- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Bu nasil bir konuşma tarzı bu nasil bir terbiyesizliktir yahu???
Allah ana babaya of dememizi bile yasaklamiş.
Siz bu sınırı aşalı çok olmuş.
Yazık cok yazık.
konu sahıbı tıpındekı ınsanları görüp esımle asla cocuk yapmamaya karar verdık
su hale bak senı kapıya koysalar 2 gunde kurda kusa yem olursun
Eşiniz ve siz çocuk yapma kararından vazgeçmek yerine buradaki cocukların şikayetlerini dikkate alıp iyi anne baba olun merak etmeyin burada benim gibi yazanların ailesi çok iyi olupta isyanda değiller sanki keyfimizden yazıyoruz bunları ne kadar kolay dimi hemen yargılamak. Yardımcı olamayacağınız konularda yargılamak kolayınıza geliyor çünkü.
uslubunu begenmedım ... daha farklı yazabılırdın ama resmen adama kufur etmedgın kalmıs annenede oyle ayıp degılmı
farklı bır dıl kullanamazmıydın ...
esımle ne yapıcagımızıda soyledegın ıcın tesekkuredrım dıkkate alıcaz emın ol..
ergenken senın gıbıydım bende ıcımden cok kızardım onlara (hep haklı oldugumuzu sanarız ya bu donem)ama boyle ulu orta hakaretler sıralamazdım
uslubunu begenmedım ... daha farklı yazabılırdın ama resmen adama kufur etmedgın kalmıs annenede oyle ayıp degılmı
farklı bır dıl kullanamazmıydın ...
esımle ne yapıcagımızıda soyledegın ıcın tesekkuredrım dıkkate alıcaz emın ol..
ergenken senın gıbıydım bende ıcımden cok kızardım onlara (hep haklı oldugumuzu sanarız ya bu donem)ama boyle ulu orta hakaretler sıralamazdım
ben seni çok iyi anlıyorum, şu anda sinirlisin haklı olarak
ne yazık ki her anne baba aynı değil işte, herkes anne baba olmayı haketmiyor
ama sen bunları boşver şimdi, okuluna odaklan
beynini boşalt ve derslerine bak.
Merak etmeyin bende biliyorum of demenin bile günah olduğunu. Ki bir insanı anlamanız için aynı acıyı çekmeniz gerekir bu yüzden size karşılık verecel değilim. Terbiyesizlikten öte bir anne baba nasıl olmalıdır önce siz onu araştırın olurmuKi benim annemle bir sorunum yok annem bitanedir ben ona da üzülüyorum Allah düşmanıma böyle baba vermesin .
Ben ergen filan değilim farkındaysan 20 yaşına gelmiş ama yaşımdan çok daha büyük düşünen biriym. Benim uslübümü eleştireceğine zaten moreli bozuk bir insana nasıl yaklaşılacağını öğren zaten canım sıkkın sende ek olma hem sen kimsin ki üstüne ek oluyorsun ya ! Seninle ben aynı şeyleri yaşamış olsak zaten bana böyle yargı yapamazdın.
Bir anne bir baba nasil olmali biliyorum cok sukur.
Araştırmama gerek yok.
Bir evlat nasil olmali onuda biliyorum, sizin gibi babasi icin bu laflari sarf eden degil mesela.
Kusura bakmayın ama,baba babalığını bilsin önce.Kendi evde oturup bilgisayar oynayıp çalışmasın,20 yaşındaki genç kızın evi geçindirmesini beklesin.Bu mu babalık?
Keşke koysalar kapıya.Çocuklarından okumak yerine kendi borçlarını üstlenmesini isteyeceklerine........
Arkadaşım ben Babasini bilmem ama bir evlat ne kadar sinirli olursa olsun,
bu lafları söylememeli Babası icin.
Böyle bir babaysa durum değişebiliyor önce ne yazdığımı dikkatli oku gerçekten şu laf çok doğru 5 kuruş vermeden yaptığınız yargılar kolayınıza geliyor.
İnan umrumda değilsin burada senden farklı aydın insanlar var beni anlayabilecek onlara teşekkür eder seni de görmezden gelir geçerim yazık senin gibilere.
bu arada baban artık değişmez
kesinlikle değişmez
o yüzden sen geleceğe bak, sinirlensende baban değişmeyecek, sinirlenmesende
böyle gelmiş böyle gidecek işte..
onu öyle kabul edeceksin, sırf senin baban olduğu için...sırf seni dünyaya getirdiği için.
ben geçtim bu yollardan
Farkındaysan bu sinirin veya yapılan tribin sonucu değil yani senin ergenliğindekini yaşadığım yok benim. Babamın yaptıklarına karşılık böyleyim madem babamı bilmiyorsun o zaman benimle ilgili de yorum yapamazsın o kadar. Şurada insanlar bana yardımcı olmaya çalışırken senin gibi densizler heryerde hayatın dengesini bozuyorlar işte.
Hakaret etmeye cok merakli olan birisin.
Sana Allahtan başkası yardım edemez.
Allah ıslah etsin.
Deneyeceğim gerçekten sabrımı zorluyorum baya.. Allah bana ve benim gibilere sabır versin güç versin ve ilerki hayatımızda şans versin amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?