Bir ilişki daha tarih oldu

senik

Everything is alright.
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
76
48
88
8 aydır süren ilişkimi -umarım- bugün noktaladım. Aramızda ara ara hep sorunlar oluyordu. Dün olandan bahsedeceğim.
Bir problem yoktu, Çarşamba günü bana bir şey vermek istediğini söyledi. Dersim öğlendi bende erken kalkmak istemedim çünkü her gün sabah vakti itiş kakış gidip geliyorum. Yine de dersten 45 dakika önce kadar gittim. Beklemedi beni ve gitti. Benim için sorun yoktu. Ertesi gün görüşürüz diye düşündüm. O gün de okula gelmeyeceğini söyledi. Yine tamam dedim sen bilirsin. Ben okuldan döndüm, biraz konuştuk. Uyudum o sıra. Uyandığımda zil çaldı. Açmadık kapıyı (biliyormuş gibi) bir daha da çalmadı. Sonra baban bugün evde miydi diye mesaj attı. Meğer kalkmış bizim eve gelmiş. Ne haber verdi ne bir şey. Ona kaç kez "gelme" dediğim halde yine gelmiş, beni zor durumda bıraktığının farkına nasıl varamıyor? Aşırı derecede sinirlendim. Yine de tepki göstermedim çok fazla. Sonra o, senin kapına geldiğimde kızacaksın diye, tepki göstereceksin diye çok korktum, mahvoldum dedi. Sonra da ben bu ilişkiyi bitirmek istiyorum bana göre değil dedi. (Bir kez daha arkadaşımdan adresimi alıp eve gelmişti ve tepki göstermiştim.) Sonra konuşmalar tartışmaya döndü, sen hiç benimle görüşmüyorsun diye başladı (görüştüğümüzde genelde moralim bozulduğu için heves edemiyorum) sonra küfretmeye başlayınca engelledim.
Bugün yine yarın buluşalım mı diye telefonuma mesaj yollamış, ben artık üstümde baskı hissetmekten tepki görmekten çok yoruldum. Ama korkuyordum çıkıp gelecek diye çünkü aileme bu sorunları yansıtmak istemiyorum. Son kez uyardım. Engelledi beni bende onu tekrar.
Kendimi kötü hissediyorum, hep cinsellik yüzünden kavgalarımız oluyordu, şimdi görüşmüyorsun diye kavgalara döndü. Sürekli olarak benden şikayetçi. Memnun değil. O zaman bitir git? Onu da yapmıyor illa bir şekilde düzeliyor aramız.

Bu sorunlar normal mi, herkesin yaşadığı sorunlar mı? Ben hata mı yapıyorum yoksa cidden birbirimize mi uygun değiliz? Canım genel olarak hep sıkkın.

Üniversite aşkı zaten boşver unutursun
Çocuk bana salak ve dengesiz geldi

İlişki dediğin mutlu olmak için yaşanır. Alışkanlıkların seni yönetmesine izin verme. Çok değil bir aya ne kadar doğru karar aldığını göreceksin. İlla hayatımızda sevgili olmak zorunda değil.

Birde çok itici geldi bana gözümde ezik biri canlandı. Evine gelip sonrada ayrılalım diye blöf yapmalar falan.

Üniversite aşkı zaten boşver unutursun
Çocuk bana salak ve dengesiz geldi

Çok saçma bir huyum var, kötü şeyleri hemen unutuyorum, iyileri hatırlayıp acaba değişir miydi filan diyorum. Ama değişmiyor. Umarım en kısa sürede kararlı olur ve unuturum. Çok teşekkür ederim.

Sana küfreden insandan hayır mı gelir Allah aşkına.
Bırak gitsin. Dert edip şuraya yazdığın vakte yazık.

Bende hep böyle düşünüyorum... Mutlu değilim, oturuyoruz konuşuyoruz bir şeyleri çözdüğümüzü zannediyoruz. Çok kısa bir süre iyi gidiyor, hemen umutlanıyorum. Ama kısa zaman sonra yine başka bir sorun çıkıyor meydana. İnanamıyorum bazen dile getirdiklerine. Bir kere -yakın zamanda hatta- evde başka bir erkek var diye korkuyorum demişti. O kadar mantıksız ki dedikleri çok kızdım o zamanda. Bahanesi de hep aynı "bu benim korkum, korkumu dile getiremeyecek miyim?" Korkusunu dile getirirken bana ağır ithamlarda bulunuyor. Artık yoruldum. Ona sorsanız da kesinlikle kendisi mükemmeldi. İlişkiler neden bu kadar zor?

