- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Sizce bir ilişkinin ( flört, nişanlanma , evlilik vs.. ) aşamasında flört dönemi ideal olarak ne kadar sürmeli ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan düğün arası kesinlikle uzatılmamalı bunu bilir, bunu söylerim
Flört dönemine gelince, kişilere ve şartlara göre değişebilir. Örneğin okulu beklemek, askerliği beklemek varsa işin içinde flört dönemi uzayabilir. 40 yıllık evliler birbirine tanıyamıyor bazen ama gene de en ideal tanıma süresi 1 yıldan az olmamalı, 4-5 yıldan da fazla olmamalı![]()
nişanın veya sözün uzun sürmesini kımse tavsıye etmez... flört dönemının uzun sürmesi iyi ...neden ıyı çünkü zaman geçtıkçe ıyı tanıosun ve iş ciddiye bınmeden yolunu ayırablıosun. ve uzun süren ilişkiler eğer sorunsuz evliliğe gidiosa orda doğru kişiyle oldugunuzu anlıosunuz.. bu açıdan uzun ılıskı ıyı. benım ıkı tane uzun ilşkim oldu. ilki 3 yıldı .1. yıldan sonra ıyıce irençleşmeye başlamstı . asla ilşki uzadıgından değil onunla zaten uyumlu bır çift olmadıgımızdan dolayıydı ki bitti 3. yılda... iyi ki de uzun sürmüş en azndan karsındakının doğru mu yanlış mı kişi oldugunu anlayablıosun ilşkinin gidişatından.... ilişkide mutluluk eğrisi yıldan yıla artıosa bılın ki doğru kişiylesiniz.. ama yıldan yıla sogukluk gırıosa monotonlaşıosa uyumsuzsunuz.. neyse sonra 2. ilişkim de 4 yıl sürdü ve şuan o benım bırtanecık kocam tabiiki:123: ve maşşalah dıyorum yemın ederımmmmm 4 yıl boyunca saysam 2 defa tartısmıstık.. ve her geçen yıl herşey güzele gidıodu. ıkımz de ogrencıydık..bu yüzden nişanımız uzamıstı evlılıge kadar. işte burdan da demek istediğim şu; benım nişanım uzun sürmesıne rağmen huzurlu geçti çünküüüüüüüüüü eşimle uymlu bır çifttik kopmayacagımızı bız de çevremız de aılelerımz de blıodu veee eşimin aılesı uzaktaydı. o yuzden pek de anlamadım nişanlı oldugumu :) aramzda kılometreler vardı. düğüne kdr bır kere gelebldler bıze
ki gerçi eşimin ailesinden şimdi de memnunum. ama bu nişanda %90ında mutlaka sorun oluyo eğer yakınsalar... bu gibi şartlar olmadıgı takdırde nişanı uzatmanızı tavsıye etmem.. çok arkdaşımdan da gördüm nişandakı sorunları..... ya bakın benım sorunsuz geçmesıne rağmen ınsanlar sürekli sorup duruyolar düğün ne zaman bı evlenmedınz vs. vs...... delı oluosun... ki bızım nıkahımz da vardı.. insanların dili kesılmıoooooo yine de... ilişkide de 3-4 yılda yeterınce tanımış olursunuz partnerınızı.. 4 yıla kadar ıdeal. askerlık iş vs. durum yoksa..
Bizim de 2 senenin bitmesine bikaç gün kaldı 4 sene sürecek gibi görünüyor .. Hiç üzülmediniz mi siz de insan artık çok özeniyor etraftakilere ,zaman geçtikçe daha çok alışıyorsun birbirine ve yanndan hiç ayrılmak istemiyorsun sevdiğinin bu da özlemi artırıyor acı veriyor insana .. Çok zor 4 sene de dayanmak oluyo resmen nasıl dayandınız 4 sene diycem gerçi ben de aynı süreyi bekliycem sizinle .
aynen canım sevgı büyükse ama uzaklık da beklenen zaman da zor gelse de bı okadar da sabr verıyo.. bız bazen gunlerce konuşamıoduk da. bazen aylarca görüşemedıgımz de oluyordu ama ınan kı telefonda konusurken bıle mutlu olmayı bılıyoduk. hayal kura kura geçırdık geçen zamanı.. herşey guzel olacak dıyıp dua ede ede.. ama son ıkı yılı bu sekılde geçti .. bız ılk ıkı yıl sadece o günümüzü yaşayıp eglennıoduk.. bence sız hep bunu yapın ,diğer turlu acı verıo sevgınızle beraber. ama bızım nıkahmz kıyıldı ve bız yne aynı eve geçemedık ya bu bıraz üzüyodu. askere gıttı fakt kocamdıbunlar zorladı ama sevgımızı asla sarsmamıstı.. yanı kımı dıyo ya bız uzağa gııdınce tartısıoruz sarsılıoruz falan valla bak buyuk sevgıler hasret çekınce daha çok büyüoooooooooo buna adım gııbı emınım :) diğer türlüsünü de yaşadıgım ıcın
ve bak sonunda sabrımızın emegını aldık... askerden de döndüü.. maddı sıkıntılarmz vardı onceden ama iş konusunda cok buyuk fırsatlar cıktı karşsna. ve şuan kocamın yanındayımmmmmmm... :123: bence sabredın.. sabrın sonu mukafattan başka hıcbırsey değildir
![]()
ben de askerden gelmesini bekledim daha çıkmaya başladğımız günden birkaç gün sonra gitti askere ve bekledim geldi bissürü skntı yaşadık herkes ayrılmamız için elinden geleni yaptı vs.. hala daha çok zorluk yaşıyoruz .. çok acı veriyor gerçekten beklemek keşke yanında olabilsem her gün görebilsem onunla uyuyablsem zaten sabretmekten başka çare yok .. teşekkürler yorumun için :)
ee ne güzel işte gelmiş askerden pek de sıkıntı kalmamış evlenmemenız ıcın :123: rıca ederım canım![]()
daha 10 ay cezası var olursa benim üniversitem var var da var yani ..
10 ay ceza derken ? sen kaç yaşındasın kı?
18 yaşındayım . 10 ay cezaevi meseleleri falan .. suçsuz yere suçlu duruma düştüğü için cezası var .. onu da bekleyeceğim ..
birbirinizi sevip uyumlu anlaştıktan sonra sorun değil canım bklemek. Rabbım kavuştursun ınsaalah