Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir ilişkide evlilik kararı almak için ideal süre ne kadar olmalı ?
Merhaba kızlar. İnsan birbirini yıllar geçse de tam olarak tanıyamaz derler ama sizce bir ilişkide evlilik düşünmek için ne kadar zaman geçmeli ? Biz iki ayda evlenmeye karar vermiştik.
Eşim bana da 6. ayımızda evlenme teklifi etmişti.Kimse kimseyi tam olarak tanıyamıyor.Sonuçta evlilik farklı, sevgililik süreci çok farklı..Ama görmeyi istedikten sonra çoğu şeyi kısa sürede anlayabiliyorsunuz.O 6 ay içinde bana sonsuz bir güven ve sevgi vermişti.Ben de hiç düşünmedim:) Daha taze evli sayılırız ancak hayatımın en doğru kararı olduğunu düşünüyorum.
ilişkiden ilişkiye değişir.
1-paylaşımların sıklığı
2-şehir
3-aile
4-eğitim hayatı
5-iş hayatı
6-aşkı yaşaman
hepsietkiler. mesela ben herkes duyar görür ne olur denilen bir yerde yaşıyorum bir paylaşımda bulunamıyoruz düzgünceel ele tutuşamıyoruz nasıl tanıcaz birbirimizi
nasıl evlilik kararı alcazbirbirimzle. daha büyükbişehirde yasayan ve daha rahat görüşen ve bizimle aynı zamanda ilişkilerine başlayan kuzenim sevgilisiyle evlenme kararı aldı bile
cunku hergün saatlerce görüştüler belki canlı müziğe gittiler sokaklarda elele dolaştılar biz de aynı mekanda aynı masada aynı sekilde gözlerimize bakıp bakıp gidiyoruz