Bir insan bu kadar geniş olabilir mi ya öldüresim var

Bu nasil bir konuşma tarzı bu nasil bir terbiyesizliktir yahu???
Allah ana babaya of dememizi bile yasaklamiş.
Siz bu sınırı aşalı çok olmuş.
Yazık cok yazık.

Kusura bakmayın ama,baba babalığını bilsin önce.Kendi evde oturup bilgisayar oynayıp çalışmasın,20 yaşındaki genç kızın evi geçindirmesini beklesin.Bu mu babalık?

konu sahıbı tıpındekı ınsanları görüp esımle asla cocuk yapmamaya karar verdık

su hale bak senı kapıya koysalar 2 gunde kurda kusa yem olursun

Keşke koysalar kapıya.Çocuklarından okumak yerine kendi borçlarını üstlenmesini isteyeceklerine........

uslubunu begenmedım ... daha farklı yazabılırdın ama resmen adama kufur etmedgın kalmıs annenede oyle ayıp degılmı
farklı bır dıl kullanamazmıydın ...
esımle ne yapıcagımızıda soyledegın ıcın tesekkuredrım dıkkate alıcaz emın ol..
ergenken senın gıbıydım bende ıcımden cok kızardım onlara (hep haklı oldugumuzu sanarız ya bu donem)ama boyle ulu orta hakaretler sıralamazdım

sen sen ol, okuluna devam et
hayatını kurtar, anneni kurtar, geleceğini kurtar

Son düzenleme:

Ben ergen filan değilim farkındaysan 20 yaşına gelmiş ama yaşımdan çok daha büyük düşünen biriym. Benim uslübümü eleştireceğine zaten moreli bozuk bir insana nasıl yaklaşılacağını öğren zaten canım sıkkın sende ek olma hem sen kimsin ki üstüne ek oluyorsun ya ! Seninle ben aynı şeyleri yaşamış olsak zaten bana böyle yargı yapamazdın.

niye arkadaşı suçluyorsunuz ki böyle babaya küfür bile az bence allah kimsenin başına vermesin okudukça kendi babamın kıymetini daha iyi anlıyorum

ben seni çok iyi anlıyorum, şu anda sinirlisin haklı olarak
ne yazık ki her anne baba aynı değil işte, herkes anne baba olmayı haketmiyor

ama sen bunları boşver şimdi, okuluna odaklan
beynini boşalt ve derslerine bak.

Teşekkür ederim canım saol

Bir anne bir baba nasil olmali biliyorum cok sukur.
Araştırmama gerek yok.
Bir evlat nasil olmali onuda biliyorum, sizin gibi babasi icin bu laflari sarf eden degil mesela.

peki...kusura bakma ozaman...haklısın

Bir anne bir baba nasil olmali biliyorum cok sukur.
Araştırmama gerek yok.
Bir evlat nasil olmali onuda biliyorum, sizin gibi babasi icin bu laflari sarf eden degil mesela.

Böyle bir babaysa durum değişebiliyor önce ne yazdığımı dikkatli oku gerçekten şu laf çok doğru 5 kuruş vermeden yaptığınız yargılar kolayınıza geliyor.
İnan umrumda değilsin burada senden farklı aydın insanlar var beni anlayabilecek onlara teşekkür eder seni de görmezden gelir geçerim yazık senin gibilere.

Arkadaşım ben Babasini bilmem ama bir evlat ne kadar sinirli olursa olsun,
bu lafları söylememeli Babası icin.

bu arada baban artık değişmez
kesinlikle değişmez
o yüzden sen geleceğe bak, sinirlensende baban değişmeyecek, sinirlenmesende
böyle gelmiş böyle gidecek işte..
onu öyle kabul edeceksin, sırf senin baban olduğu için...sırf seni dünyaya getirdiği için.

ben geçtim bu yollardan

Son düzenleme:
Arkadaşım ben Babasini bilmem ama bir evlat ne kadar sinirli olursa olsun,
bu lafları söylememeli Babası icin.

