Bir insan bile bile kendini karanlığa sürükler mi?

Arabeske bağlayıp dramatize edince yediğiniz halt masumlaşmıyor.

Allahim yine evli bi adamla birlikte olan kiz bi bitmediniz karisini cocuklarini dusun yazik gunah 27 yas buyuk adam baban yasinda bir suru genc yakisikli erkekler var nedir bu andropozlu adam merakiniz ben anlamiyorum

Yasayarak öğrenmen lazım. Once bıraz kullanacak adam senı, karısı öğrenırse de bı o.. ıcın yıkma yuvamızı dıyecek. Sonra baska kadınlara gececek. Sen ne ılksın ne son. Bugun konusu gectı tanıdık bır kız arkadasın kuzenı yedı yıl evlı bır adamla beraber olmus. Kız daha 18 adam 40. Besıncı senesınde hamıle kalmıs cocugu aldırtmıs adam. Yedıncı senesinde karısı oğrenıp evı terketmiş adam karısına sarılıp ağlamıs senı sevıyorum dıye. Karısı ile evlilik hayatı bıten adam bu. Bunu da kıza soylemıs karım bılıyor artık devam edemeyız dıye. Salak kız da hala beklıyo bosanacak bız evlencez. Yahu on yıllık karısına bunu yapan adam uc gundur tanıdığı kıza neler yapmaz? Ustune evlı erkekler heyecan arıyor ama ıs bosanmaya gelınce hepsı karısın yalvar yakar. Karısı namusu dıgerlerı eglence yenı bır tat sadece. Sen yasayarak öğren en ıyısı ne desek bahane bulacaksın. Baska bır kadının uzulmesıne vesıle olma konusuna hıc gırmıyorum. Benım vıcdanım kaldırmazdı. Zaten konu acıcam yakında adamın bırının karısına yazdık arkadaşımla

Bilmiyorum bosanmayı denedim aileler girdi araya falan dedi.. Aksini soyluyo ama yakalansa inkar eder

Kaç yaşındasınız

Akil tutulmasi filan mi yasiyorsunuz anlayan beri gelsin. Bundan 3 5 sene sonra dede kivamina gelecek adam istemeyecek arzulamayacaksiniz zaten. Hadi diyelim bosandi geldi. Surekli senin.icin.ayrildim diye kafaya kakma ihtimali de var. Adam yalvar yakar olur tabii, bulmus citiri. Onun yas grubundaki erkekler icin ovunc kaynagi bu. Bi hataya kapilip omur boyu pisman olacaginiz seyler yapmayin

Bosanmaz zaten artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…