Bir imtihan gibi görmek istiyorum

Ben her mesajın üstünde ayrı ayrı düşünüp hepsinden ders aldım,
Yazan herkese teşekkür ederim

teşekkürler.
size de sağlıklı günler diliyorum Allahtan

Himmm atilma cozulecek deyince okypete veya mune bakıyorlar sandim

Meger arkadas yetisip atilmak uzereymis.

Kissadan hisse

Neymis sabir ben atlamasam atliyan biri olucakmis ben hissemi aldim

Erdim mi ne
Tek tek ikna ediyorum.
Mesela parkon'la konunun yanlış anlama olduğu hususunda uzlaştığımızı hissediyorum.
İKİNCİ ÜYELİK lafını ilk dillendiren kişi Parkon'du,

Gerçekten sonradan atılanlar daha bir şüpheci oluyor

Teşekkür ederim
sadece sen çekmiyorsun arkadaşım ben evililiğimde çekmedim şükürler olsun ama anne baba arasında 26 senem çürüdü gitti ayrılsalar daha iyiyidi..sizin ne derece sıkıntı yaşadığınızı bilemediğimiz için ne diyebilirizki

Arkadaslar ben yeniyim
Tek üyeligim var
Düsüncemi yazdim olay oldu
Alla alla, ilginc

Çareyi Allah'tan arayan insanın Allah yazamayıp "Alla alla, ilginc" yazması da ayrı bir saçmalık.

Aralarda görmediğim mesajlar oldu, çok hızlı ilerleyince gözümden kaçmış.
2. üyelik olabilceğini ben de düşünmeye başladım.konu sahibi sürekli olayın üstünün kapatılması taraftarı
Konunun kapatılması taraftarı değilim, açıklığa kavuşturmak için bu kadar dil döküyorum.
Yani artık sorunuma da cevap yazılmasın tamam,onu da kabul ediyorum.
ama yalan söylüyor da denilmesin

Çareyi Allah'tan arayan insanın Allah yazamayıp "Alla alla, ilginc" yazması da ayrı bir saçmalık.
kitocum eğer sadece allaha sığınarak kötü bir evliliği idare etme olayı olsaydı islamiyette boşanma olmadı diye düşünüyorum

Kendi mutsuz evliliğine katlananlar yazsın
çevresinde görenler yazsın
ne bileyim
dini anektodlar da olabilir

Anladığım kadarıyla siz sadece "ben dayandım sen de dayan" yahut "Allah sabredenlerle beraberdir" şeklinde yorum yapılsın istiyorsun. Zaten dayanmaya kararlısın niçin başkalarının onayına ihtiyaç duydun ki?

Boşanmamak dayanmak imtihanin olduğunu düşünmek seni mutlu ediyorsa öyle düşün...

Ama bilemezsin gercekten neyin imtihan olduğunu... Belki de tüm bunlara rağmen bosanip kendini yavrunu kurtarip kurtaramayacgn bir imtihandir bilemezsin..

Ve çocuğum için katlanıyorum sözü belli şartlarda ve sakinlikte gecerlidir. Her gün birbirinize girip saygisizlik diz boyu yasayip çocuğun onunde rezillik cikariyorsaniz ve yavrunuz sizlerin yüzünden göz yaşi dokuyorsa çocuğum için boşanmiyorum sadece kocamaannn biirrr "bahanedir"....

Ben de evliliğimle imtihan olundum.
Boşanınca imtihanımı geçtim diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…