Farkındaysan bu sinirin veya yapılan tribin sonucu değil yani senin ergenliğindekini yaşadığım yok benim. Babamın yaptıklarına karşılık böyleyim madem babamı bilmiyorsun o zaman benimle ilgili de yorum yapamazsın o kadar. Şurada insanlar bana yardımcı olmaya çalışırken senin gibi densizler heryerde hayatın dengesini bozuyorlar işte.

Terbiyesiz olduğun konusunda ne kadarda haklıymışım.
Babasina saygisi olmayanin başkalarına bunlari yazması hiç şasırtmaz beni.

Üslubun bana kaba geldi ama kendimi senin yerine koyunca haklısın ne diyim. Okumak mı çalışmak mı yerine sadece hangi bölümde okusam telaşı yaşayacakken nelerle uğraşıyorsunuz. Evladını okutmak için para kazanmak yerine bilgisayar başında vakit öldüren birini de arka alacak kadar kör değilim. Bence ne olursa olsun okumaya odaklanın. Borcu olan adam çalışsın ödesin.

Deneyeceğim gerçekten sabrımı zorluyorum baya.. Allah bana ve benim gibilere sabır versin güç versin ve ilerki hayatımızda şans versin amin.

Hakaret etmeye cok merakli olan birisin.
Sana Allahtan başkası yardım edemez.
Allah ıslah etsin.

Hakaret etmeye cok merakli olan birisin.
Sana Allahtan başkası yardım edemez.
Allah ıslah etsin.

Ya sen iyimisin gerçekten merak ediyorum iyimisin diye hani konuyu nerenle okudun nerenle anladın da beni eleştiriyorsun bilmiyorum çirkinleşmek istemiyorm ama sinirliyim ve zaten benim derdim beni aşmış üstüme geliyorsun hala vazgeçmeni tavsiye ediyorum. Sanki tek Allahın kulu sensin ya nasıl yargılıyorsun beni çük şükür ben Allahtan da yardım istiyorum ama beni ıslah etsin diye değil babamı etsin diye. Kafanı biraz aç da konuyu iyi anla sonra eleştir.

Deneyeceğim gerçekten sabrımı zorluyorum baya.. Allah bana ve benim gibilere sabır versin güç versin ve ilerki hayatımızda şans versin amin.

benim babamda seninkinden farklı değil aslında
ama ben hiç bir zaman ona karşı en ufak saygısızlığı yapmadım
sinirleniyormuydum ona? oooooooooooo hemde çookkk
bazen kavga ediyormuydum onunla? tabiki
biraz çelişkili olacak evet ama, hem kavga ediyordum hemde saygısızlık yapmıyordum
o yüzden şu anda benim içim çok rahat
çünkü ben ona karşı evlatlık görevlerimi yerine getirdim ve yerine getirmeye devam ediyorum, gerçekten içim çok rahat

sende öyle yap bende
allah onu öyle yaratmış işte, hasta bir insan gibi gör, artık bunun hesabını ahiret gününde verir ama ben sonuna kadar hakkımı helal ediyorum ona

içinin rahat olmasını istiyorsan sen odaklan okuluna, hayatına bak, babana karşı kin tutma, nefret etme, iyi yada kötü senin dünyaya gelmene vesile olmuş, sırf bu sebepten dolayı nefret etme.. dünyaya gelmeyi biz seçmiyoruz, anne babamızıda biz sçemiyoruz ama allahın işi işte, vardır bir bildiği elbet. dediğim gibi, sen oku, hayatını kurtar babanıda size yaptıkları için affet.

yarın öbürgün bizde evlat sahibi olacaz, allah bizi hayırlı anne baba etsin
eğer sorumsuz, ilgisiz bir anne olacaksam allah bana çocuk sahibi olmayı nasip etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…