teşekkürler.Ben hayatta hepimizin imtahanları olduğuna inanırım, kesinlikle bu böyledir.
Ama senin durumun biraz farklı gibi.
Sana şöyle örnek vereyim, mesela benim psikolojik sıkıntılarım var tam iyileşemiyorum çünkü benim yapabileceğim çok fazla bir şey yok.
Ama sen bir şeyler yapabilirisin, hiç bir şey yapamasaydın imtahan olurdu evet..
Himmm atilma cozulecek deyince okypete veya mune bakıyorlar sandim
Meger arkadas yetisip atilmak uzereymis.
Kissadan hisse
Neymis sabir ben atlamasam atliyan biri olucakmis ben hissemi aldim
Erdim mi ne
Tek tek ikna ediyorum.Himmm atilma cozulecek deyince okypete veya mune bakıyorlar sandim
Meger arkadas yetisip atilmak uzereymis.
Kissadan hisse
Neymis sabir ben atlamasam atliyan biri olucakmis ben hissemi aldim
Erdim mi ne
Teşekkür ederimkendi mutsuz olduğun ortama başka çocuk getirme..çok mutsuzsan evlilik sana işkence gibiyse ve bunu değiştirmeye gücün yetmiyorsa ayrıl derim..
Laale .!.:Önce ben erdim bana ne![/QU
Önce ben erdim bana ne!
Sizden feyiz almaliyim
sadece sen çekmiyorsun arkadaşım ben evililiğimde çekmedim şükürler olsun ama anne baba arasında 26 senem çürüdü gitti ayrılsalar daha iyiyidi..sizin ne derece sıkıntı yaşadığınızı bilemediğimiz için ne diyebilirizkiTeşekkür ederim
Biz bu dünyaya neden geldik?
Sinav icin.
Sadece cennetde hersey dört dörtlük.
Bu dünyada insanlar ya esiyla, ya cocuguyla yada Anne babasiyla sinav olur.
Dertsiz insan yoktur.
Annem herzaman der, daha iyisi karsina cikicagi nerden belli?!
Cokta hakli.
Arkadaslarin dedigi gibi siddet, aldatma ve kumar yoksa cocugun icin dayanican, cagreyi allahta arican.
Bol bol dua et ki düzelsin esin.
Allah Islah etsin.
Arkadaslar ben yeniyim
Tek üyeligim var
Düsüncemi yazdim olay oldu
Alla alla, ilginc
2. üyelik olabilceğini ben de düşünmeye başladım.konu sahibi sürekli olayın üstünün kapatılması taraftarıEvet pot kırıldı :)
Ama olayı başlatan kişilerin bu kadar şüpheci olduğuna şaşırmış durumdayım.
Konunun kapatılması taraftarı değilim, açıklığa kavuşturmak için bu kadar dil döküyorum.2. üyelik olabilceğini ben de düşünmeye başladım.konu sahibi sürekli olayın üstünün kapatılması taraftarı
kitocum eğer sadece allaha sığınarak kötü bir evliliği idare etme olayı olsaydı islamiyette boşanma olmadı diye düşünüyorumÇareyi Allah'tan arayan insanın Allah yazamayıp "Alla alla, ilginc" yazması da ayrı bir saçmalık.
Kendi mutsuz evliliğine katlananlar yazsın
çevresinde görenler yazsın
ne bileyim
dini anektodlar da olabilir
kitocum eğer sadece allaha sığınarak kötü bir evliliği idare etme olayı olsaydı islamiyette boşanma olmadı diye düşünüyorum
gerçek neyse o bizde.Hay Allah razı olsun
Ben de evliliğimle imtihan olundum.
Boşanınca imtihanımı geçtim diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?