Bir iliskide erkegin triplisi bir ömür boyu cekilir mi?

Evet çok haklısın zaten tükeniyorsun

E ben ne yapayım, sinir oluyorum böyle konular gördükçe. Kadınlar hep bi fedakarlık peşinde erkekler rahatlık peşinde.
Site kuralları gereği yazdıklarınıza özen göstermeniz gerekiyor, lütfen argo, küfür vb içerikli mesajlar yazmayınız.

Ailesinden yeterli ilgi alaka gorememistir zamaninda o...Duzelmez cok zor nazi sana geciyor bolca da simartmissin...tepkini koyup o kuserse senin daha cok kusmen lazim dene

Zaten dediğin gibi yürümüyor bı süreden sonra tükeniyorsun nereye kadar annelik yapacam .böyle erkeklerle evlilik mi yürür
Yürümez yani zaten kendiniz soylemissiniz neden onay ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Once kendinize sorun ben bu adami ne kadar cekebilirim, evli olsak bu sekilde ne kadar yururdu diye

Bir süre sonra erkeğin kendisi çekilmiyor ilişkide- kaldiki tripli, küsen erkek
Küsmek kadına yakışan birşey, erkekte eğreti duruyor

Yürümez yani zaten kendiniz soylemissiniz neden onay ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Once kendinize sorun ben bu adami ne kadar cekebilirim, evli olsak bu sekilde ne kadar yururdu diye
Evet aynı evin içinde de yaşadım gördüm evlenince de nasıl olacağını ve bu süreden sonra soğuyorsun da

Yol yakınken dön bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…