Bir insan bu kadar geniş olabilir mi ya öldüresim var

kardesleriniz varmi ? siz kac yasindasiniz ? okumak tabiki iyi birsey , hem calisip hem okuyamaz misiniz ?

işte bu adam için geleceğini heba etmemen gerektiğini gör

2 senede insan açlıktan ölmez

borç harç yarım işle falan okulu bitirmeye çalış

lütfen lütfen

Bıktım ama artık kaldıramıyorum en son 2 sene önce işsizdi uzun süre aradakileri saymıyorum.. Saçlarımı yoluyordum sinirden artık her bir boku bana zarar bıktım.

Babanızın çalışmama sebebi ne

Şimdi ne yapıyor evin ihtiyaçlarını karşılamak için

Aman okuldan vazgeçme, part time da olsa çalış ve okulunu bitir, Allah yardımcın olsun

Anneni suçlama canım.Sizi kaba kuvvetten koruduğunu düşünüyordur kadıncağız.Maddi gücü olmadığı içinde katlanıyor böyle bir adama işte.

İştge sırf bu yüzden diyoruz bir kadının maddi gücü olmalı diye,ama hala bu forumda çalışan hanımların ezildiğini düşünen büyük bir kitle var.,,

Bence bırak ne hali varsa görsün baban,sınavı kazanırsan bursa ve yurda başvur,git yurtta kal ve okulunu bitir.Sonrasında anneciğini de al yanına çalış.

Ailede kimse çalışmıyor galiba canım geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz şuan

Zaten yaşadığm şehirden başka yer olamaz o yüzden yurtta çıkmaz bana .. Burs alıyordm kyk dan ama dgs kazanınca ilk yıl hazırlık oluyor burs verilmiyor hafta sonları da calısıyodum zaten ondan bir kuruş aldığım yok benim 3 yıldır. Ve siz siz olun babanızı alıştırmayın böyle eşek gibi versin dicem ama yoksa ne verecek ki istediğinizi alamıyorsunuz bukezde. Ne kadersiz kısmetsiz insanım ya bu insan yüzünden inancım zedelendi benim isyandan kendimi yeni topluyorum

Ailede kimse çalışmıyor galiba canım geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz şuan

Nasıl olacak canım borç harç içinde.. Ev Allahtan akrabanın borçluyuz hep başkası olsa zaten sokaktaydık anlamıyorum neden ya neden kafasını kullanan bir babam yok neden bn doğduğumdan beri içip sıçıp bağırmasını biliyor ancak hatta bazen annemi öldürcekmiş de bizim için katlanıyormuş anneme diye annemi suçluyor .. Bazen korkuyorum bu yüzdn anneme birşey yaparda o mezara o hapise daha kötü hayatım olur diye olmucak şey değilki neler oluyor Bu yüzden babama laf söylemek istemiyorm çünkü hep kavga çıkarıyor kendine laf söyletmiyor duygu sömürüsü yapıyor ölürsem görürsünüz yok bilmem ne saygısızsın sen üniversite okuyosun diye kendini birşey sanmaya önüme geçmeye başladın diyor.. Of ya beddua etmek istemiyorum Allahım bana sbaır ver......

Sebeb o bir öküz sorumsuz bencil bir insan ve içip sıçan.

Benim babamda sorumsuzdu bilirim bu duyguyu, çok zor

Ama yinede bu kadar ağır bir nefret besleme, sonuçta yine bu yaşa gelmişsiniz hiç olmazsa bir dilim ekmeği yenmiştir. Ben o içen, kendi keyfi için evlatlarını terk eden, yirmi yıldan fazla bizi aramayan babamı, gasilhanede ayaklarına sarılıp ağlayarak uğurladım. Oysa ne öfkeliydim yıllarca ama içimde sevgi de varmış, onu öyle cansız yatarken görünce cız etti içim ...

Bunu yaşayan biri olarak sen daha çok asılacaksın hayata, okulunu bitirip ayaklarının üzerine basacaksın. Çalışana veriyor Rabbim. Bu durumun tesellisi yok o yüzden ne desem boş.

Anneciğine de kızma, elinden ne gelir, o adama mecbur, yuvasını ayakta tutmaya, seni korumaya çalışıyor kendince. Maddi özgürlüğü olsa bir dakika çekmez emin ol. Allah yardımcın olsun.

Allah ıslah etsin o adamı !! Ne bekliyor bir gün çalışıp sen mi kapatacaksın onun borçlarını ? Attı tepemin tası valla canım
Şunun şurasında 14 gün kaldı DGS'ye sıkma canını,deneme çöz bol bol..Okuduğun bölümü merak ettim ama. Bir de hangi bölümlere geçiş yapabiliyorsun? Ona göre bir yorum yapayım.. Mesela ben kamu yönetimi okudum, şimdiki aklım olsaydı meslek ağırlıklı bir bölümde okurdum. Kpss den de umutlu değilim.Açıkta kaldım,iş bulamıyorum boşuna okumuş gibi oldum.. Yani kimi bölümler var ki okuma boşver ,çalış daha iyi:)

Doğru bir konuya değinmişsiniz.Örneğin bir endüstri veya çevre mühendisliği bölümlerine iyi puan alıp giriyorsunuz ama bitirince iş bulmak çok zordur,devlet zaten senede 3 tane end.mühendisi alır,ama ziraat mühendisliğine kolayca girer okursunuz ve devlet yılda 300 tane ziraatçi alır.

O yüzden ne okuduğunu yazarsan daha mantıklı yol gösterebiliriz.

Bu nasil bir konuşma tarzı bu nasil bir terbiyesizliktir yahu???
Allah ana babaya of dememizi bile yasaklamiş.
Siz bu sınırı aşalı çok olmuş.
Yazık cok yazık.

konu sahıbı tıpındekı ınsanları görüp esımle asla cocuk yapmamaya karar verdık

su hale bak senı kapıya koysalar 2 gunde kurda kusa yem olursun

Bu nasil bir konuşma tarzı bu nasil bir terbiyesizliktir yahu???
Allah ana babaya of dememizi bile yasaklamiş.
Siz bu sınırı aşalı çok olmuş.
Yazık cok yazık.

Merak etmeyin bende biliyorum of demenin bile günah olduğunu. Ki bir insanı anlamanız için aynı acıyı çekmeniz gerekir bu yüzden size karşılık verecel değilim. Terbiyesizlikten öte bir anne baba nasıl olmalıdır önce siz onu araştırın olurmu Ki benim annemle bir sorunum yok annem bitanedir ben ona da üzülüyorum Allah düşmanıma böyle baba vermesin .

konu sahıbı tıpındekı ınsanları görüp esımle asla cocuk yapmamaya karar verdık

su hale bak senı kapıya koysalar 2 gunde kurda kusa yem olursun

Eşiniz ve siz çocuk yapma kararından vazgeçmek yerine buradaki cocukların şikayetlerini dikkate alıp iyi anne baba olun merak etmeyin burada benim gibi yazanların ailesi çok iyi olupta isyanda değiller sanki keyfimizden yazıyoruz bunları ne kadar kolay dimi hemen yargılamak. Yardımcı olamayacağınız konularda yargılamak kolayınıza geliyor çünkü.

Reklam ve matbaa sektörü canım .. Tasarım yani.

Soru çözmeye çalışıyorum canım kendimi baya zorluyorum ama aklım sorunlara kayıyor.. İnşallah hakkamızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…