Bir insan bile bile kendini karanlığa sürükler mi?

Adamın evli olmasını geçtim, bekar bile olsa o yaştaki birine nasıl aşık olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Babamla aramızda o kadar yaş var neredeyse. Arkadaşlarının hepsi emmi, bildiğin emmi yani. Ben 23 yaşındayken de emmilerdi.
Çok ilginç bir psikoloji gerçekten.

Yapacağınız şey de konuşmayı kesip her yerden engellemek. 3 gün ağlarsınız, geçer.
Biz o yaştayken yaşıtımız olan sevgililerimizden ayrılınca ölmedik. Siz de bir emmiden ayrıldınız diye ölmezsiniz merak etmeyin.

Her insan hata yapabilir. Ama eger hala o hata cizgisinde yurumeye devam edersek aptalligimizi tasdiklemis oluruz. Evli olmasa da olmaz ya 27 yas büyük biriyle belki babanizla ayni yaşta. Sizin icinizde kelebekler uçuşurken onun içi gecmis olacak. Aklinizi basiniza devşirin. Geleceginizi kurtarin. Derslerinize odaklanin. Asktan kimse ölmüyor ama hani evleniyorsunuz ya ertesi günü ya evlilik bumuymus diyebiliyorsunuz. Harika giden bir evliligim var şükür ama bazen o kadar cok seyi sorguluyorum ki... bu defteri kapatin tamamen.

Konuyu da okudumda, kırıcı olmak istemem tabiki ama ayrı yatmadıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam :/ bile bile kimse kendini böyle bir şeye sürüklemez ama biraz mantıklı olmakta fayda var kuzum. Yaşı 35 40 olsa dicemki madem ayrı yatıyorlar mutsuzlar boşansın evlenin o zaman. Ama adamın zaten 3-5 sene ömrü kalmış etmeeee.

Kral kaybederse ve camdaki kızı lütfen okuyun öncelikle .Bir de bazen insan kendine rağmen kendine dur demeli insan bunu yapın .Siz değerlisiniz bunu unutmayın toplum tarafından dislanmayi herkesin size sırt dönmesini .Sonuç olarak tam bir kaybeden olmak istiyor musunuz ?Bunlara değecek bir aşk mı ki bence hiç bir aşk buna değmez.Tabiki sevilmek değer görmek çok güzeldir .Herkes ister ama doğru insanla .Doğru zamanda .Allah yardımcınız olsun .Yanlışınızi göstersin.

Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Yol yakınken, sizden daha çok şey gitmeden farkına varmışsınız. Buna şükredin, artık tekrar yanlışa dönmeyin. Bazen insan asla yapmam dediği, ya da anın birinde kınadığı birinin konumuna düşebilir. Nasıl böyle bir şey yaparım diye sorguladığınız için söylüyorum. Kendinizi toplayın, ilerisini düşünün ve bir daha sizi kandırmasına izin vermeyin. Lütfen duygularınızla değil, aklınızla haraket edin bundan sonra.

Ben buradaki hanimlar kadar kesin bi sekilde sana asik degil diyemem.Evli bir adamin 50 yaaindaysa cocuklari buyumustur zaten cocuk icin berabee degildir.Bosansin gelsin madem,AMAAAA sen 23 yasinda tazecik kiz kalibimi basarim bu adami bi kac yil sonra istemeyeceksin.Bunu da dusun.Senin icin evliligimi bitirdim diye basina bela olmasina hazir ol o zaman.
Yani derim ki bu adam senin gibi bir taze icin esini bosar bence.ama senin kendini bu iliskide harcamana deger mi?o cocuklarin babalarina olan saygilarini yitirmelerine deger mi? Baban anneni birakip sen yastaki bi kadina gitse ne hissederdin?

En azindan ev araba aldirmis kendine cikar iliskisi belli.

Her halükarda hakettiginiz sonucu yasiycaksiniz. Eğer yolunuza bakarsanız saygın bı kadın olarak hayatınıza devam edicek ve kaliteli bı beraberlik yadayabiliceginiz biriyle tanisicaksiniz. Eğer o adamla bı ilişki yaşarsanız tencere kapak bol aksiyonlu bı ilişkiyi yurutebildiginiz kadar yürütmeye calisicaksiniz. Hakettiginizi secin

Haklısınız ya ilerisi için istedigim hayat bu degil kesinlikle

Bilmiyorum gec saatlere kadar mesaj atınca inanmıstım ben de ama neden ayrı yatsınlar cidden.. Bosansa bile evlencegimi sanmıyorum ailem kabul etmez her şeyden once ama basiretim baglandı sanki..

Bilmiyorum gec saatlere kadar mesaj atınca inanmıstım ben de ama neden ayrı yatsınlar cidden.. Bosansa bile evlencegimi sanmıyorum ailem kabul etmez her şeyden once ama basiretim baglandı sanki..
Canım benim koca sigara içiyor diye ayrı odaya geçer geç saatte. Bazen sızar kalır orda. Hani bilemem, rahatlıkla arkamdan telefonlarda iş çevirebilir. Şimdi benim koca bir kızla geç saatlere kadar yazışıyor diye boşanma aşamasındayız demek değil.

27 yas büyük mü? Babam bile o kadar büyük degil benden igrenc geldi gerisini okumadim. Kendinizi kullandirin ne diyelim.

Degildir bu da. Adımı farklı sekilde kaydetmis telefonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…