Bir iliskide erkegin triplisi bir ömür boyu cekilir mi?

Erkeğin değil hiç kimsenin triplisi bir ömür çekilmez.
Zaten insanın ömrünü çürüttükleri gibi yaşam enerjisini de sömürür böyleleri.
Uzak durmakta fayda vardır.

Milletin eğitemediği çocuğuna siz mi eğitim verip analık yapacaksınız ?

Bir anne olarak ben bile bazen çocuğumun nazını çekemiyorum da, kaldı ki elin oğlunu çekeyim.

Evlilikte dahi çekilmez bırak ilişkiyi

Koşarak uzaklaş erkeğin trip atanı ASLA çekilmez

Yakında t**şakların çıkarsa şaşırma. Hiç çekilmez, evlendiğinizi düşününce evde ki sessizlik şimdiden hakim olur. Hep sen yanaşırsın ona, o sana gelme zahmetinde bulunmaz çünkü o kendini bir premses sanıyor. Ayrıl hayatını yaşa.

Bu erkekler iyice tek kullanımlık olmaya başladı. Bir süre sonra hakikaten nazları, tripleri bitmiyor. Bende de vardı aynısı yol verince rahatladım. Çekilir çile değiller değişmiyorlarda. Çok aşık değilseniz ve kurulu düzenin dışına çıkınca zorluk çeker bir haliniz yoksa çekmeye değmez derim.

Seninle iletisim nasil kurulur soyler misin diye sorarak başlayın yani sen küsünce nasil iletisim kurmayi planliyorsun ben kussem ne yaparsin diye sorun baktiniz küstü mü o zaman da yetiskin bir erkek olmaya karar verirsen bizden olur yoksa kimse senin bu cocuksu triplerini çekmez diyip basin engeli anasi ugrassin zaten bir iliskide kadin erkek rollerinden çıkınca yürümüyor hic birimiz bir erkege annelik yapmak zorunda degiliz ancak dogurdugumuza yapmaliyiz o kadar

Bir ömür değil bir saat çekmem

Çekilmez benimki kız gibi kusuyor konuşmuyor soru sorsam cvp vermiyor.resmen iğrendim.
Gidip özür dilersem ayaklarına kapansam yok demez dur napiosun erkek olan benim demez bıktım ce kıl Mez uzak dur

Zaten dediğin gibi yürümüyor bı süreden sonra tükeniyorsun nereye kadar annelik yapacam .böyle erkeklerle evlilik mi yürür

çok ikonik olacak ama adamı sepetle, yenisini bul önce öpüş, sonra tanış şevkate kavuş diyeceğim o ki gönder gitsin kadın gıbı regl olan erkek çe kil mez

Aynen dediğin durumu da yaşadım aynı evde kalınca da gördüm köşesinde oturur senin ona yanasmani istiyor .Çok haklısın zaten öyle hep ilgi alaka istiyor yani bu süreden sonra can sıkıyor

Sizin ağzınız ne kadar pis yav sabahtır denk geliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…