Bir ilişkiye ara vermek

denizmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
35
2
36
Konya
erkek arkadaşımla 1 ay önce evlilik konusu açılmış ve annesi ve babası görücü usulu ile evlenmesi için ona baskı yaptıklarını öğrenmiştim ve bizim istemediğimiz bir kızla evlenirsede hakkınızı helal etmeyeceklerini söylerler..bu arada ben varken yaşanır birbirimizi sevdiğimizi düşünürken böyle bir sorunla karşılaşmak beni çok üzmüştür erkek arkadaşım bu olaydan sonrada sana istediğin hayatı veremiyeceğim bizim bir geleceğimiz olmayabilir diyerek açıklar ve bunu işin mücale edeceğini onlara bunu zamanla kabul ettirmeye çalışacağını söyler benden başka kimseyle ile evlenmeyeceğini olursa ben olurmusum diye konuştu... bu olaydan sonra bu seni üzmekten çok korkuyorum hayatım alt üst oluyor dedi ve üzgün tavırlar işleride çok yoğun benimle pek ilgilenemiyor olmasıda çabası en son olarak birilerinin iftirasına uğramış olup facesini birileri ele geçirir ve şifreleri kırılır buna çok fena öfkelenir bu yüzden morali çok bozuktu şimdi bana bana biraz izin ver kendime geleyim yoksa hepten kafayı sıyırcam dedi tamam dedim bu ne demek 1 haftadır benimle görüşmedi ...ayrılık gibi bir hayat yaşıyorum ...

Canım yanlış anlama ama bana ilişkiye ara vermek saçma geliyo.Ne kadar sorunun olursa olsun bunları el ele verip çözmek varken ara vermek niye ?

ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doğrusunu söylemek gerekirse bana da saçma geliyor ne yapmam gerekiyor bilemiyorumm

Bence üstüne gitme canım ama ona destek olmak istediğini de söyle sonuçta sen onun sevgilisisin..

tşkler canım biraz daha rahat bırakayım belki kendi arar kafam çok karışık çok seven bir erkek böyle yaparmıydı ben ne yaşarsam yaşayayım böyle bir sey yapmak istemiydim emin değilimm

anladigim kadariyla ailesi ona belirli bi kizla evleneceksin dememis, sirf bizim istemedigimiz biri olursa razi gelmeyiz demisler..
Seni tanimiyorlar sanrim henüz? hani neden seni tanistirmayi denemiyorda bastan kestirip atiyorki..
cok olumsuz yaklasmis sevgilin bu olaya..bence gereksiz yere..
Is yerinde yogun olabilir..bu konuda anlayisli olman gerekir illaki ama Face gibi seyler yani kafaya takilacak en son $ey gibi düsünüyorum.. sudan bahane gibi geldi bana

ara vermek konusuna bende anlamam veremem genelde...
bana; senden ayrı kalmayı deneyeceğim ve yapabiliyorsam senden ayrılacağım düşüncesinin sinyallerini verir hep!!!
seven insan karşısındaki kişiyi görmemeyi aramamayı bırak sesini bile özler ne yaptığını nasıl olduğunu merak eder.
sende bu durumda ondan daha iyi değilsin çünkü onun ailesi sorun çıkarıyor ama üzüntüyü birlikte yaşıyorusunuz.onunda sana hak verip sana moral vermesi lazımken o yalnızlığı seçmiş..
bırak bakalım kendi haline bu durum üzün sürerse sende kendini ayrılığa hazırlarsan iyi edersin düşüncesindeyim arkadaşım...hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

ßence ara vermek bazen işe yarayabiliyor. Ama tabi senin onun üstüne gitmemen gerekiyor. Arama o arasın üstüne düşme bu sayede seni özlüyor. ßu konuda genelleme yapmamak gerek ama benım basıma gelmıştı bu ara verme durumu. Seni özlediğini fark edince zaten sana tekrar geliyor. Ama canım bişi sorcam tamam çok bunalmış olabilir aile bi yanda sen bi yanda iş bi yanda dostlar düşmanlar filanda şimdi sana dönse evlenseniz iki gün sonra ailesinin dolduruşuna gelirmi yani bu tip kavgalar hala günümüzde çok fazla. Seviyo olabilirsin saygım var. Ama oturup bi enine boyuna düşünmelisin bence eğer dolduruşa gelirse tartışmalar çıkarsa ve sen geri dönülmez yolda olursan çok geç olabilir.

tşkler canım biraz daha rahat bırakayım belki kendi arar kafam çok karışık çok seven bir erkek böyle yaparmıydı ben ne yaşarsam yaşayayım böyle bir sey yapmak istemiydim emin değilimm

bir kaç gün sonra ara ve konuşmaya çalış.
"ben yaparmıydım "diye düşünerek kendini yıpratma. erkekler kadınlar gibi değiller:24:

en sonunda yrıldık zaten arkadaşlar ayrılalım dedi acı sonla karşılaştım bende yolun açık olsun dedimmm:14::14::14::14::14::14::14::14:

evet bugün ayrıldık en sonunda yapacağını yaptıı hiç bir erkek dürüst değil o kesin doğruyum diyen yamuk çıkıyor nasıl vicdanları var bilemedimm:43:

:53:
evet bugün ayrıldık en sonunda yapacağını yaptıı hiç bir erkek dürüst değil o kesin doğruyum diyen yamuk çıkıyor nasıl vicdanları var bilemedimm:43:

canim kiyamam ya.. niye böyle sacma sapan seylerle uzaklasmaya calisti:95:
hayirlisi olsun insallah ama..acikca konustunuzmu?

inş hayırlı olmuştur ara verme sebebi de saçmaydı direk söyleseydi böyle erkekler gebersinn umut verip sonra defolurp gidiyorlar hiç bir suçun günahın yokken ....

Back
X