Bir ilişki ne zaman oturur?

8 senelik bir iliskim var ve bence tam oturmasi, 4 sene falan almistir. Oturmaktan kastim gercekten tanimak, neye ne tepki verecegini az bucuk bilmek, bir seylerden emin olmak falan. 6 7 ay bana kalirsa cok kisa bir sure evlilik icin. Ben ciftlerin birbirini minimum iki uc sene tanimasindan yanayim. İnsan paylasimlari ne kadar coksa o kadar sevip sahipleniyor. Eminim bunu cok fazla bulanlar da olacaktir ama burada gordugumuz konulari dusunurseniz cogu kadin esinin nasil boyle birine donustugunu anlayamadigindan falan sikayetci. Siddet gorup sok olan cok kadin var misal. Ama ben 8 seneden sonra evlensem adamin maksimum neye donusecegini coktan bilip bunu kabul ederek hareket edecegim, maksimum cirkefligini falan evlenmeden yasamak muhim :D

Ohhh. Keyif :KK70: gezin valla . birbirinizi her şekilde her yerde tanımaya çalışın. Mutluluk coookkk zor geliyor ve çok az insan mutluluğuna sahip çıkabiliyor.

Korkuların zamanla geçecek emin ol.

Ayrıca her kadin bu evlilik sürecini hoş görecek diye birsey yok. Sizde boylesiniz demekki. Geriyor sizi.

Umarım sonuç ne olursa olsun güzel şeyler le doldurursunuz hayat kumbaranizi :KK66:
Cok teşekkür ederim. Sizde bebeginizle güzel bir ömür gecirirsiniz umarım:)

8 senelik bir iliskim var ve bence tam oturmasi, 4 sene falan almistir. Oturmaktan kastim gercekten tanimak, neye ne tepki verecegini az bucuk bilmek, bir seylerden emin olmak falan. 6 7 ay bana kalirsa cok kisa bir sure evlilik icin. Ben ciftlerin birbirini minimum iki uc sene tanimasindan yanayim. İnsan paylasimlari ne kadar coksa o kadar sevip sahipleniyor. Eminim bunu cok fazla bulanlar da olacaktir ama burada gordugumuz konulari dusunurseniz cogu kadin esinin nasil boyle birine donustugunu anlayamadigindan falan sikayetci. Siddet gorup sok olan cok kadin var misal. Ama ben 8 seneden sonra evlensem adamin maksimum neye donusecegini coktan bilip bunu kabul ederek hareket edecegim, maksimum cirkefligini falan evlenmeden yasamak muhim :KK70:
8 sene ben bir iliski yurutebilsem ohooo :)) benim icin imkansiz bir şey. O kadar emek verip sabirli olmak :) bakalım bazi seyleri zamana biraktim. Umarım iyi olur

İyi geceler KK, bu saatte aklıma takilan bir kaç şey var sizlerden görüş almak istedim.
Evli olanlardan ve uzun süreli ilişkisi olanlar bana yardımcı olursa cok iyi olur.
Zaman goreceli bir kavram fakat sağlıklı bir ilişki ne zaman oturur merak ediyorum. Erkek arkadaşımla 6 7 aylık bir iliskimiz var. Evlilik tekligi aldım fakat daha ciddi bir adima girmedik. Adını koyalim oyle tanimaya devam edelim birbirimizi dedik. Fakat benim iliskimle ilgili düşündüğüm noktalar var sanki daha tam oturmadi sanki tam anlamiyla birbirmize ait degilmisiz gibi hissediyorum. Bu durumu erkek arkadasimlada paylaştım. Bazi seyler zamanla oturur ben biraz agirdan gidiyorum bu durumlarda dedi. ( Ee agirdan giden adam zart diyede bilmem kac aylık iliskide evlilik teklifi neden ediyor onuda anlamis degilim.)
Birbirmize ait degilmisiz gibi hissetmekten kastim seni seviyorum bile diyemiyorum. Cekiniyorum utaniyorum.onunla fazla ilgilensem acaba bunaltiyo muyum diye düşünüyorum. Bunun gibi seyler..
Aramiz da ince bi duvar var ha yikildi ha yikalacak gibi fakat bunun gerceklesmesi ne zaman olur bilemiyorum..
Bazi seyleri hizli tüketmekte istemiyorum aslında onada hak veriyorum. Ne zaman hizli baslayip hizli devam eden bir iliskim olsa sonu husran oluyor. 3 ayi gormuyor.
Sizin bu konu hakkinizda ki düşünceleriniz nelerdir? Sağlıklı bir iliski ne zaman tam anlamiyls oturur. ? İki insan ne zaman tam anlamiyla birbirine ait olur ? Simdiden teşekkürler:)
4 senedir evliyim ilişki hala oturmadı ayakta duruyor :110:

İyi geceler KK, bu saatte aklıma takilan bir kaç şey var sizlerden görüş almak istedim.
Evli olanlardan ve uzun süreli ilişkisi olanlar bana yardımcı olursa cok iyi olur.
Zaman goreceli bir kavram fakat sağlıklı bir ilişki ne zaman oturur merak ediyorum. Erkek arkadaşımla 6 7 aylık bir iliskimiz var. Evlilik tekligi aldım fakat daha ciddi bir adima girmedik. Adını koyalim oyle tanimaya devam edelim birbirimizi dedik. Fakat benim iliskimle ilgili düşündüğüm noktalar var sanki daha tam oturmadi sanki tam anlamiyla birbirmize ait degilmisiz gibi hissediyorum. Bu durumu erkek arkadasimlada paylaştım. Bazi seyler zamanla oturur ben biraz agirdan gidiyorum bu durumlarda dedi. ( Ee agirdan giden adam zart diyede bilmem kac aylık iliskide evlilik teklifi neden ediyor onuda anlamis degilim.)
Birbirmize ait degilmisiz gibi hissetmekten kastim seni seviyorum bile diyemiyorum. Cekiniyorum utaniyorum.onunla fazla ilgilensem acaba bunaltiyo muyum diye düşünüyorum. Bunun gibi seyler..
Aramiz da ince bi duvar var ha yikildi ha yikalacak gibi fakat bunun gerceklesmesi ne zaman olur bilemiyorum..
Bazi seyleri hizli tüketmekte istemiyorum aslında onada hak veriyorum. Ne zaman hizli baslayip hizli devam eden bir iliskim olsa sonu husran oluyor. 3 ayi gormuyor.
Sizin bu konu hakkinizda ki düşünceleriniz nelerdir? Sağlıklı bir iliski ne zaman tam anlamiyls oturur. ? İki insan ne zaman tam anlamiyla birbirine ait olur ? Simdiden teşekkürler:)
3 4 aylık bir ilişkim var, tam anlamı ile ben de bu durumdayım. Aynen hissettiklerini yaşıyorum ben de, benim erkek arkadaşım da ilk günden beri bana ciddi olduğunu, evlenmek istediğini söylüyor, ailelerimiz biliyor, yaşımız büyük 34 yaşındayız ikimiz de, evlenmeyi istiyorum onunla, ben hazırım öyle bir problemim yok, çok beğeniyorum, ben de aynen senin gibi bakınca vay be ne yakışıklı diyorum, buluşacağım zaman heyecandan midem bulanıyor karnım ağrıyor hala, ama arada dediğin gibi bir duvar var sanki. Mesajlarda ikimiz de daha samimiyiz, hep canımlı cicimli konuşuyoruz ama yüz yüze öyle olamıyoruz, elimi bile tutmadı daha. İkimiz de utangacız, ben de hislerimle ilgili hiçbir şey söyleyemiyorum utanıyorum, o biraz alkol alınca söylüyor, normalde o da söylemiyor. Sanki mesajlaşanlar farklı kişiler, yüzyüze buluşanlar farklı kişiler. Bu duvar ne zaman aşılacak ben de merak ediyorum.

3 4 aylık bir ilişkim var, tam anlamı ile ben de bu durumdayım. Aynen hissettiklerini yaşıyorum ben de, benim erkek arkadaşım da ilk günden beri bana ciddi olduğunu, evlenmek istediğini söylüyor, ailelerimiz biliyor, yaşımız büyük 34 yaşındayız ikimiz de, evlenmeyi istiyorum onunla, ben hazırım öyle bir problemim yok, çok beğeniyorum, ben de aynen senin gibi bakınca vay be ne yakışıklı diyorum, buluşacağım zaman heyecandan midem bulanıyor karnım ağrıyor hala, ama arada dediğin gibi bir duvar var sanki. Mesajlarda ikimiz de daha samimiyiz, hep canımlı cicimli konuşuyoruz ama yüz yüze öyle olamıyoruz, elimi bile tutmadı daha. İkimiz de utangacız, ben de hislerimle ilgili hiçbir şey söyleyemiyorum utanıyorum, o biraz alkol alınca söylüyor, normalde o da söylemiyor. Sanki mesajlaşanlar farklı kişiler, yüzyüze buluşanlar farklı kişiler. Bu duvar ne zaman aşılacak ben de merak ediyorum.
Bizde tam tersi, yanyanayken güzel. Eğlenceli vakit geçiririz dizime yatar saçlarını severim sarılırız film izleriz vs. Ama uzaklaşınca sanki sevgilimle değilde en yakın arkadaşımla konusuyomus mesajlaşıyo muşum gibi hissediyorum. Açıkçası ben zamanla her şeyin rayına oturacağına eminim, o yüzden biraz daha zamana bırakmak istiyorum.

Aman o aradaki duvarı zaten kaldırmayın. Çok içli dışlı olmamak lazım arada hani komşuna kardeşin eduyduğun saygı vardır ya ama anneden farklıdır. Anneye daha rahat olunur ve daha çabuk kurabilirsin , sinirli olduğunu daha çabuk farkettirirsin. Çünkü annemizle daha duvarımız yoktur. İşte o duvar kalkmasın arada ufak bir mesafe olsun.
Nasıl tez ama:KK76::KK54:

Bu arada annecim baş tacıdır yanlış anlaşılmasın.

Bazisyla 10 senede oturmaz bazisiyla 10 ayda oturur. Bu iki kisiyede gore de degisir. Bu konu hakknda herkesn bi fikri vardr cok da uzn konuslcak konudur. Ama etrfnda seni taniyan fikirlerine guvendgn birileri varsa onlardan da fikir al derim. Bazen biz bisyini begenp diger tarflara kor olabilyrz. (Bu tarz konular için) herkes icn doğru insan farklıdir. Sennde karşına çıkar ins en kısa zamanda

Back
X