• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir imtihan gibi görmek istiyorum

Ben bekarim hic evlenmedim ama bir kadinin yuvasini dagitmasi basit birsey degil.kendi adima konusayim onca sene beklemisim aradigim kriterdeki adami bulmusum.onu seviyorum ama pat diye bosanmam gerek..bosanamam..okadar basit degil..
Sen sevmeyerek mi evlendin?oyleyse niye yaptin bu evliligi?
Sonradan mi sogudun?biraz detay vermezsen saglikli yorumlar alamazsin..
ama severek evlenir sevgi biter boşanır. buda kıstas değil.

Ben de dışarıya görünümde neşeliyim ama
hatta bazen hakikaten neşeliyim.
Ama her an benim neşemin içine edebiliyor.
Beni çok kısıtlıyor, şu anlamda sürekli beni gözlemliyor,eleştiriyor

Hakaret yazmak istemiyorum ama kendisi çok tiksinç bir insandır.
Recep ivedik gibidir(sık sık kafamı döndürüyorum,öğürme geliyor uyarmalarımı da kabul etmez)
Çok sinirlidir aniden bağırıabilir.

dışarıda daha düzgündür
aa tiksindiğin bir adamla birlikte olabileceğini hiç sanmıyorum. Psikolojin alt üst olur. Çocuğa da yazık. Yine de ben boşanamam ille de ben boşanmayacağım ne yapayım diyorsan, evde kaç ondan köşe kapmaca oynar gibi. Kendine uğraş bul, evde onunla az vakit geçirmeye çalış. Kurslara felan git pasta mesela yemek kurslarına. Sen de kendine bakma, pis gez belki o boşanmak ister ya da sana hiç yaklaşmaz, dokunmaz kurtulursun. Ne bileyim işte istemiyorsan kendinden uzak tutacaksın.

ama severek evlenir sevgi biter boşanır. buda kıstas değil.
Hayir okadar basit degil...evlilik cocuk oyuncagi degil..tamam bitti sevmiyorum baskasina asik oldum vs vs gibi seylerle bosanmak sacmaligin daniskasi..bu iliski değil evlilik..ortada coluk cocuk var..kimse babasiz cocuk büyütmek istemez...o yüzden cok dusunulmesi gerekir evlenirken ve omurluk olmali..

Evliliğimi ben de imtihan gibi görmüştüm bir dönem.
O kadar inceledim ve araştırdım ki bu konuyu.
Çok derin,içinde çıkmak imkansıza yakın.
Ben şu kader,imtihan dünyası diyerek balatayı sağlam sıyırdım inanın.
Ben imtihanımı dua öğrenerek kazandığıma inanıyorum.
Hiç bilmediğim o kadar güzel dualar varmış ki akıl sağlığımı o sayede bir nebze olsun kurtarabildiğimi düşünüyorum.
Ama sizin yaptığınız çok fazla Türk filmi tadında,"kaderimse çekerim,ama ailem,ama bebem..." vs.
Aslında anlıyorum sizi ama yaşayan bilir diyerekten gençliğinize,sağlığınıza yazık ediyorsunuz,giden sizden gidiyor,etrafınızdakiler de ahhlayıp vahhhlamaktan başka hiç bir çözüm göstermiyor.
Zamanı geri çeviremiyorsunuz,yitip giden sağlığınızı toparlamanız zorlaşıyor,insan ilişkileriniz zayıflıyor,kendi kişiliğinizden ödün vere vere kişiliğinizi kaybediyorsunuz sonuçta.
Unutmayın; katlanan kadın boyun büken kadındır,hayır demesini bilen kadın da güçlü kadındır.

