Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir ilişkide cinselliğin olması normal mi yoksa ayıp birşey mi?
İlk olarak şunu söyliyim; evlenmeden önce böyle bir şey yaşamak, günah.
Benim fikrim bir ilişkide böyle bir şey olması; ne ayıp, ne de normal, sadece günah.
Ve son olarak, " utanmadıktan sonra dilediğini yap" diye güzel bir hadis var.
Kişiden kişiye, kültürden inanışa, karakterden yaşanan ilişkinin sonucuna göre değişir bu sorunun cevabı.
Bana göre ayıp değildir günahtır. Bir başkasına göre tam tersi bir görüş söz konusu olabilir. Bazılarına görede özgür bir hayat yaşasan bile sonu pişmanlıktır yaşadığın şeylerden dolayı (ihanetten,...vb.)
Herşeyin bi zamanı var bence .ortada gerçekten bi ilişki varsa bunlar ertelenebilir zaten bunu düşünecek kadar ileriye taşınmş bi ilişki varsada ztn evlenirsn o zaman ne günah olur nede ayıp..
sanırım bu konuyu erkek kardesim açmıs bundan sonra otomatik açmayacağım bilgisayarda :)) silemiyorum da.. dalga gecip duruyordu neyse ama bu konuda benim fikrim hem ayıp hem günah evlenmeden önce :))
Ayıbını, günahını geçtim. yasaya göre çocuğn olursa aldıramazsın dünya ya anası babası belli olmayan bir çocuk getirmiş oluyorsun. Allah karşısına hesaba çekileceğiz bunuda unutmamak lazım. onun huzurunda bana öyle söylenmedi diyemeyeceğine göre ... seçim senin. Allah doğru yoldan ayırmasın ...