Tabiki normal değil.Bana sizin sabah erken uyanmak istemem görüşünce moralim bozuluyor demeniz bile garip geldi insan sevdiği adamla görüşmek istemez mi?Istemiyosan vardır bi sorun ve bu elbette anormal
İlla bi şekilde düzeliyor aramız demişsiniz.Düzelmesini kabul etmeyin istemiyorsanız.Sürekli affediyosanız adam kafasına esince gelir tabiki.Tavrınız net olsun

Sana küfreden insandan hayır mı gelir Allah aşkına.
Bırak gitsin. Dert edip şuraya yazdığın vakte yazık.

Haklısınız. Artık iyice sinirlerim bozulduğu için birileriyle paylaşmak, fikir almak istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Çok doğru söylediniz. Evet resmen görüşmek istemiyorum... Görev gibi görüşüp bitsin diye bakıyorum. Çünkü illa bir sorun çıkıyor. Bu sefer kararlı olacağım. O da ısrarcı olmaz umarım.

Haklısınız. Artık iyice sinirlerim bozulduğu için birileriyle paylaşmak, fikir almak istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Rica ederim canım. Bu adamla yıpranırken karşına çıkacak daha güzel insanları engelliyor olabilirsin. Ona göre davran.
Bir daha arar sorarsa sakın konuşma. Özür dilerim cart curt derse sakın kararından dönme. Fırsat bulduğu ilk an yine yapacak. Sevgiliyken sana küfreden adamla evli olduğunu düşün. Bu benim malım diye düşünür neler yapar. Sakın ha

Hayır herkesin yasadığı normal şeyler değil.baskıcı can sıkıcı bir tip.cinsellik gibi iki kisinin isteği doğrultusunda yaşanması gereken bir olay yüzünden size baskı yapamaz. Ve küfür ediyor!canı istiyor suçlu değil ona küfür etmek hakmış gibi utanmadan görüşelim diyor.
Bu tipler tehlikeli de olabiliyor.

Iliskiler değil zor olan.onu zor hale getiren yanlış kişiler...

Hep baskı hemde. Hep şikayet. Cinsellik kelimesini görmek dahi sinirlerimi bozuyor. Aylardır bu konu hiçbir zaman eksik olmadı. Ona da söyledim çok kez, takıntılısın dedim. Takıntılı. Her şeye bir kılıf bulmuş, "korkularımı söylüyorum, hislerimi paylaşıyorum" diye. Zorlamıyorum diyor. Ama hep konusu dönüyor ve tabii ki bu baskı yaratıyor. Ne dese bu konuda çıldırıyorum. Sonra da ben suçluyum...Çok teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız...

8 aylık bir ilişkiymiş zaten çokta zorlanmazsın..
Ki gördüğüm kadarıyla yokluğu varlığından daha çok mutlu edecek gibi sizi.
Cinsellik derken sizi aylardır neye zorluyordu?

8 aylık bir ilişkiymiş zaten çokta zorlanmazsın..
Ki gördüğüm kadarıyla yokluğu varlığından daha çok mutlu edecek gibi sizi.
Cinsellik derken sizi aylardır neye zorluyordu?

Evine gitmemi istiyordu. Dışarıda yakınlaşmak istiyordu. Çok ilginç biri cidden kimseden bir çekinmesi yok. Rahatsız oluyordum insanların içinde, sürekli ittiğimi, reddettiğimi söylüyordu şikayetçiydi. Ki ben bu konuda çok katı bir insanda değilim. Ama sürekli söylenmesi çok rahatsız ediyor bir süre sonra. Soğutuyor. Bilmiyorum hiç yetinmedi.

Ben evlilik öncesi yakınlaşmalara karşı değilim, hatta seviyorsan çok tatlı da oluyor :) Ama siz bence artık o kişiden yılmışsınız, sevginizde yok gibi. Ama belli ki cinsellikten çok çok öte sorunlarınız varmış, size sormadan onayınızı almadan evinize gelmesi mesela çok düşüncesizce, psikopatlar böyle yapabilir ancak...

Kesinlikle bende karşı değilim. Asla çok kesin sınırlarda çizmedim. Ama yine sorun hep sorun hiç bitmedi. Ne yapsan memnun olmayan bir insana içinizden bir şeyler yapmak gelmiyor bir süre sonra. Bende zamanla iyice soğudum. Çok haklısınız. Sorun bir tane de değildi.

Cinsellik sorunu neydi ?

Benimde ne yazıkki böyle kötü bir deneyimim oldu iyiki diyorum iyiki bitmiş. şüphelendiği saçmaladığı ne varsa meğer kendisi yapmış. whatsapptan başkalarıyla konuştuğumu iddia edip ekran görüntüsü istemişti bende film burda koptu ve şutladım sonra başkasıyla görüştüğünü öğrendim. emin ol şans verip denemeye devam ettikçe bka saracak düzelmeyecek. evini bilmesi de kötü olmuş iyice sarmadan kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…