Hayir okadar basit degil...evlilik cocuk oyuncagi degil..tamam bitti sevmiyorum baskasina asik oldum vs vs gibi seylerle bosanmak sacmaligin daniskasi..bu iliski değil evlilik..ortada coluk cocuk var..kimse babasiz cocuk büyütmek istemez...o yüzden cok dusunulmesi gerekir evlenirken ve omurluk olmali..
sevginin bttiği yerde evlilik her 2 taraf için hatta çocuk içinde kabus olur. evlenirken seversin ama evlilikte bu sevgi biter sürdürmek karşı tarafada acı verir. karşıda bundan etkilenir. hislerini belli eder çünkü sevmeyen.
başkasına hele aşıkken evliliği sürdürmenin anlamıda hiç yok zaten

Cocugun cok hasas bir yapiya sahipse asil ozaman dikkat etmelisin .
Ve cocugunu mutsuz bir yuvada buyutmemelisin ..
Hangi Piskologa gittin, bilmiyorum ama bayagi sacmalamis .
Yada sen duymak istedigini duymussun bosanmamak icin ..

Bir kadin eger bisey istiyorda dik durur sonunu getirir .
Istisnalar elbettr vardir , ama mutlu olmadigim yerde durmazdim duramazdim.

Mutsuz anne mutsuz çocuklar yetiştirir...

Önce kendin mutlu olmalısın, çocuğun neden bu kadar hassas hiç düşündün mü? belki de böyle bir evliliğin içinde büyüdüğü için.

Senin yerinde olsaydım çocuğumun durumunu göze alarak evliliğimi biraz daha sürdürürdüm ama çocuğum bunu kaldıracak yaşa geldiğinde de bitirirdim.

Bu bir sınav değil seçimdir. Sen en başta sevmediğin bir insanla evlilik yaparak bu yolu seçmişsin, çocuk da yapmışsın bunlar hep senin seçimlerin. Madem çocuğun bunu kaldırabilecek durumda değil şu an, biraz daha sık dişini ama sonra bitir. Sonu olmaz böyle evliliğin bunun bir sınav olduğuna kendini inandırmak kendini kandırmaktan başka bir şey değil...

sevginin bttiği yerde evlilik her 2 taraf için hatta çocuk içinde kabus olur. evlenirken seversin ama evlilikte bu sevgi biter sürdürmek karşı tarafada acı verir. karşıda bundan etkilenir. hislerini belli eder çünkü sevmeyen.
başkasına hele aşıkken evliliği sürdürmenin anlamıda yıok zaten
O zaman baskasina asik olunmayacak...evli adam yada kadin birbirini sevicek omur boyu yok isine gelmiyorsa evlenmeyecek. .cocuk oyuncagi mi bu?coluk cocuk var..her ne kadar ilgilide olunsa bosanmis ailelerin cocuklari cok aci cekiyor..benim annesi babasi bosanmis cok arkadasim var hepsi cok uzgun bu duruma..ne demek ya ufacik bir cocugun kalbini kirmak ne demek?allah korusun allahim beni yari yolda birakicak adilerden korusun amin...

O zaman baskasina asik olunmayacak...evli adam yada kadin birbirini sevicek omur boyu yok isine gelmiyorsa evlenmeyecek. .cocuk oyuncagi mi bu?coluk cocuk var..her ne kadar ilgilide olunsa bosanmis ailelerin cocuklari cok aci cekiyor..benim annesi babasi bosanmis cok arkadasim var hepsi cok uzgun bu duruma..ne demek ya ufacik bir cocugun kalbini kirmak ne demek?allah korusun allahim beni yari yolda birakicak adilerden korusun amin...
bak arkadaşım anlamıyorsun. bu kesin ve net olur diye bakamazsın. başkasına aşık olmazda sevgisi kalmaz.sevmediği insanla aynı ortanmda bir hayat kolay değil. insanların duyguları değişir. keşke değişmese. ama değişmeyen tek şey değişimdir.

bak arkadaşım anlamıyorsun. bu kesin ve net olur diye bakamazsın. başkasına aşık olmazda sevgisi kalmaz.sevmediği insanla aynı ortanmda bir hayat kolay değil. insanların duyguları değişir. keşke değişmese. ama değişmeyen tek şey değişimdir.
Kendine guvenmeyen evlenmesin..degise degise yasasin madem....burda onemli olan cocuk...bir insan anne baba olunca biraz kendini unutsun bir zahmet...

