Senin de kafa gidik bellikiNasil yani cogunluk hak verince hakli mi olunuyor? Kafaniz piril piril. Eltiye uzuldum simdi. Keske bana denk gelse sizin gibiler... Basarilar umarim cocuk dogurma basarisini siz de gosterir de baskalarini kiskanmazsaniz. Yazik sizin fesatliginiz yuzunden kardesler birbirlerine kirilacaklar
Sen de o beyin de yok gibiAllahin salagina bakin ya kadinlar kulubunde beyin dileniyor hanimmm kendine gel mahalle karisii
Senin devreler iyice yandıSumuklubebSumuklubebe asagilamadir. Madem hakaret dehil ben de sizin icin sumuklu diyeyim. Sumukluuu sumukluuu
yilda bir gorusurz zaten aramamda pekPeki neden görüşmeye devam ediyorsunuz minimuma indirin katlanmak zorunda değilsiniz
Yanlız tatile gitmek istiyormuş Fakat kocası yollamıyormuşdurup dururken bir anda herkese şarlamaya başladı bir sıkıntısı var gibi
Doğrusu bu ama yılda bir görüşülen birini kafaya takmamak gerek, birde yaşadığınızı anlıyorum fakat kendinize engel olun değersizlik aşağılık duygusunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin kendi yaşantınıza bakın onu tartmayın şu hareketi kesin bana gibi hatta başta zor gelse de bunu içinizde tutun ve etrafınıza bunu söylemeyin özellikle kv eş ailesi gibi. Daha çok onun adına çok seviniyorum diyin geçinyilda bir gorusurz zaten aramamda pek
Evet bazı insanlar bu kadar kötü malesef vicdanlarını çöpe atmışlar inşallah onlardan olan öyle olmaz.herkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Ajjajjajaja boyle insanlar muge anlinin adini kullanmasa bari yazik sadece aciyorum boyle insanlaraNasil yani cogunluk hak verince hakli mi olunuyor? Kafaniz piril piril. Eltiye uzuldum simdi. Keske bana denk gelse sizin gibiler... Basarilar umarim cocuk dogurma basarisini siz de gosterir de baskalarini kiskanmazsaniz. Yazik sizin fesatliginiz yuzunden kardesler birbirlerine kirilacaklar
Bide öğretmenmis atanmayı bekleyen umarım beklenen gelmez hiç bir zamanAjjajjajaja boyle insanlar muge anlinin adini kullanmasa bari yazik sadece aciyorum boyle insanlara
herkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Öncelikle Allah sizede sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat nasip etsin insallah,tıp ilerledi tüp bebek tedavisi görürsünüz gerekirse,hiç olmayacakmış denilen kişilerin bebekleri oluyor. Gelelim siteminize yerde göğe kadar haklisiniz,gecenin üçünde mesaj atılmaz,hatta eltiye kendi çocuğunun fotosu da özelden atılmaz,sonuçta bir kan bağıniz yok cocukla,nedense pek iyi niyetli gelmedi eltiniz biraz mesafe koyun ne düşünürse düşünsün,isterse kıskanıyor desin bosverinherkese günaydin hanimlar
çok kötü bir şeyBoyle pisliklerle dolu dünya. Cok yakin arkadasimin yillardir cocugu olmuyor cok istemesine ragmen. Bir gun eltisi kv si ve esinin dayisinin karisi sohbet ederlerken o dayi karisi olacak seytan Allah cezalandirdigi ve lanetledigi insanlara cocuk vermez demis. O cirkef kadinin sozlerine o kadae cok aglamisti ki arkadasim. Boyle pislikler yok olsunlat insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?