Bir iliskide erkegin triplisi bir ömür boyu cekilir mi?

dhdkdkm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
182
-39
16
30
Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum

Bu halleri seni soğutmuyor mu? Uzaklaşmadın mı? İletişime kapalı birisi var, neden böyle birine emek veresin? Ayrıl.

Daha demin yutupta böyle bir tipi dinledim sanırım ya dkfkfkfk kesin sevgilisinden ayrıldı ahahahhah barışınca aşk böcüüü olur yine. Çekilir dert değiller gidip yolasım var şuvan herifi. Durduk yere ben kuruldum burda.

Evlenince sevgi kalıyor aşk bitiyor, yani çekilmez emin ol mantıgıda kullanmak lazım roller değişmiş kız gibi trip atan adamlardan bi cacık olmuyor genelde söyliyeyim,
Haklısınız emin olun sevgi de kalmıyor çünkü şimdiden tükendim yoruldum. Ona anne modeli gibi yaklaşıyorum artık

Vaa kanka cekilmez, kac. Iletisim kurmayan , omur torpusu bir tiple cok cok yorullursun, sonudna pes edersin olan yillarina olur. Ciddiyet yokken kac.
Bı yilllik bı ilişkim ciddi düşünüyorduk ama bu mevzu çok canım çok sıkıyor.Şimdiden pes ettim çünkü dayanacak gücüm kalmadı sevgi de bı yere kadar oluyormuş

Haklısınız emin olun sevgi de kalmıyor çünkü şimdiden tükendim yoruldum. Ona anne modeli gibi yaklaşıyorum artık
Dostum 6 yıllık ilişkisini bitirdi aynı böyle tripli işe yaramayan herifin tekiydi kızda mutsuzluktan çökmüştü resmen, canına tak etti terk etti adamı karşısına daha iyi güler yüzlü biri cıktı kız resmen gencleşti evlilik için gün aldılar, 6 yıl sevgilisi oldugu adam aklına gelmiyor iyi ki diyoruz bırakmıs

Canın sıkılıyorsa tüketiyorsa demek ki mutlu değilsin mutlu etmiyor
Sevgililik birbirinize iyi gelmeli gelmiyorsa ne gerek var devam etmeye
Ben yapamazdım şahsen her dakika kelime seçmeye dikkat edeceğim aman kırılıp küsmesin diye uğraşacağım premses mi o

Erkegin tribi hic cekilmez sal gitsin iletisimi kapali bi herifin neye cirpinacaksin anca kendine yazik edersin vallahi

Bı yilllik bı ilişkim ciddi düşünüyorduk ama bu mevzu çok canım çok sıkıyor.Şimdiden pes ettim çünkü dayanacak gücüm kalmadı sevgi de bı yere kadar oluyormuş

Boğa burcu mu yoksa, inat eden laftan anlamayn küsen triplenen erkekler genelde boğa burcu çıkıyor.

Canım benim böyle insanla ömür geçer mi? Ne yapacaksın çok basit kapı şurada deyip yolcu edeceksin. Bu kadar.

Can senin canın..
Zaten cekiyormussun aksi halde çoktan birakirdin.o

Benim de öyle olur inşallah çünkü ben de çok tükendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…