neden böyle oldu dewrimizde artık yaşanılmaya başladı beraber olmak önceden çok yaygın değildi birisine böle öylendiği zaman kıyametler kopardı ama şimdi atrafıma baktığımda okadar normalmiş gibi ki sanki erkeklerde bundan güç alıp ilk çıkmaya başladıklarında sölüyolar ama bilmiyolar ki HER KUŞUN ETİ YENMEZbence düşüncek bişey yok NİYET BELLİ
ne durust erkek, bastan ben sapik ve okuzum demis.
Bana dün sen hiç kolay lokma değilsin demişti:) bende evt öleyim..İşin zor bence bana bu konularda sabredip katlanabilecek biri değilsin dedim....Bana zamanla görürsün anlarsın dedi, ama o zamanı ona vermeyeceğimden haberi yok
Yapacak pek bişiy yok..
Kısmetiniz onlarda değilmiş demek ki..
Yerinizde olsam halime şükrederdim ilk günden adamın kendinize uygun olmadığını gördüğünüz için..
Ayrca inanın bana böyle basit meseleler yüzünden kendinize,hayata,çevrenize güveninizi yitirirseniz ileride daha büyük sorunlarla kaşılaştığınızda daha çok bocalarsınız!
Siz önce Allaha güvenin,o bizler için en güzelini nasıl olsa sunar..
Laale zaten biliyormusun son 1 senedir sosyaliğim ve iletişimim azaldı insanlarla..en yakınında akrabandan arkadaşlarından darbe yiye yiye böle oldum...Şimdi kabuğumdan çıkıyorum ama kurtlar kapıda bekliyor gibi maşala:) elinde bi sineklik olcak tek tek öldürcen:)
Arkadaşlar, böle bi durum var, şöleki tip görünüş beni beğendiğini söledi, ciddi bir ilişki istiyormuş,
ama cinselliğin onun için vazgeçilmez olduğunu ve sevgili iken bi takım şeyler yaşamak istediğini söyledi, bu durum benim için acaip itici...bense herşeyin tüketilmeden evlilik kurumunda yaşanmasından yanayım ve bunu belirttim...sırf bu yüzden benden soğuyacaksan yada senin durumu etkileyecekse hiç görüşmeyelim daha iyi dedim...bana sorun yok dedi.....ama bi tuhaf geldi.....bu tür şeylerin sık sık çorba gibi ısıtılıp önüme getirilmesi hoşuma gitmiyor, sonuçta bende insanım ot değilim ama daha sevgili bile olamamışken bu yolda ilerlerken bu konunun üstne bastırıla bastırıla ifade edilmesi sizde ne hissettirir kızlar...yorumlarınızı bekliyorum..
Hayatta benzer durumlar yasanir. Bir hekim arkadasim evlilik amaciyla bir adamla vakit gecirirken ayni teklifle karsilasmisti. Seninle yatmam lazim malum Ten uyumu diye bi sey var devaminda tenimiz uyarsa evleniriz uymazsa evlenmemdemisti.Bu Gariipp yaklasim hekim arkadasimin bile kanini dondurmustu ve hemen ayrildi bu kasap ruhlu pirzola duskunu anasinin simarik veledinden Minareyi calan kilifini hazirlar misali. Kizdan faydalanacak, akabinde de cevap hazir: Seninle tenimiz uyumsuz canikom evlenemem.Zavalli kiz Acaba su uyumsuz ,tatsiz, tenimi sogan suyuyla karabibere mi yatirsam da tatlandirsam yoksa Oktay Ustadan ten nasil tatlandirilir yogurt ve zeytinyagiyla mi tarifimi alsam???SACMALAMASINLAR ortalikta ADAMIM diye dolasmasinlar.AMAN SENDEN GERI DURSUN BU ....
bakın bana gönderdiği mesaja;
" bana karşı neden ılımlı davranmıyorsun, seni istemem seni öpmek istiyorum demem sanki suçmuş gibi davranıyorsun, istemeyim mi öpmek istediğimi söylemeyim mi"
demiş....bu msjı cevap vermeyecek kdr değersiz buluyorum...Bu şahıs 28 yaşında ayrıca.....15 yaşında bi erkek gibi davranıyor...
öpmek ayrı bişi kıvırmasın hemen
bence sorun yok,tamam dese bile,ilerde yine bu tip konuları gündeme getirir kesin..bir kere bu isteğini belli ettimi,devamı gelir malesef..istemiyorsan istemezsin,eğer bunu sorun eder de üstüne gelirse,seni böyle kabul etmesi gerektiğini anlamalı derim ben
demiş....bu msjı cevap vermeyecek kdr değersiz buluyorum...Bu şahıs 28 yaşında ayrıca.....15 yaşında bi erkek gibi davranıyor...
şu cinsellik nasıl konuşuluyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?