Bir insan bile bile kendini karanlığa sürükler mi?

Ya ne biliyim kulturlu falandı etkilendim biraz basta

Canım aşağı yukarı senle aynı yaştayım, insanlar hata yapabilirler bu hatandan dolayı kendini suçlama ama zararın neresinden dönülse kardır, o sahtekarın yalanlarına lütfen inanma hislerin gözünü kör etmiş, lütfen bi kerecik olsun mantığınla düşünüp gerçekleri görmeye çalış, o sahtekarın sana söylediği "yalan" gerçeğini, insanın bu hayatta başına her şey gelebilir insanız hatasız kul olmaz, olabilir hatadır, yanlıştır, doğru değildir... Olan olmuş artık bu noktadan sonra hayatını güzelleştirmeye bak, Allah'a sığın O'ndan af dile tevbe et, içini dökene kadar ağla ve dua et, son olarak kendini o pisliğin karısının yerine koy evli olsaydın ve eşin seni aldatıyor olsaydı neler hissederdin, başına gelmesini istemediğin bir şeyi başkalarına da yapma lütfen, hayatına yeni bir sayfa aç

Haklısınız.. Tesekkur ederim

Ya aşkım, sorsan hiçbiri karısı ile anlaşamaz, ayrı odalarda yatana kadar adliye neden akıllarına gelmiyor? Herif hem baban yaşta, hem de evli. Olacak iş değil sen de biliyorsun, otur efendi efendi çek acını ama sana ulaşmasına izin verme.

Tercih edilen olmak mı hosunuza gidiyor?

Ben ask sevgi buna inanmiyorum. Cok asiksaniz da icinizde yasayin, en azindan o zaman masumiyetinize inanilabilir.

Ama iki kiytirik bahaneyle sadece kendinizi kandirirsiniz.

Herkesin bahanesi de aynı yaa. Boşansaymış o zaman zincirle mi tutuluyo evde bu bahanelere nasıl inanıyosunuz ya. Madem öğrendin sen niye uzatıyosun hala pardon? Sizi tecrit etmek lazım bitin kurtulalım ya

Ya ne biliyim kulturlu falandı etkilendim biraz basta
Çıtayı bu kadar düşük tutmasan?
Seni etkilemek için 50 yaşında bir zampara olmak yeterli mi?
Adam çok yakışıklı bir şekilde yaşlanmıştır, kültürlüdür, çekicidir, cool bir adamdır bir nebze anlarım dicem ama yok yaa çok yaşlı. Anlayamam...
Ama bütün bunları değerlendirmek için zaten öncelikle bekar olması gerekirdi değil mi?
Evli olması da mı engellemiyor seni?
Bu yaştan sonra, dur şu teknolojiyi kullanayım da sağa sola mesaj atıp kuzuları avlayayım, diyen bir herifin oyuncağı olmak?

Kınamıyorum Allahım.. Çocuklarıma akıl ver. Amin...

Yapma gözünü seveyim baban belki 50 yasında değildir senin ona abi değil amca diye hitap etmen gerekir. Nasıl bir boşluk ki bu uzak dur yalnıs yoldasın bu aşk vs değil hikaye.

Adam evli
adamın karısı
Adamın çocukları var
Adam mutsuz değil mutsuz olan boşanırdı.

Ayrı yatmıyorlar aksine aktif cinsel yaşamları var

Birde başta bilmiyordunuz ama sonra öğrendiniz evli olduğunu.

Normal ahlak, etik değerlerine sahip bir insan ilişkiyi o an bitirir.

Kişiliğinde, değer yargılarinda problem olanlar ise aşığım, bağlandım diye diye devam eder.

Kusura bakmayın ama sizde ikincisine giriyorsunuz bu durumda.

Haklısınız.. çok utanç verici bir şey benim için. Boşanacağına inanmıyorum bende
Kardeşim adam boşansa veyahut baştan bekar olsa ne farkederdi ki. Neredeyse dedeniz yaşında ki biriyle gelecek hayallerine dalmış olamazsınız heralde. Bence o yaşta birinden böyle etkilenmeniz normal değil. Evli olması da ayrı facia. Ya siz çok safsınız adam çok çakal ya da psikolojik bazı sıkıntılarınız var. Bence iki katı yaşınızda üstelik evli birinden nasıl bu derece etkilendiğinizi bi sorgulayın hatta profesyonel yardım alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…