bir ilişki nasıl başlar ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhabalar

Bu süreçleri anlayamadım gitti . Bazen arkadaşlarım uyarıyor . Bak bu çocuk sana yazıyor diye . Ama ben o an anlamıyorum . Giden gidiyor .Bir karşılık veremiyorum doğal olarak.

Bazen hoşlanıyorum . Konuşuyoruz . Falan ama ileriki süreç nasıl ilerler . ?? Nasıl olması gerekiyor .. Yani yanlış mesaj vermek istemem .

Hergün işe gittiğimde bazen çok bakımlı oluyorum . Güzel oluyorum . Bazen kendimi pasaklı kötü hissedince o kişiyle göz göze gelmekten bile çekiniyorum . Kaçasm geliyor .

Olacağı varsa olur mu yoksa ?

herkes aynı değil ki
anlaşılmayabiliyor
anlaşılmadığını karşıdaki sezer zaten o zaman da gelir daha çok belli eder eğer gerçekten istiyorsa
o yüzden için rahat olsun :)

Olacagı varsa oluyor, yasaman gerekiyorsa bir seyi yasıyorsun ama bu su demek degil; oturup beklemek bir seylerin olmasını. Madem niyetin var, karsı taraftan beklemeyeceksin. Söyleyeceksin ya da belli edeceksin. Öylelikle baslar zaten.

Sınırlarım çerçevesinde ilerlemeye çalışıyorum . Bazen ileri bazen geri onun tavırlarına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…