Bir İlişkiye Başlarken Erkeğin Cinsel Konulardan Bahsetmesi Size Ne İfade Eder ???

Bana dün sen hiç kolay lokma değilsin demişti:) bende evt öleyim..İşin zor bence bana bu konularda sabredip katlanabilecek biri değilsin dedim....Bana zamanla görürsün anlarsın dedi, ama o zamanı ona vermeyeceğimden haberi yok

'bir daha benden böyle şeyler duymayacaksın'diyerek senin güvenini kazanacak aklı sıra.Ama böyle adamlar çoktur.Kendisi yeni yetme herhalde.Bayanlara nasıl yaklaşılacağını bilmiyor.Boşver sen bu adamı.Niyeti kötü.

mal gibi kalsın kötü kötü konuşturuyo benii bencede cnm sen kendini bilen bi kızsın taksın sepeti koluna herkes kendi yoluna:113:

bence en basindan bu iliskiden beklentisini belirtmis
ve siz bu sahisla devam ederseniz bu beklentileride kabul etmis olacaksiniz
o simdi kiz diye naz yapiyorsunuz zanneder, herhalde niyetiniz olsa bile ilk bastan evet demeyeceksiniz diye düsünüyordur bence.

yol verin gitsin...

Laale zaten biliyormusun son 1 senedir sosyaliğim ve iletişimim azaldı insanlarla..en yakınında akrabandan arkadaşlarından darbe yiye yiye böle oldum...Şimdi kabuğumdan çıkıyorum ama kurtlar kapıda bekliyor gibi maşala:) elinde bi sineklik olcak tek tek öldürcen:)

bencedeee iyi olmuş kendini belli etmesi.yani öküzlügünü . bikaç ay sonra olsaydı daha üzücü olurdu yol ver gtsin buna..

Cinsellik üzerine kurulmaya çalışan bir ilişki ne kadar sağlam olabilir ki.Bunları en baştan belirtmek ilişkinin temelini sevgi yerine belden aşağı düşüncelerle atmaktır ve kısa bir süre sonra inişlere geçiş başlar..Herşey zamanla yaşanılır zaten...

Siz öldürün canım ben hiç kimseyi öldürmem!!!
Hem ben evlilik öncesi sevişmeye karşı değilim.. Sadece bu konunun konuşulması rahatsız ederdi beni..
Sineklikle ölmez onlar balta verelim!

Hayatta benzer durumlar yasanir. Bir hekim arkadasim evlilik amaciyla bir adamla vakit gecirirken ayni teklifle karsilasmisti. Seninle yatmam lazim malum Ten uyumu diye bi sey var devaminda tenimiz uyarsa evleniriz uymazsa evlenmem demisti.Bu Gariipp yaklasim hekim arkadasimin bile kanini dondurmustu ve hemen ayrildi bu kasap ruhlu pirzola duskunu anasinin simarik veledindenMinareyi calan kilifini hazirlar misali. Kizdan faydalanacak, akabinde de cevap hazir: Seninle tenimiz uyumsuz canikom evlenemem.Zavalli kiz Acaba su uyumsuz ,tatsiz, tenimi sogan suyuyla karabibere mi yatirsam da tatlandirsam yoksa Oktay Ustadan ten nasil tatlandirilir yogurt ve zeytinyagiyla mi tarifimi alsam???SACMALAMASINLAR ortalikta ADAMIM diye dolasmasinlar.AMAN SENDEN GERI DURSUN BU ....

ay şok oldum canım ya bu kadarına da pes doğrusu..... herşeyin suyunu çıkarmışlar...Evlenen arkadaşlara bravo valla o noktaya gelebildikleri için.....Ben bu kafayla zor evlenirim artık...

bakın bana gönderdiği mesaja;

" bana karşı neden ılımlı davranmıyorsun, seni istemem seni öpmek istiyorum demem sanki suçmuş gibi davranıyorsun, istemeyim mi öpmek istediğimi söylemeyim mi"

demiş....bu msjı cevap vermeyecek kdr değersiz buluyorum...Bu şahıs 28 yaşında ayrıca.....15 yaşında bi erkek gibi davranıyor...

öpmek ayrı bişi kıvırmasın hemen

öpmek ayrı bişi kıvırmasın hemen

LARA'nın bi şarkısı var yolla diye, tam ona uygun , kapak olur, nasıl göndersem onu:)

Yolla yolla yolla dersini ver yolla
Ah kalbim yaşanmıyor aşk vallahi zorla
Bu sefer de yanıldım
Bir yılana sarıldım
Pek tabii dağ gibi
Dertleri yangını var
Bir rüyadan uyandım
Bilmem nasıl dayandım
Olmadı sarmadı
Hiç tadı kalmadı yar
Yolla yolla yolla dersini ver yolla
Ah kalbim yaşanmıyor aşk vallahi zorla
Yolla yolla yolla haddini bildir yolla
Aramana gerek yok onun gibisi tonla

bence sorun yok,tamam dese bile,ilerde yine bu tip konuları gündeme getirir kesin..bir kere bu isteğini belli ettimi,devamı gelir malesef..istemiyorsan istemezsin,eğer bunu sorun eder de üstüne gelirse,seni böyle kabul etmesi gerektiğini anlamalı derim ben

ben geçmişimdeki tüm tecrübelerime dayanarak söylüyorum, bundan vazgeçip unutanı beni böyle kabul edeni daha görmedim, bununda negatif olduğunu düşünüyorum...beni yanıltır mı dersen ihtimal %1 lerde olur herhalde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…