O zaman işin zor canım sonu iyi bitmez o ilişkinin ayrılık büyük ihtimalle tek sonBilemiyorum ki düzelecek gibime de durmuyor
Koşarak uzaklaş erkeğin trip atanı ASLA çekilmezMerhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum
Aynen sevgi de bı yere kadar oluyormus onu aNeden cekesin ki…
Değil mi? Dayanamıyorum artik zaten psikolojik olarak çöktümKoşarak uzaklaş erkeğin trip atanı ASLA çekilmez
Yakında t**şakların çıkarsa şaşırma. Hiç çekilmez, evlendiğinizi düşününce evde ki sessizlik şimdiden hakim olur. Hep sen yanaşırsın ona, o sana gelme zahmetinde bulunmaz çünkü o kendini bir premses sanıyor. Ayrıl hayatını yaşa.Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum
Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
Sen ne yaptın pekiÇekilmez benimki kız gibi kusuyor konuşmuyor soru sorsam cvp vermiyor.resmen iğrendim.
Gidip özür dilersem ayaklarına kapansam yok demez dur napiosun erkek olan benim demez bıktım ce kıl Mez uzak dur
EvlendimSen ne yaptın peki
Zaten dediğin gibi yürümüyor bı süreden sonra tükeniyorsun nereye kadar annelik yapacam .böyle erkeklerle evlilik mi yürürSeninle iletisim nasil kurulur soyler misin diye sorarak başlayın yani sen küsünce nasil iletisim kurmayi planliyorsun ben kussem ne yaparsin diye sorun baktiniz küstü mü o zaman da yetiskin bir erkek olmaya karar verirsen bizden olur yoksa kimse senin bu cocuksu triplerini çekmez diyip basin engeli anasi ugrassin zaten bir iliskide kadin erkek rollerinden çıkınca yürümüyor hic birimiz bir erkege annelik yapmak zorunda degiliz ancak dogurdugumuza yapmaliyiz o kadar
çok ikonik olacak ama adamı sepetle, yenisini bul önce öpüş, sonra tanış şevkate kavuş diyeceğim o ki gönder gitsin kadın gıbı regl olan erkek çe kil mezMerhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
Şimdi evliliğiniz nasil gidiyor peki bu aranızda çok büyük bı problem oluyor mu?Evlendimsevgiliylen gözüme batmıyordu çünkü çünkü salaktimmm
Evet evlilikte boylesiyle yürümez ve duzelmezler de degil miçok ikonik olacak ama adamı sepetle, yenisini bul önce öpüş, sonra tanış şevkate kavuş diyeceğim o ki gönder gitsin kadın gıbı regl olan erkek çe kil mez
asla düzelir diye çıkma yola erkek neyse odur değişmezEvet evlilikte boylesiyle yürümez ve duzelmezler de degil mi
Aynen dediğin durumu da yaşadım aynı evde kalınca da gördüm köşesinde oturur senin ona yanasmani istiyor .Çok haklısın zaten öyle hep ilgi alaka istiyor yani bu süreden sonra can sıkıyorYakında t**şakların çıkarsa şaşırma. Hiç çekilmez, evlendiğinizi düşününce evde ki sessizlik şimdiden hakim olur. Hep sen yanaşırsın ona, o sana gelme zahmetinde bulunmaz çünkü o kendini bir premses sanıyor. Ayrıl hayatını yaşa.
Sizin ağzınız ne kadar pis yav sabahtır denk geliyorum daYakında t**şakların çıkarsa şaşırma. Hiç çekilmez, evlendiğinizi düşününce evde ki sessizlik şimdiden hakim olur. Hep sen yanaşırsın ona, o sana gelme zahmetinde bulunmaz çünkü o kendini bir premses sanıyor. Ayrıl hayatını yaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?