- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
bahane değil gerçekten hissettiklerimi yazdımCok guzel bahaneler bulmussun kendine tebrikler
23 yasındayım27 yaş derken siz kaç yasındasınızki
Bunlar hissettiklerin olabilir ama zaten yanlis olan evli bir adama bunlari hissetmen. Inanmak istemissin ve inanmissin. Kader seni bu hale getirmiş gibi anlatma bari.bahane değil gerçekten hissettiklerimi yazdım
evet biliyorum.. ama önceden bilseydim çok farklı olurdu her şeyBunlar hissettiklerin olabilir ama zaten yanlis olan evli bir adama bunlari hissetmen. Inanmak istemissin ve inanmissin. Kader seni bu hale getirmiş gibi anlatma bari.
Yalan yalan yalan yav bu erkeklere yalanlar konusunda güncelleme gelmesi lazımAyrı odada kalıyoruz diyor, sevmiyorum diyor ama
Fark eden ne? Ogrenir ogrenmez tamamen iletisimi koparmaliydin. Kendini anlatmasina bile izin vermemeliydin.evet biliyorum.. ama önceden bilseydim çok farklı olurdu her şey
evet biliyorum.. ama önceden bilseydim çok farklı olurdu her şey
Of haklısınız..Fark eden ne? Ogrenir ogrenmez tamamen iletisimi koparmaliydin. Kendini anlatmasina bile izin vermemeliydin.
Biliyorum ve bitiricem artık..şimdi biliyorsunuz işte..
adam yalancı. yalancı birine aşık olmayı kendinize yakıştırmayın.
kapıldım karanlığa sürükleniyorum falan.. evli bir adamla aşk yaşamak istemiyorsanız yaşamazsınız bu kadar basit.
evet biliyorum.. ama önceden bilseydim çok farklı olurdu her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?