Arkadaşlar, böle bi durum var, şöleki tip görünüş beni beğendiğini söledi, ciddi bir ilişki istiyormuş,
ama cinselliğin onun için vazgeçilmez olduğunu ve sevgili iken bi takım şeyler yaşamak istediğini söyledi, bu durum benim için acaip itici...bense herşeyin tüketilmeden evlilik kurumunda yaşanmasından yanayım ve bunu belirttim...sırf bu yüzden benden soğuyacaksan yada senin durumu etkileyecekse hiç görüşmeyelim daha iyi dedim...bana sorun yok dedi.....ama bi tuhaf geldi.....bu tür şeylerin sık sık çorba gibi ısıtılıp önüme getirilmesi hoşuma gitmiyor, sonuçta bende insanım ot değilim ama daha sevgili bile olamamışken bu yolda ilerlerken bu konunun üstne bastırıla bastırıla ifade edilmesi sizde ne hissettirir kızlar...yorumlarınızı bekliyorum..
Şu cinselliğin konuşulmasından midem bulanıyor..
Aynı şekilde "ciddi düşünüyorum" diyen erkeklerden de!!!
Kardeşim evleneceksen zaten şartlar olumlu ilerlerse evlenirsin,sevişelecek ortam olursa da sevişirsin!!!
Bunları dile getirince ne oluyor ki?
En başından söylemiş niyetini.
Bence boşver gitsin.
Yorum yapacak bir durum yok ki !
Şimdilik kapatmış,yarın bir gün tekrar tekrar çıkacak karşına bu konu.
Neden böyle bir ilişkiye başlıyorsun ki?
ayrıcada şu mantığı anlamadım cinsellik onun için bukadar önemliysen sen zaten ciddi bi ilişkide tutanamzsın ki her çiçekten bal almak istersin baştan bence kaybetmiş bundan ne köy olur ne kasaba kusura bakma cnm ama
çok sinirlerim bozuldu, evlilik dışı cinselliğe karşıyım....ama erkeklerin hepsi böyle....neden dürüst yerinde hareket eden biri çıkmıyorki karşıma....sorunlu gibi hissediyorum kendimi, sık sık sevgilisi olan herşeyi yaşayan biride değilim.....sıkıldım artık...
bana garip gelen benim karşıma çıkan tüm erkeklerin böyle bir beklenti içine girmesi, haram helalde demiyolar....benim öle ağam şağam ne gösterdiği göğsüm var ne kalçam....çok şükür herkesin bi albenisi vardır ama çirkin bir kızda olsa hep böyle beklentileri oluyormu acaba.....cidden uzun süredir hayatımda kimse yok bu yüzden....birde nişanlanıp ayrıldım iice korktum bu durumdan....bide bu sinir katsayımı yükseltti....
bana bir daha cinsellikle ilgili birşey duymucaksın benden dedi.....
Fazla abartıyorsunuz bence!
Karşımıza hep istediğimiz gibi adamlar çıksaydı ohooooo!!
Madem hoşunuza gitmedi,yol verin gitsin ne var bunda sıkılacak?
bence kesinlikle bidaha onla konuşma bile insan yeni ilşkiye başladığı BİR GENÇ KIZA bunu dermi yaaa seni hakeden bir insan zaten sen beklemden karşına çıkar aniden ama bence bu çocuktan bişey olmazz erkekler bu tarz şeyler oldumu yapışkan gibiler nişanlanıp ayrılmakta ewet insanlara karşı belki biraz güven sorunu yaratabilir ama hayatta neler geliyo başımıza bu hiç bişi dil bence sen buna yol ver
asıl sıkıntı şu, bu yaklaşımı ve tarzı 1 kez veya 2 kez yaşamış biri değilim, biçok kez yaşadım....benim canımı sıkanda bu durum....güvensizliğe itiyor.....
asıl sıkıntı şu, bu yaklaşımı ve tarzı 1 kez veya 2 kez yaşamış biri değilim, biçok kez yaşadım....benim canımı sıkanda bu durum....güvensizliğe itiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?