Bir İlişkiye Başlarken Erkeğin Cinsel Konulardan Bahsetmesi Size Ne İfade Eder ???

canım aklın varsa hiçççç başlama heleki ilk ilişkin olacakk güzel başlamalısın 1ay 2 ay susar 3. ayda başlar istemeye canım merak etme bazı erkekler maalesef öyle hayatın hakkında en dogru kararı sen verirsin ama iyi düşün

canom ilk ilişkim değil, nişanlanıp ayrıldım zaten, 4 ay oluyor nişanı bozalı, o da ayrı bir psikopattı sorma....bundan da umudum yok zaten.....ama bu ifadeler sinirlerimi bozdu biraz, o yüzden paylaşmak istedim...

heeeh bak canım kötü bir ilişkiden ayrılmışsan hayatına degecek birini sokmalısın kendine işkence ettirme umarım güzel bir hayat seninle olurrr

Adam bildiğin sapık ve öküz... Sil ve hayatına devam et...

QUOTE=iuwe;17626930]Adam bildiğin sapık ve öküz... Sil ve hayatına devam et...[/QUOTE]

bunu hak ediyor zaten....

niyeti başında söylemiş, bana cok itici ve güven sarsıcı geldi
bana böyle birsay söylense, daha ziyade o adamın ihtiyaclarını gidermek maksadıyla bana yaklaştığını, arada duygusal birşey olmadığını düşünür kesinlikle böyle bir ilişkiye baslamazdım galiba

konuyu açsa ne açmasa ne..seninle yaşayamasa gidecek başkasıyla yaşayacak..yani ya evlilik dışı ilişki yaşayacaksın yada periyodik aralıklarla aldatılacaksın..olmaz,hemde sizin gibi karakterli duruş sergileyen biri için hiç iç açıcı bi durum deil..bitirin bu ilişkiyi başlamayın bile..bu adama zamanda verilmez emekde verilmez adam başdan benim çapım bu demiş..

Sizin ağzınızı aramış,biraz yumuşama yapsaydınız yada açık kapı bıraksaydınız bikaç gün sonrasından eve atma planları kurardı zannımca.Ama siz bunu istemediğinizi belirtmişsiniz nabza göre şerbet yapıp size öyle davranıcak olabilir.Ki dediğiniz gibi ısıtıp ısıtıp aynı konuyu önünüze açıyorsa bahsi geçen abaza beyin poposuna güzel bi tekme atın derim :)

canım hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç bulaşma derim pisliğini de sana bulaştırmasın şimdi ki erkeklerde moda zaten ciddi düşünüyorum evlenecegim söyle düğünümz olsun bir kızımız olsun die baslarlar sonra gece rüyamda gördüm seni der devam ederler biz kadınlarda kanarız böylelerine o nedenle canım hiç yaklaşma yol ver

bişeyler yaşanacaksa zaten zamanla kendiliğinden yaşanır..önceden dile getirip işi garantiye alma çabası arkadaşın hayatında cinselliğin nasıl da ilk planda olduğunu gösteriyo..çok itici..bence hemen irtibatı kesin uzatmayın..

Yıldırım hızıyla uzaklaş! Sakın av olma! Kullanır atar seni! Ben karaktersizin biriyim demiş açık açık.
aynen katılıyorum,ayrıca seninle şimdilik bu konuları konuşmayacağına söz verdi birlikteliğinizi devam ettirdiniz diyelim bu cinsellikten uzaklaşamam dediğine göre sende bulamayınca aldatırda seni, yani kestirip at canım doğru adam bu lafı söylemez

evt arkadaşlar hepiniizin yorumunu okudum zaten son cümlem şu oldu, sen cinselliği o kdr odak noktan yapmışın ki, sevgililik veya evliliği renklendiren çok güzel zevler ve farklı şeyler de var cinsellik dışında....demekki senle evlensem allah muhafaza bana bişey olsa cinsellik aramızda bi süre olmasa demekki boşanırız senin bu kafanla dedim....Dumur oldu bi sürü msj gönderio hala....

aynen katılıyorum arkadaşa seni sen olduğun için sevmeli sadece cinsellik için değil ,zaten seninle ciddi düşünse bu şahıs böyle konuları açamaz utanır tabi böylelerinde utanma arlanma varsa,boşver güzelim cinselliği ön planda tutan erkekten hayır gelmez

sadece konu baslıgına cevap verıyorummm..

azgınlığını..... seksomanyak olduğunu

bunu iliskiye baslamak uzereyken soylemesinde bir sakınca yok bence sana isteklerini soyluyor sende bana gore degil der baslamassın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…