bak sana bir arkadaşımdan örnek vereyim. eşi bir gün ona demişki başkasına aşık oluyorum. aramda bir şey yok. ama ona hislerim var. oysa deli gibi severek evlendi,ler. sana bunu yapamam. ondan ilgi bile yok bana. ama bunu hisediyoersam bir başkasına senle evliliğim süremez. boşandılar. her zaman şunu der arkadaşım,dürüstttü. söyledi. acı çektim belki ama hiç olmazsa bu şekilde bir evliliği sürdürmeme sebep olmadı

Evet her şey imtihandır, Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. Bunu bilirim, bunu söylerim. Ama bir dur noktası da vardır derim her zaman. Sonuçta her şeye katlanıp devam etmen bir imtihansa, Allahım ben elimden geleni yaptım daha olmuyor, bitiriyorum demekte bir imtihandır o zaman. Çocuk çok önemli bir faktör evlilikte, katılıyorum. Benimde oğlum var diye uzatmaları oynuyoruz. Ama en azından vicdanım rahat, sebebim geçerli, Boşanınca yer gök inler derlermiş, oraya lanet iner derlermiş ya. Bu hepsi için geçerli bir şey değil. Aldatma, Şiddet, Ahlaksızlık varsa tabi ki de biter. Ama eşinin sana karşı bir şeyi yok, sen kendi içinde mutsuz ve huzurlu isen sana tek tavsiyem sevgini geri kazan, kendini ve aileni mutlu etmenin yolunu bul.

bak sana bir arkadaşımdan örnek vereyim. eşi bir gün ona demişki başkasına aşık oluyorum. aramda bir şey yok. ama ona hislerim var. oysa deli gibi severek evlendi,ler. sana bunu yapamam. ondan ilgi bile yok bana. ama bunu hisediyoersam bir başkasına senle evliliğim süremez. boşandılar. her zaman şunu der arkadaşım,dürüstttü. söyledi. acı çektim belki ama hiç olmazsa bu şekilde bir evliliği sürdürmeme sebep olmadı
Ben okadar modern degilim..boyle gel gec gönüllü adamlardan rabbim beni korusun....adam fibi adam kadinini cocucugunun anasini yari yolda birakmaz...

Ben okadar modern degilim..boyle gel gec gönüllü adamlardan rabbim beni korusun....adam fibi adam kadinini cocucugunun anasini yari yolda birakmaz...

büyük konuşma bilemezsin ...

adam sanırsın beş para etmez seni de çoluğu çolugunuda herşeyi bırakır gider.arkasına bile bakmaz neler neler var

seversin bu bana yapmaz dersin ummadık taş baş yararmış bunu hiç unutma

allah kötülerden uzak tutsun...o yüzden net kesin büyük kelimeler kullanma

çok canın yanmış belli .Gerçek hayatta erkekler acımasızdır.Kendinden başkasını düşünmez.Önce ben der senin gibi düşünen kadınlarda bu izni ona verir.Böylece hep üzülen kadınlar olur.

Belki imtihanınız ayrılıp ayrıldıktan sonraki sürece göğüs germektir. Bence siz ayrılmak istemiyorsunuz. Bunun sebebini de dışarıda atıyorsunuz. Kolay geliyo çünkü. Ne diyim kolay gelsin

çok canın yanmış belli .Gerçek hayatta erkekler acımasızdır.Kendinden başkasını düşünmez.Önce ben der senin gibi düşünen kadınlarda bu izni ona verir.Böylece hep üzülen kadınlar olur.
Aksine boyle dusundugum icin basima birsey gelmedi...bu tip adamlari bir şekilde uzaklastirdim kendimden..

büyük konuşma bilemezsin ...

adam sanırsın beş para etmez seni de çoluğu çolugunuda herşeyi bırakır gider.arkasına bile bakmaz neler neler var

seversin bu bana yapmaz dersin ummadık taş baş yararmış bunu hiç unutma

allah kötülerden uzak tutsun...o yüzden net kesin büyük kelimeler kullanma
Arkadasim patdon iyi misiniz?okudugunuzu anlamiyorsunuz.ben zaten bu tip adamlardan rabbim beni korusun dedim..kim buyuk konustu?amannn sıkıldım herkes isine geldiği gibi yorum yapiyor bu sitede..ben farkli birsey demedim senden....

Back
X