- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canım aklın varsa hiçççç başlama heleki ilk ilişkin olacakk güzel başlamalısın 1ay 2 ay susar 3. ayda başlar istemeye canım merak etme bazı erkekler maalesef öyle hayatın hakkında en dogru kararı sen verirsin ama iyi düşün
canom ilk ilişkim değil, nişanlanıp ayrıldım zaten, 4 ay oluyor nişanı bozalı, o da ayrı bir psikopattı sorma....bundan da umudum yok zaten.....ama bu ifadeler sinirlerimi bozdu biraz, o yüzden paylaşmak istedim...
heeeh bak canım kötü bir ilişkiden ayrılmışsan hayatına degecek birini sokmalısın kendine işkence ettirmeumarım güzel bir hayat seninle olurrr
aynen katılıyorum,ayrıca seninle şimdilik bu konuları konuşmayacağına söz verdi birlikteliğinizi devam ettirdiniz diyelim bu cinsellikten uzaklaşamam dediğine göre sende bulamayınca aldatırda seni, yani kestirip at canım doğru adam bu lafı söylemezYıldırım hızıyla uzaklaş! Sakın av olma! Kullanır atar seni! Ben karaktersizin biriyim demiş açık açık.
canım hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç bulaşma derim pisliğini de sana bulaştırmasın şimdi ki erkeklerde moda zaten ciddi düşünüyorum evlenecegim söyle düğünümz olsun bir kızımız olsun die baslarlar sonra gece rüyamda gördüm seni der devam ederler biz kadınlarda kanarız böylelerine o nedenle canım hiç yaklaşma yol ver
Arkadaşlar, böle bi durum var, şöleki tip görünüş beni beğendiğini söledi, ciddi bir ilişki istiyormuş,
ama cinselliğin onun için vazgeçilmez olduğunu ve sevgili iken bi takım şeyler yaşamak istediğini söyledi, bu durum benim için acaip itici...bense herşeyin tüketilmeden evlilik kurumunda yaşanmasından yanayım ve bunu belirttim...sırf bu yüzden benden soğuyacaksan yada senin durumu etkileyecekse hiç görüşmeyelim daha iyi dedim...bana sorun yok dedi.....ama bi tuhaf geldi.....bu tür şeylerin sık sık çorba gibi ısıtılıp önüme getirilmesi hoşuma gitmiyor, sonuçta bende insanım ot değilim ama daha sevgili bile olamamışken bu yolda ilerlerken bu konunun üstne bastırıla bastırıla ifade edilmesi sizde ne hissettirir kızlar...yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?