- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Boşansa evleneceksin yani...! kendi dengin erkeklerle konuş elin kart zamparasınin hayatını mahvetmesine izin verme aklınızı kullanın koca herif senden büyük çocukları vardırHaklısınız.. çok utanç verici bir şey benim için. Boşanacağına inanmıyorum bende
23 yasındayım
Her insan hata yapabilir. Ama eger hala o hata cizgisinde yurumeye devam edersek aptalligimizi tasdiklemis oluruz. Evli olmasa da olmaz ya 27 yas büyük biriyle belki babanizla ayni yaşta. Sizin icinizde kelebekler uçuşurken onun içi gecmis olacak. Aklinizi basiniza devşirin. Geleceginizi kurtarin. Derslerinize odaklanin. Asktan kimse ölmüyor ama hani evleniyorsunuz ya ertesi günü ya evlilik bumuymus diyebiliyorsunuz. Harika giden bir evliligim var şükür ama bazen o kadar cok seyi sorguluyorum ki... bu defteri kapatin tamamen.Normalde yakın arkadaşlarımla her şeyimi paylaşan, asla içimde tutamayan biriyim ama iki aydır içimdekileri kimseyle paylaşamıyorum çünkü şuan benim içinde bulunduğum durumu yaşayan onlar olsaydı vereceğim tepkiyi ve saygımın nasıl azalacağını biliyorum... Buraya da yazmayacaktım ama normal hayatıma devam edemiyorum artık, yapmam gereken çok fazla ödev var derslerim var ama hiç birine odaklanamıyorum. İçimi dökmem gerek.
İlk başta basit bir kaç konuşmaydı ama gittikçe alıştım, kendimi ondan mesaj beklerken buldum sürekli. Her anlamda yanlıştı biliyordum, 27 yaş büyüktü bir kere benden, olamazdı. Daha önce benden en fazla 4 yaş büyük biriyle olmuştum, ilk defa başıma gelen bir şeydi ve sürekli kendimi 'bu yaşadığın şey gerçek değil sadece duygusal boşluktasın ve adamın ilgisine kapıldın' diyerek telkin etmeye çalıştım ama yok, sanki bir girdabın içindeyim ve karşı koyamıyorum. Sonra bir şey öğrendim onunla ilgili, dilim varmıyor, medeni hali bekar değilmiş.. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim, sonuçta biliyordum sonumuz olmadığını ama üzüldüm işte. Engelledim her yerden ama yine buldu beni. Kavga ettim küstüm ama bana söylediklerini görseniz siz bile inanırsınız aşık olduğuna. Ama inanmadım tabii ki. Bir sürü şey söyledim ama yine de geldi. Saçmalama dedim bu kadar salak olamazsın dedim kendime ama 15 yaşıma geri döndüm sanki kendi kendime söylediklerimi bile duymuyorum. Hayatımda hiç bu kadar savunmasız hissetmemiştim. Nasıl böyle bir duruma sokmuş olabilirim kendimi, bana bu kadar uzak bir hayatı nasıl yaşıyor olabilirim bilmiyorum ama mantığımı kaybetmiş gibiyim. Bu kadar kısa zaman bile olsa beni sanki çok iyi tanıyor ve anlıyor, bu yüzden kapıldım belki de bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum. Ayrı odada kalıyoruz diyor, sevmiyorum diyor ama hiç biri önemli değil isterse ayrı evde kalsın bu evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Midem bulanıyor... nasıl ya nasıl olabilir deyip duruyorum sürekli. Çok zorlanıyorum artık..
Kulağa nasıl geldiğini biliyorum ama lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın, ne yapmam gerektiğinin farkındayım ve yapacağım.. Sadece içimi dökmek ve kendi kendimi yemekten biraz olsun kurtulmak istedim.
Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Yol yakınken, sizden daha çok şey gitmeden farkına varmışsınız. Buna şükredin, artık tekrar yanlışa dönmeyin. Bazen insan asla yapmam dediği, ya da anın birinde kınadığı birinin konumuna düşebilir. Nasıl böyle bir şey yaparım diye sorguladığınız için söylüyorum. Kendinizi toplayın, ilerisini düşünün ve bir daha sizi kandırmasına izin vermeyin. Lütfen duygularınızla değil, aklınızla haraket edin bundan sonra.Normalde yakın arkadaşlarımla her şeyimi paylaşan, asla içimde tutamayan biriyim ama iki aydır içimdekileri kimseyle paylaşamıyorum çünkü şuan benim içinde bulunduğum durumu yaşayan onlar olsaydı vereceğim tepkiyi ve saygımın nasıl azalacağını biliyorum... Buraya da yazmayacaktım ama normal hayatıma devam edemiyorum artık, yapmam gereken çok fazla ödev var derslerim var ama hiç birine odaklanamıyorum. İçimi dökmem gerek.
