erkek arkadaşımla 1 ay önce evlilik konusu açılmış ve annesi ve babası görücü usulu ile evlenmesi için ona baskı yaptıklarını öğrenmiştim ve bizim istemediğimiz bir kızla evlenirsede hakkınızı helal etmeyeceklerini söylerler..bu arada ben varken yaşanır birbirimizi sevdiğimizi düşünürken böyle bir sorunla karşılaşmak beni çok üzmüştür erkek arkadaşım bu olaydan sonrada sana istediğin hayatı veremiyeceğim bizim bir geleceğimiz olmayabilir diyerek açıklar ve bunu işin mücale edeceğini onlara bunu zamanla kabul ettirmeye çalışacağını söyler benden başka kimseyle ile evlenmeyeceğini olursa ben olurmusum diye konuştu... bu olaydan sonra bu seni üzmekten çok korkuyorum hayatım alt üst oluyor dedi ve üzgün tavırlar işleride çok yoğun benimle pek ilgilenemiyor olmasıda çabası en son olarak birilerinin iftirasına uğramış olup facesini birileri ele geçirir ve şifreleri kırılır buna çok fena öfkelenir bu yüzden morali çok bozuktu şimdi bana bana biraz izin ver kendime geleyim yoksa hepten kafayı sıyırcam dedi tamam dedim bu ne demek 1 haftadır benimle görüşmedi ...ayrılık gibi bir hayat yaşıyorum ...