Cok uzun hikayelerin de bi ozeti vardir, bence neden sevmedigini de neden bosanmadigini da anlat biraz. Kaşı gözü yuzunden sevmiyosan katlanilir mesela yok siddet aldatma varsa katlanilmaz. Neye gore cevap verecegiz kiArkadaşlar,mutsuz evliliğini bir imtihan gibi görebilen, çocuğu için fedakarlık yapıp bir şekilde katlanabilen var mı?bu konuda özellikle inanç yönü kuvvetli dostlar bana akıl verebilir mi?akıl,destek her türlü paylaşım..
Ben eşimi sevmiyorum neden sevmediğimi anlatsam çok uzun olur. Boşanamıyorum neden boşanamadığımı anlatsam o da uzun bir destan gibi olur. Ama en önemli sebebi çocuğum. Pedagog'a götürdüm çok hassas bir yapısı olduğunu ayrılma durumunda dengesinin yerle bir olma riski olduğunu söylediler.
sevmiyorsun,boşanmakda istemiyorsun bu evliliği sadece sürdürmek istyorsun ama bu çok güç...Arkadaşlar,mutsuz evliliğini bir imtihan gibi görebilen, çocuğu için fedakarlık yapıp bir şekilde katlanabilen var mı?bu konuda özellikle inanç yönü kuvvetli dostlar bana akıl verebilir mi?akıl,destek her türlü paylaşım..
Ben eşimi sevmiyorum neden sevmediğimi anlatsam çok uzun olur. Boşanamıyorum neden boşanamadığımı anlatsam o da uzun bir destan gibi olur. Ama en önemli sebebi çocuğum. Pedagog'a götürdüm çok hassas bir yapısı olduğunu ayrılma durumunda dengesinin yerle bir olma riski olduğunu söylediler.
şimdi biz sana ayrıl ayrılma deriz ama çok uzun olur anlatmayak.Arkadaşlar,mutsuz evliliğini bir imtihan gibi görebilen, çocuğu için fedakarlık yapıp bir şekilde katlanabilen var mı?bu konuda özellikle inanç yönü kuvvetli dostlar bana akıl verebilir mi?akıl,destek her türlü paylaşım..
Pedagogun dediğine katılmıyorum.Bu kadar hassas bir çocuk,kötü bir evlilikte yıllar içinde daha çok psikolojik travma yaşar.Öksüz ya da yetim kalanlar ne yapsın.Arkadaşlar,mutsuz evliliğini bir imtihan gibi görebilen, çocuğu için fedakarlık yapıp bir şekilde katlanabilen var mı?bu konuda özellikle inanç yönü kuvvetli dostlar bana akıl verebilir mi?akıl,destek her türlü paylaşım..
ee sen konuyu özetlemezsen biz sana nasıl şöyle uzar bu evlilik böyle sürer bu evlilik diyebiliriz ki kocanın karakteri nasıl senin karakterin ne o evde ne oluyor sen yaz uzun uzun bir okuruz erinmeden..Konmun asıl amacı ayrıl-ayrılma şeklinde akıl almak değil
Arkadaşlar,mutsuz evliliğini bir imtihan gibi görebilen, çocuğu için fedakarlık yapıp bir şekilde katlanabilen var mı?bu konuda özellikle inanç yönü kuvvetli dostlar bana akıl verebilir mi?akıl,destek her türlü paylaşım..
Ben belki de boşanacak kadar güçlü değilim. Bu ezik hayatımı sürdürmek istiyor da olabilirim.
Siz bana "boşanma" konusunu açmadan konu başlığıma göre bazı yorumlar yazar mısınız?
Evde psikolojik,fiziksel veya ekonomik bir şiddet uygulanıyorsa çocuğunuz için doğru olanı yapmıyorsunuz onu bilin öncelikle.Ben belki de boşanacak kadar güçlü değilim. Bu ezik hayatımı sürdürmek istiyor da olabilirim.
Siz bana "boşanma" konusunu açmadan konu başlığıma göre bazı yorumlar yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?