İlk başta basit bir kaç konuşmaydı ama gittikçe alıştım, kendimi ondan mesaj beklerken buldum sürekli. Her anlamda yanlıştı biliyordum, 27 yaş büyüktü bir kere benden, olamazdı. Daha önce benden en fazla 4 yaş büyük biriyle olmuştum, ilk defa başıma gelen bir şeydi ve sürekli kendimi 'bu yaşadığın şey gerçek değil sadece duygusal boşluktasın ve adamın ilgisine kapıldın' diyerek telkin etmeye çalıştım ama yok, sanki bir girdabın içindeyim ve karşı koyamıyorum. Sonra bir şey öğrendim onunla ilgili, dilim varmıyor, medeni hali bekar değilmiş.. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim, sonuçta biliyordum sonumuz olmadığını ama üzüldüm işte. Engelledim her yerden ama yine buldu beni. Kavga ettim küstüm ama bana söylediklerini görseniz siz bile inanırsınız aşık olduğuna. Ama inanmadım tabii ki. Bir sürü şey söyledim ama yine de geldi. Saçmalama dedim bu kadar salak olamazsın dedim kendime ama 15 yaşıma geri döndüm sanki kendi kendime söylediklerimi bile duymuyorum. Hayatımda hiç bu kadar savunmasız hissetmemiştim. Nasıl böyle bir duruma sokmuş olabilirim kendimi, bana bu kadar uzak bir hayatı nasıl yaşıyor olabilirim bilmiyorum ama mantığımı kaybetmiş gibiyim. Bu kadar kısa zaman bile olsa beni sanki çok iyi tanıyor ve anlıyor, bu yüzden kapıldım belki de bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum. Ayrı odada kalıyoruz diyor, sevmiyorum diyor ama hiç biri önemli değil isterse ayrı evde kalsın bu evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Midem bulanıyor... nasıl ya nasıl olabilir deyip duruyorum sürekli. Çok zorlanıyorum artık..
Kulağa nasıl geldiğini biliyorum ama lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın, ne yapmam gerektiğinin farkındayım ve yapacağım.. Sadece içimi dökmek ve kendi kendimi yemekten biraz olsun kurtulmak istedim.
En azindan ev araba aldirmis kendine cikar iliskisi belli.Kuaför bir kadın var uzun yıllardır tanırım. 45 yaşlarındadır. 10 yıldır evli bir adamla ilişkisi var. Sözde adam ayrı odalar yalanını uydurmuş ta adamın 5 ve 7 yaşlarında iki çocuğu olmuş bu arada. Sözde çok alkolluymus o ara karısıyla sevişmişler vs vs. Adamın karısı çok zenginmiş kira gelirleri falan varmış. Adam kuaföre bir ev bir araba aldı ve sayısız pahalı hediyeler. Adam akşam 7 deyince evinde. Ve kuaför bana çok aşık diyor. Bal gibi de herşeyin farkında kuaförün de işine geliyor ev araba hediyeler falan. Adam zaten tam şerefsiz.
Haklısınız ya ilerisi için istedigim hayat bu degil kesinlikleBen buradaki hanimlar kadar kesin bi sekilde sana asik degil diyemem.Evli bir adamin 50 yaaindaysa cocuklari buyumustur zaten cocuk icin berabee degildir.Bosansin gelsin madem,AMAAAA sen 23 yasinda tazecik kiz kalibimi basarim bu adami bi kac yil sonra istemeyeceksin.Bunu da dusun.Senin icin evliligimi bitirdim diye basina bela olmasina hazir ol o zaman.
Yani derim ki bu adam senin gibi bir taze icin esini bosar bence.ama senin kendini bu iliskide harcamana deger mi?o cocuklarin babalarina olan saygilarini yitirmelerine deger mi? Baban anneni birakip sen yastaki bi kadina gitse ne hissederdin?
Bilmiyorum gec saatlere kadar mesaj atınca inanmıstım ben de ama neden ayrı yatsınlar cidden.. Bosansa bile evlencegimi sanmıyorum ailem kabul etmez her şeyden once ama basiretim baglandı sanki..Konuyu da okudumda, kırıcı olmak istemem tabiki ama ayrı yatmadıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam :/ bile bile kimse kendini böyle bir şeye sürüklemez ama biraz mantıklı olmakta fayda var kuzum. Yaşı 35 40 olsa dicemki madem ayrı yatıyorlar mutsuzlar boşansın evlenin o zaman. Ama adamın zaten 3-5 sene ömrü kalmış etmeeee.
Canım benim koca sigara içiyor diye ayrı odaya geçer geç saatte. Bazen sızar kalır orda. Hani bilemem, rahatlıkla arkamdan telefonlarda iş çevirebilir. Şimdi benim koca bir kızla geç saatlere kadar yazışıyor diye boşanma aşamasındayız demek değil.Bilmiyorum gec saatlere kadar mesaj atınca inanmıstım ben de ama neden ayrı yatsınlar cidden.. Bosansa bile evlencegimi sanmıyorum ailem kabul etmez her şeyden once ama basiretim baglandı sanki..
Boşansa bile evleneceğini sanmıyorsan hemen bitir bu işi bence kuzu.Bilmiyorum gec saatlere kadar mesaj atınca inanmıstım ben de ama neden ayrı yatsınlar cidden.. Bosansa bile evlencegimi sanmıyorum ailem kabul etmez her şeyden once ama basiretim baglandı sanki..
Kullandıgını dusunmuyorum27 yas büyük mü? Babam bile o kadar büyük degil benden igrenc geldi gerisini okumadim. Kendinizi kullandirin ne diyelim.
Degildir bu da. Adımı farklı sekilde kaydetmis telefonunaCanım benim koca sigara içiyor diye ayrı odaya geçer geç saatte. Bazen sızar kalır orda. Hani bilemem, rahatlıkla arkamdan telefonlarda iş çevirebilir. Şimdi benim koca bir kızla geç saatlere kadar yazışıyor diye boşanma aşamasındayız demek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?