Bu süreçleri anlayamadım gitti . Bazen arkadaşlarım uyarıyor . Bak bu çocuk sana yazıyor diye . Ama ben o an anlamıyorum . Giden gidiyor .Bir karşılık veremiyorum doğal olarak.
Bazen hoşlanıyorum . Konuşuyoruz . Falan ama ileriki süreç nasıl ilerler . ?? Nasıl olması gerekiyor .. Yani yanlış mesaj vermek istemem .
Hergün işe gittiğimde bazen çok bakımlı oluyorum . Güzel oluyorum . Bazen kendimi pasaklı kötü hissedince o kişiyle göz göze gelmekten bile çekiniyorum . Kaçasm geliyor .
herkes aynı değil ki
anlaşılmayabiliyor
anlaşılmadığını karşıdaki sezer zaten o zaman da gelir daha çok belli eder eğer gerçekten istiyorsa
o yüzden için rahat olsun :)
Olacagı varsa oluyor, yasaman gerekiyorsa bir seyi yasıyorsun ama bu su demek degil; oturup beklemek bir seylerin olmasını. Madem niyetin var, karsı taraftan beklemeyeceksin. Söyleyeceksin ya da belli edeceksin. Öylelikle baslar zaten.
Olacagı varsa oluyor, yasaman gerekiyorsa bir seyi yasıyorsun ama bu su demek degil; oturup beklemek bir seylerin olmasını. Madem niyetin var, karsı taraftan beklemeyeceksin. Söyleyeceksin ya da belli edeceksin. Öylelikle baslar zaten.