nadir rastlanan birşey ki başıma gelen. Yani doktor görmedi tabi ama teşhisi buldum sanırım. Uzun ameliyatlarda baş sert zeminde ve sabitse, basın arkasında o zemine değen yerde baskı oluyormuş. Anestezi etkisiyle de birleşince ameliyattan bir hafta kadar sonra o bölgedeki saçlar dökülürmüş. Bazen kalıcı, genelde de 6 ay sonra çıkıyormuş saçlar.
Ne yapalım inşallah geçer gider güzelim ikimizinki de. Ameliyattan sonra bunlar bize vız gelir di mi
Haklısın canım, ben de öyle düşünüyorum. Çoğu gitti azı kaldıCanım evet yan etkiler maalesef.. ilacın adını biliyordum ama şu an hatırlamıyorum. Doktorum söylemişti. Hatırlayınca yazacağım sana. Ben şöyle düşünüyorum en zoru ameliyattı ve anesteziden uyanmaktı, biz bunları yaptık gerisi geçip gidecek.. güzellikler zorluklardan sonra gelir FitFiliz
Tamponlari genelde 1 haftada cikariyolar ve nefes duzeliyoTamponlariniz kacinci gun cikti ve nefes almaniz kolaylasti mi
MerhabaCatlovecat S Spagettisever kızlar günaydın
Birşey soracaktım, ameliyat sonrası saç dökülmesi yaşadınız mı? Benim çok dökülüyordu önemsemedim ama arkada bir bölge açılmış resmen.
Sabah sabah telaş yaptım.
Nasılsınız bu arada
Tamponlar cikinca nefeste aldim kokuda aldim :)Koku ne zaman almaya basladiniz
Nefes aliyorum ama koku yok henuzTamponlar cikinca nefeste aldim kokuda aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?