• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ilişki en fazla kaç sene sonra resmiyete dökülmeli

nişanlılık öncesi flört dönemi en fazla ne kadar sürmeli

• 1 yıldan daha az

OY: 1 7,7%
  • 1-2 yıl

OY: 4 30,8%
  • 2-4 yıl

OY: 6 46,2%
  • 4-6 yıl sürebilir

OY: 2 15,4%
  • 6 yıldan daha fazla sürse de sorun olmaz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
bencede beklenmesı gereken bı durum yoksa okul,iş, askerlik vs.. beklenmemelı cunku uzadıkça iş çığrından cıkıyooo
çok uzatmamak lazım

bencede beklenmesı gereken bı durum yoksa okul,iş, askerlik vs.. beklenmemelı cunku uzadıkça iş çığrından cıkıyooo
çok uzatmamak lazım

Kesinlikle katlıyorum artık kavgaydı herkes duyuor her kafadan ses cıkıyor laf oluoyr en fazla 2 sene o bile çok bnce yanı:S

dünya hali büyük konusmak istemem ama ara uzun olunca bana tuhaf geliyor.. mesela üniversitede çıkmaya başlasan bitirmek için 4 yıl bitti iş hayatı derkende 2 yıl geçse 6 yıl... ne bileyim bittiğinde evlat acısı gibi oluyor. çevremde gördüğüm kadarıyla 5 ay içinde nişanlanan 3 yıllık flörtten sonra resmiyete dökenler daha iyi görünüyor gözüme.. ama tabiiki allah hayırlısını nasip etsin.

Bence de fazla sürmemeli,insanlar birbirini tanımaya çalışmalı ama benim gibi 5 yılı feln geçince de nişanlansanız bile bir gün de herşey bitebiliyor :43:

biz 8 sene sonra nişanlandıkdık
liseydi üniversiteydi okuldu derken bu kadar zaman oldu
nişanlım şimdi askerde 74 günü var
evlene kadar 9 sene olucak hemen hemen
ama uzunda olsa sabrın sonu selamettir
bunca yıl sabrettik elbet kavuşucaz
ama seviyorsan katlanıyorsun mecbur bekleyişe
evlenemeyiz deyip ayrılmak olmaz:19:

biz 8 sene sonra nişanlandıkdık
liseydi üniversiteydi okuldu derken bu kadar zaman oldu
nişanlım şimdi askerde 74 günü var
evlene kadar 9 sene olucak hemen hemen
ama uzunda olsa sabrın sonu selamettir
bunca yıl sabrettik elbet kavuşucaz
ama seviyorsan katlanıyorsun mecbur bekleyişe
evlenemeyiz deyip ayrılmak olmaz:19:

Ne güzel nişanlanmışsınız sonunda bizim de 3 yıl oldu ama anca 3 yıl sonra evlenebilicez üniversite son sınıftayız ikimiz de iş, güç, askerlik ve para biriktirme derken anca 6. senemizde evlenicez. şimdiden bile sizin de baya oldu okulu bitirince çok uzatmayın yok sonra soğukluk girer yok sonra ayrılırsınız diyen çok oluyor sinirlerim bozuluyor. :14:

Son düzenleme:
herkes illa 2-4 sene arasi iliski yasasin diye bir zorlamadan bahsetmiyoruz..
mümkünse en güzeli 2-4 yil arasi sürmesi, mümkünse uzamamasi..

Uzun süren ilişkiler yoruyor...
Kısa sürede resmiyete dökülen ilişkiler ise şans işi..
İyi tanımama gibi bir sorun olabilir...
Ee şimdine yapmak gerek? :)
İki ucu b.. değnek diye buna dense gerek.

3

kısa ve öz:1:
daha fazlası zaraaaarrr:45::45:

VALLA biz şuan ünvierstede 3. sınıfız o hukuk ben iktisat...ama sayısal piyango para çıkar çıkmaz evlencekmişimz öyle diyo boyfriend im artık bekleyemicekmiş daha fazla:52:

Back
X